- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
MadMancs #108544 üzenetére
Ja nekem ASUS RT-AX86S - [WAN] How to enable WAN Aggregation on ASUS Router? | Official Support | ASUS Global dual internet, de tud link aggregationt is - van a Huawei EchoLife HG8121H ONT mellett... A felvásárlás előtt jóval, még a Vodafone előfizetésem is aktív volt, akkor nem jutott eszembe, hogy használjam a kettőt egyszerre... Mondjuk ez akkor jön igazán jól, ha az egyik ISP kiesik. Vagy ha a DIGI felvált 2000-es netre, de akkor feltétel, hogy olyan ONT adjon ami tudja ezt a protokollt: LACP-IEEE 802.3ad
Az új DIGI-s beszerzések 1 Gbps os- WAN portokkal operálnak szóval egy protokoll kimarad, na meg ha nem is maradna ki, a LAN portok Gbps-osok a Te meg az én routeremen is, bár nem volt még olyan élethelyzet, hogy LAN portonként kellett volna külön-külön 1 Gbps 2 LAN port esetébenViszont azt akartam mondani, hogy a Vodafone lemondása előtt pár nappal gondolkoztam rajta, még mielőtt megrendeltem volna a DIGI Internet mellé a TV-t meg a telefont. Felmerült bennem, hogy a Vodafone-nál maradna a TV + Telefon, de a kettő együtt olyan árat mondtak, hogy jobban megérte volna ha marad a régi felállás, és akkor havi 2K-ért lett volna tartalék 500/22-es netem. De a DIGI FTTH stabil volt és szerencsére most is az. Talán egyszer volt szolgáltatáskiesés és az is azért, mert az utcában transzformátor karbantartás volt... Viszont az új árazásnál már többet fogok fizetni lassan, mint 2022-ben tettem volna a Vodafone komplett + DIGI Internet 1000-ért magában.
Most meg már a Vodafone sem kínálná annyiért mint akkor, hiszen megváltoztak a piaci viszonyok, és az utcában sem konkurense van, hanem testvér cége .
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest