Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
sajna nem csak a tévé. a net letöltés 3Mbit 1000 helyett (így a digi online is nézhetetlen)
-
Tin
veterán
én egyedül F1-et nézek, de ha a rajt nem élő, nem ér semmit az egész. szóval ilyenkor felkelek. hajnalban is.
amúgy azt pont nagyrészt digionline-on nézem monitoron. mondjuk pont itt a gép mellett van coax is, én minden szobába húzattam kettőt az egyik sarokba, utp-ből meg 3x2-t minden sarokba, minden helyiségbe. na jó, kivéve a fürdőt és a wc-t. nem sok maradt a 300-as dobból
-
Tin
veterán
válasz Freezee #46867 üzenetére
digi online tényleg szar, de stream.
szerintem most ebbe a szőrözésbe hülyeség belemenni, minden megoldható. panelnél a szegély, téglánál is az, vagy a vésés, családi háznál kívül is lehet a vezeték, és sorolhatnám. a lengőkábel részt nem értettem...
az esztétikával viszont egyetértek, az ilyen megoldás nem szép, és akkor olcsó, ha nem az összes szobába akarod behúzni.
(#46868) KovA: ha sokat nézel tévét, főleg ha rögzíted is, működhet ez. nekem eszembe nem jutna mobilon tévézni, de úgy általában tévézni sem. na jó, sport, az más tészta, ott lehet értelme ennek a motyónak. bár én kicsit úgy éreztem a kérdezőnél, hogy budget megoldást keres.
-
Tin
veterán
válasz nfsu17 #46864 üzenetére
ennyi erővel digi online...
ha ilyen gondom lenne:
1) családi háznál padláson odavinném a coaxot, és lehúznám a tv mögött. nem a legszebb, de 2 forint.
2) ha meg panel vagy lakás, akkor simán belevésném a falba a tévé kiállásokhoz. szépen megcsinálható töredékéből.
3) még olcsóbb alul a fal mellett a sarokban elvezetni, megfelelő szegély alatt, nem is látszik.
4) ha meg bérlemény, akkor ajtótokot átfúrva szobába be, és 3)értem, hogy a kényelem szempont, de erre költeni?
-
Tin
veterán
digi online hd adása másnál is 240p? az mq kb sd-nek látszik, a hd viszont teljesen nézhetetlen. m4 sporton tuti, máshol is annak tűnik. 2 hete még tuti jó volt, de már tegnap se tudtam megnézni az időmérőt rendesen.
-
Tin
veterán
válasz sityupityu #41685 üzenetére
<OFF>
nézd, ugyanezt mondták a lovaskocsisok az autó megjelenésekor. semmi baj a fosszilis energiahordozók használatával, csak sokszor, sok helyen teljesen értelmetlen. a fejlődés változással jár, és bár van létjogosultsága a hibrid, akár 1000 km hatótávú benzines autóknak (nekem is azok vannak), de a munkábajáráshoz (ami óriási mennyiségű ember és autó) sokkal jobb az elektromos: nem szennyezi pont a városi környezetet. napközben napelemről simán tölthető, amíg parkol, szóval tényleg "ingyen" energiával használható. ugyanez igaz egyébként az áramfogyasztásra is: ha összekapná magát a világ, ahogy németország, évtizedeken belül ki lehetne vezetni a nap- és vízerőműveken kívül mindent.a tévére meg: én nem is igazán nézem. de frankón. persze van, még néha leül elé az ember, és tudom, hogy sok ember még mindig azt szereti, ha ő csak csatornát választ, és majd a csatorna adja neki, amire szerinte szüksége van, de sokan ennél tudatosabbak, és inkább megkeresik maguknak a néznivalót. a netflix-féle modell nekem jobban bejön.
a hírcsatornáknak, magazincsatornáknak, sportcsatornáknak ettől még lehet létjogosultsága, mivel az időhöz kötött tartalom, de streamen azt is ugyanúgy nézheted.
a reklámok meg nyilván baromi idegesítőek. sokkal inkább nyitnék a megfizethető reklámok felé, ahol te dönthetsz, és fizethetsz, hogy nem akarod őket. erre meg vannak is kezdeményezések. meg mint a black mirrorban
</OFF>erősen off voltam, ha tovább akarod folytatni, inkább priviben.
-
Tin
veterán
válasz yogibear #41677 üzenetére
mert pontosan tudják, hogy senki nem fizetne elő rá, csak a "rajongók". X mondjuk venne sport, Y pedig természet, Z pedig filmcsomagot. arányaiban kevesebb nézője lenne a csatornáknak, kevesebb reklámbevétel...
az egész tévézés a gagyi reklámaival már annyira őskövület. mint a benzines autók. meg a választásos demokrácia. unalmas idejétmúlt baromság.
-
-
Tin
veterán
válasz tibike8 #41404 üzenetére
mondom, elhiszem hogy vannak helyek, ahol ez igaz. nálam, ahol jó a T hálózata, a hd adás és az sd adás is minimum hozza a digi szintét, talán még kicsit jobb is.
simán lehet a box is, meg maga a hálózat minősége. én pl amikor a tévémen frissíttem a firmwaret (2 éves volt rajta kb), amit a T miatt csak hdmi-n használtam kijelzőként, valamivel jobb lett a dvb-c adás.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Flashget #41395 üzenetére
jaja, abszolút, nem is azért mondtam, csak szemet szúrt, hogy itt valaki nagyon dícsérte.
én mondom, kb a forma 1-et nézem rajta, meg nagyritkán 1-1 műsort, összesen ennyit tévézem. arra jó, a délutáni idősávban csak nem akadozik-szakadozik.
(#41399) f4lcon: ez így igaz. nekem ráadásul csak árban jobb, mert a telekom netem is atomstabil 50-es volt, a tévéje pedig semmivel sem rosszabb, mint a digié, írtam is, hogy nálam még valamivel jobb is az stb-n keresztül az iptv fhd képe, mint a digié. de minimum ugyanaz. lehet, hogy 5 éve máshjogy volt, vagy olyan helyen, ahol nem jó a hálózat, de ahol jó, ott ez nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz M_AND_Ms #41389 üzenetére
ezt elfogadom, sosem használtam mobilneten a tévét.
a dizájn annyira nem érdekel, úgyis full screenben nézed. a csatornák elérhetősége annál inkább, ott azért van különbség. a képminőségben szintén.
szerk: na jó, most néztem pár percig egymás mellett őket, m4 hd. a telekom egy fokkal szebb, gondolom magasabb a bitrate, de nem sokkal rosszabb a digi sem.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz szabogabor10 #41384 üzenetére
mondhatod, párhuzamosan fut a kettő.. ég és föld.
(#41387) szabogabor10: azt nem tudom. de itt pár hete azt mondták, hogy a digi online mindent visz, oda-vissza leiskolázza a tvgo-t. na most, én az indulástól használtam a tvgo-t, és az első évben még szakadozott is, később már nem, és pár hónapja a hd adásokat már tényleg hd-ban adta, eléggé jó minőségben. nem sok tévét nézek (forma 1, meg a focieb-t is), de órákon át ment szakadás nélkül gépen, tableten, és baromira jó minőségben, kb az összes csatorna elérhető volt a családi csomagban, 1-2 kivétellel.
ezt most elindítottam: a hd sem hd, csak néha, nagysokára, csatornát váltottam, és az előző hangja a képen maradt, és alig van 2 tucat csatorna. elég gyenge. és elég sokszor meg-megállt a stream. ami lássuk be, egy tévénél elfogadhatatlan.
de megértem, hiszen még csak béta. és m4 van, a többi annyira nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
na megjött az első számla, ki is próbáltam a digi online-t.
hááát, a telekomé azért durván sokkal jobb. böngészőből legalábbis biztosan. ez a digié még nagyon béta.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
sziasztok,
Érd családi házas övezetében (friss hálózat) mi a tapasztalat a megbízhatóság tekintetében a tévészolgáltatással?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Henge Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest