Aktív témák
-
pilota
tag
válasz
Oliverda #6154 üzenetére
Tudod használni a kártyádat másik beltériben is ahoz egy okositot beltéri kell ami tud kártyát kezelni.De mi értelme lenne.A dilinél vagy ha lemondod visszakérik a beltéri a kártyával.Hameg bedöglik a beltéri ugyis adnak másikat.A kártya meg egy adot szolgáltató adatát tartalmazza.
-a szolgáltató tp cimét
-a mühold pozicioját
-sugárzási széleség és magasági adatokat
-a jelszó frisitéshez szükséges adatokat nem részletezném ha nem muszály
nagyábol ennyi adatot tartalmaz még van rajt egy két adat de az lényegtelen mint kártya sorszáma azonositolya majd a nagra-3 nál lessz nagy szerepe a Security kodnak ami véget hiszik,hogy feltörhetetlen lessz.Remélem választ adtam kérdésedre lehet-e más szolgáltató kártyályát használni. -
Rick4
félisten
válasz
Oliverda #5963 üzenetére
Jó, hogy a jövőben mi lesz, azt még nem lehet tudni, várom én is, hogy jöjjenek, de a szórólap Te is tudod, hogy micsoda, csak egy igényfelmérő, hogy mennyien érdeklődnek.
Dízeles: Tegnap éjjel Cinemax is angolul beszélt...Engem még nem is zavar, de Mari nénit biztosan...
-
Nietzsche_
tag
válasz
Oliverda #5345 üzenetére
Ha már mindketten megengedtétek magatoknak, akkor talán egy utolsó reagálást még megejthetek:
Kedves Oliverda!
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a hivatkozási pont, de bármilyen meglepő 100 ezer fő feletti fórumon/ és több igen szép látogató-számmal 'megáldott' oldalon moderáltam éveken keresztül; tehát kéretik nem szőrszálhasogatóan arrébb tessékelni. Igenis, ha megvan mindennek a hely, akkor az adott témába illő írni az értintett hsz-t. Nem kell önkényesen kisajátítani egy-egy részt kényünk-kedvünk problémánk szerint, mert minden káosznak ez az indítórugója, aztán jön csatornákról a beszélgetés, majd a műholdas televíziózásról, majd a kábeltelevíziókról, a tévékről, a pc-n tv-zésről, s végül az adott fórumozó aki betér már csak egy odavetetett káoszt látja és dobál ide mindent, ami az eszébe jut. Ha felhívtad a figyelmem a hozzászólásszámomra: Akkor én is felhívnám a figyelmet arra, h. milyen példát is mutatsz az 'újaknak'.
Részemről lezárva a beszélgetés, kérnélek titeket is erre.Lehet írni a T-s témát, T-s topicba, UPC-st a UPC-sbe.. azt meg, h. melyik csatorna alapján döntesz és hogy: azt csak te tudod úgyis, más nem mondhatja meg helyetted.
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda #5335 üzenetére
egyébként van még alternatíva: [link]
az árról már mondanom sem kell semmit...családi 1990, 990-ért vannak 5-7 csatiból álló tematikus csomagok (zenei, sport, tudományos, többféle) és 1990-ért HD csatik, szerintem nem rossz. Az amos műhold egyébként is piszok erővel jön, ott nincs gond a tírerővel...
családi csomag 1990, HBO HD-vel cinemax2-vel cakk pakk 1990, meg még legyen 7 tudományois csati 990-ért, összesen 4970, asszem a diginél hasonló, de nem ennyire tuti (nincs ennyi speckó csati, nincs cinemax2, meg HBOHD) 4690. És el tudom képzelni, hogy ez a szogáltató szolgáltat, folyamatosan.
De ne én mondjam, hogy jó..
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda #5321 üzenetére
Mondom, pontosan nézd meg az ászf-et, talán benne van, hogy ha bejelentetted a hibát, és 72 óra múltán nincs elhárítva, akkor lehet kötbérezni, de a másik dolog, hogy a digi 95%-os rendelkezésre állást biztosít. Gondolom nem a komplett csomagra érti, hanem egy egy műsorra, ott meg a VH1-nal elég erősen alulmúlta már ezt...Egyébként nem tudom, hogy csinálják, a múltkor rezgett a léc a viasatnál is...
-
Rick4
félisten
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Warframe
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kedvenc zene a mai napra
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- EAFC 25
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest