Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
-
zolforg
tag
Valószínűleg a beállítással lesz gondod,mert nálam ma is tökéletesen működött.
Sajnos ez ma így működik ''magad uram ha szolgád nincsen''.Természetesen
egy adag műszaki érzék is szükséges hozzá de ha jól beállítod akkor legalább nem
bosszankodsz később.
És persze tisztelet a kivételnek mert ugye azért vannak jó és becsületes szakemberek is. -
spammer
veterán
A jelszint 70-80% körül szokott lenni kb. átlagban, 2. beltérinél olyan 60 akármennyi ha jól emlékszem. 80 fölé tartósan nem is nagyon ment mikor be lett lőve, sajnos, ez van.
Ez azért annyira nem alacsony, hogy egy kis esőt vagy szelet ne bírjon ki, legalábbis én úgy gondolom.. Nagyon felment a pumpa, mert egész nap alig volt vétel..
Antennás emberke lett már hívva, úgy kb 1 hónapja többször is, azóta sem ért ide
Elvileg erősítőt vagy mit mondott, hogy hozni fog, mert a kiépített rendszeren a többi szoba felé nem megy az adás.. Tehát 1. beltéri 1 szoba, 2. beltéri másik szoba, többi nuku..
Muszáj lesz valamit kezdeni vele, mert ez így nem állapot, ha kicsit rosszabb az idő, már vagy megszakad vagy nincs is jel egyáltalán.
UPC volt, éppen az ár és a + néhány csatorna miatt váltottunk. Jó időben még nem is annyira vészes, képminőség is elmegy (a földi adóhoz képest mondjuk jó pár mp-et késik a műsor, dehát műhold tudom, nem is nagy gond annyira..)
Csak ezzel a silány szolgáltatással kéne valamit kezdeni, mert nem egyedi probléma, nagyon sokan mondták és írták is, hogy rossz időben se kép, se hang.. Ez a nagy gond.
[Szerkesztve]„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mogyesz
aktív tag
Hát igen. Nálad is egy kontár járt szerelni...
Sajnos ez sűrűn előfordul. És ezentúl még sűrűbben elő fog. Miután lecsökkentette a Digi a szerelőknek adandó - eddig is szerény - juttatást, sajnos szinte kizárólag betanított munkások lesznek. HACSAK a Digi nem gondolkodik el egy kicsit.
De, hogy segítsek is kicsit:
Mennyi a jelszinted?
Van valamennyi műszaki vénád? (Ezt nem bántásból írom, ha nincs, vagy nem akarsz vele foglalkozni, hívd vissza a szerelőt. 24 órán belül ki kell menjen, ha nem, panasz az ügyfélszolgálatnak. Ha esetleg van antennaszerelő ismerősöd, Ő is segíthet...)
1 hét?
Képzeld!
Csütörtökön cserélték a HSS-1165NA-t 3169NA-ra. Ma bedöglött...
DE rendbeszedtem!
Részletek: [link]
A fenti eset is bizonyítja, hogy néha érdemes próbálkozni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki értsen mindenhez, de sajnos ez ma Magyarország. Vagy inkább a balkán?
Üdv!
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
Arra nem gondoltál, hogy az antenna van rosszul beállítva? Lehet érdemes lenne pontosan belőni, vagy egy nagyobbat feltenni. Ahogy tudom az újabb digi-s tükrök már 90cm-esek.
Nekem ma egyszer ment el az adás arra az 5 percre amíg rendesen szakadt az eső. Most persze kisebb a jel, mint szokott, de hibátlanul működik.
Ha neked nem jó a digi akkor miért használod? Próbáld ki a UPC-t, hátha az neked jobban bejön. Én azt nem ismerem. -
spammer
veterán
2 beltéri van, de ma egész nap alig jön adás, nincs jel, szétesik a kép, pedig alig csöpörgött az eső. Nem volt olyan nap, hogy ne akadt volna meg a kép, ne fagyott volna ki, volt pedig humax és hyundai beltéri is (illetve van is).
Most is, fél percenként jön a kép, szétesik és kész, megint fél percig semmi, aztán jön a kokcás kép, hang, durr, szétesik, semmi..
Csak annyi, hogy ez az egész digi tv-t szolgáltató cég, 1 nagy kalap hulladék, kezdődően azzal, hogy nincs elég beltéri egység, nincs ráérő szerelő (hónapokat kell várni), 1-2 napos betanítással mindenféle jött ment hozzá nem értő emberekre bízzák a szerelést. Ezen kívül, ha ne ajd Isten be lenne kötve, akkor utána a legkisebb szar időben is elmegy a jel. Ez így NEM szolgáltatás! Ha nem tudnak normálisan szolgáltatni, akkor húzzák le magukat, mert nagy rakás lószar amit csinálnak..
Hiába olcsóbb mint a UPC, hiába ilyen meg olyan csatorna, ha egyszer kicsit fúj a szél, cseppen 1-2 esőcsepp, már se kép, se hang.
Jó lenne ha valamit kitalálna, ez a kontár munkával megáldott szolgáltató, már ha lehet egyáltalán annak nevezni.. És ez még csak az egyik része, arról már nem is beszélek, hogy az egyik humax beltéri kb. 1 hét után megadta magát, egyszerűen elfüstölt...
Summa summarum: egyelőre nem sokat ér az egész..„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
a.Dini
csendes tag
Sziasztok!
Nem kellett máshol is regisztrálnom mert ezen a héten telefonáltam és azt mondták ha megkapják a beltérit lehet, hogy a jövő héten már jelentkezik a szerelő időpontot egyeztetni. Valószínű az újabb Hyundai-t kapom. -
Stylie
aktív tag
Köszönöm szépe a felvilágosítást mindkettőtök részéről
És akkor a felszerelések bérlési díja benne van ebbe a 2700 forintba vagy még ezen felül van még valami? -
Bandus99
őstag
Tv-re a kábeltv a jó megoldás ezt irod amivel en osszehasonlitottam 5600Ft os UPC az micsoda, ha nem kabelTV?
Nem erted az elvet?
Van egy tippem miert nem adnak ''korlatlan'' szamu belterit meg terites elleneben sem.
Ugye ha van egy belterid benne mukodo kartyaval, barhol uzemeltetheted, egyedul egy parabolat kell felszerelni ami fuggetlen a digitol.
Tegyuk fel van 2 belterid 2700ft ert , mennyiert gondolod a tovabbi belteri berletet? Havi 1kert? havi 200ert?
Ha havi 1k akkor +2 belteri mar 2k ehhez kepest 2700ert meg parabolat is kaphatsz
Havi 200ert? Ez nekem lenne jo bolt mert rendelek 2 belterit havi 2700 ert aztan meg 2 belterit ossz havi 400ert, majd odaadom szomszednak majd kozlom vele osztozzunk a koltsegeken 1550Ft/ havonta
Tehat mire gondoltal, mi lenne a neked megfelelo elv?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Az a szerelo meg a reigi rendszer szerint el regebben valoban lehetett valasztani 2 ev huseges csomagot.
Manapsag mar csak a huseg nelkul havi 2700 van az eszkozoket pedig berelheted csak.
Elgondolkodtato az a szerelo aki ennyire nincs tisztaba a valtozasokkal.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Stylie
aktív tag
Mostmár valaki mondja meg az igazságot...
Decemberbe be akartuk köttetni a Digi TV-t és azt írták az újságban meg ahol megrendeltük hogy nincs hűségnyilatkozat, és 2700 forint a havidíj.
Erre kijönnek a szerelők és bevágnak egy ilyet hogy 2 éves hűségnyilatkozat van és hogy az első évbe ennyi a második évbe meg ennyit kell fizetni...Mondtam nekik hogy márpedig ez nem így van hidetve így kössz de nem kérem erre bevágnak egy ilyet hogyha most visszamondom akkor nem lehet majd újra megrendelnem
Világosítson már fel valaki mert most szeretném beköttetni akkor most hogy van ez
Előre is köszönöm -
Lala6
őstag
Megláttam ma, hogy milyennek kellene lenni a rendes EPG-nek. Beállítottam a BBC-t és azon jön teljes funkciós EPG. Meglepődtem picit, tartalom jegyzék is van az épp aktuális műsorról. Sajna a digi-nek van még mit behoznia.
Találtam még párszáz másik csatornát is, de csak pár darab nem kódolt. Van közte egy HD adás is ami nincs kódolva, de sajnos a TV-men szétesik a kép. Ezen a csatornán van dolby hang és vagy 10 felirat. Ilyennek kellene lenni egy normális film csatornának. -
Troy.
addikt
válasz Bandus99 #979 üzenetére
Nem értem miért hasonlítottad össze az upc-vel. Egy szóval sem mondtam, hogy az van/lesz ..
Tv-re a kábeltv a jó megoldás, csak ugye ha lenne rá lehetőség, akkor nem itt bohóckodnék..
Csak ezt az elvet nem értem. Nyilván nem ingyen gondoltam azt a plusz 1 beltérit.
Mindegy. Keresem az igazit..
-
Bandus99
őstag
Masik szolgaltato muholdas csomagja sem kinal 3 belterit sot...
Ha meg a UPC kabellel hasonlitod ossze
Nem tudom a pontos osszegeket csak nagyvonalakban.
Diginel alap 2700ft ban benne van csomo extra csatorna (discovery viasat tematikus AXN stb)
tehat 2700 ert 2 belteri.
UPC nel ehez hasonlo csomag 5600Ft 1 dekoderrel, masodik dekoder +havi 1000Ft.
Tehat UPC nel kb 6600ft ert kapod azt mint itt 2700 ert. Namost ha veszel 2 elofizetest
lessz 4 belterid 5400 ert. Tehat 6600 - 5400. Nem elhanyagolanod, Diginel nincs huseg.
Tehat akkor miert is annyira sz@r ez?
Amugy kivancsi lennek, szerinted akkor mi a jo megoldas TVre?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Troy.
addikt
Köszönöm a választ! Akkor ez a sz@r sem lesz nekem.
.
-
Troy.
addikt
Hello.
Meddig fog élni ez az egy előfizetés, két beltéri akció?
A két beltéri mellé lehet venni egy harmadikat is?.
-
Rick4
félisten
érdekes, ha a tévém az AV1esen van hagyva, és úgy kapcsolom be, bekapcsolja a beltérit, ha a beltérit kapcsolom be, bekapcsolja a tévét, sőt, ha kikapcsolok, ki is kapcsolja..nálam működik rendesen
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lala6
őstag
Bekapcsol éjszakánként a beltérim(bekapcsolja a TV-t is). Nem tudok rájönni, hogy miért lehet, nincs sohol semmi beállítva. Időzítés kikapcsolva, műsor nincs előjegyezve.
Nem tudok rájönni, hogy miért lehet. Humax II-ről van szó. -
KovácsGéza
tag
Az mondjuk érdekes, hogy mindíg a National Geographicon nyiffan ki, most a Retek Klubbot, nézem, ezen már megy 15 perce.
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
smobika
tag
válasz KovácsGéza #959 üzenetére
Szia ! Hát én a második verziód alapjan csináltam, előbb üszf, ők úgyis mondani fogják hogyha leraktad a telefont húzd ki a beltérit egy tiz percre és majd dugd vissza és elvileg tökéletesen működnie kéne, vagy valóban kinyiffant a beltérid !!!
-
KovácsGéza
tag
Igen, de ezt nem először csináltam már meg, és ennek ellenére fagy. A központban egyszer azt mondták, 1-2 nap és jó lesz. Egy 10 percel későbbi hívás után meg azt, hogy elromlott a beltéri, és cserélni kell. Akitől átvettem, annak most nincs beltérije. Szerinte frissítsek szoftvert, de azt írja ki, ''Nem található új szoftver'' (egyébként is frissítettem pár hete).
Akkor most mi van?
[Szerkesztve]Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
Lala6
őstag
válasz KovácsGéza #957 üzenetére
- Húzd ki
- Várj egy kicsit
- Dugd vissza
- Próbáld ki
Ha jó akkor nézd, ha nem jó akkor telefon a központba. -
smobika
tag
Szerintem szólj be ismét és mond hogy már kérted hogy csináljanak valamit de sajnos semmi, és utánna inkább haggyál rá 15 - percet hogy biztos legyen !!!
-
smobika
tag
válasz KovácsGéza #954 üzenetére
Szia ! Ahogy irtam is hogy beszóltam az üszf - re és küldték az aktiváló jelet, valóban a tizperces visszadugás után az áramba, működött is, és még mindig tökéletesen működik !!!
-
Lala6
őstag
válasz KovácsGéza #952 üzenetére
-
KovácsGéza
tag
Kérem szépen magyarázza már el valaki nekem, hogy mi van most a Humaxokkal, mert már a harmadik különböző dolgot hallom, kezdve, hogy központi probléma, új szoftver, és hogy elromlott.
Nekem már 5 percenként fagy, ha kihúzom 10 percre, akkor egy napig jó, de utána megint kezdi.Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest