Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Anyáméknál még digi van.Nem jön be náluk az eurosport 2.Szerintetek mi lehet a gond?
A logikában semmi sem véletlen!
-
-
hoby36
senior tag
Küldtem a kö... ügyfélszolgálatnak 2 hete 1 levelet,hogy szüntessék meg számomra a szolgáltatásuklat. Ezt írták vissza.
Amennyiben az Előfizető a 24 hónapos hűségnyilatkozat tartama alatt az Előfizetői Szerződést felmondja, a berendezés esetlegesen fennmaradó törlesztő részletei egy összegben válnak esedékessé, valamint Előfizető köteles szerződésszegés jogcímén Szolgáltatónak 40.000.-Ft (negyvenezer
forint) meghiúsulási kötbért megfizetni. Amennyiben az előfizetői felmondásra a 24 hónapos hűségnyilatkozat második 12 hónapjának tartama alatt kerül sor, Előfizető köteles megfizetni az esetlegesen fennálló díjhátralékát is.
Hát bekaphatják.A logikában semmi sem véletlen!
-
hoby36
senior tag
Ma leszedtem a digi antennát.Felkerült a upc direct.Jobb a minőség sokkal.
-
hoby36
senior tag
Nem akar valaki digis beltérit,tányért,fejet venni?Nekem elég volt belőle.Nem a digi tulajdona,kifizettem malydnem 2 éve egyben.
-
hoby36
senior tag
2006 nyár óta van digim,de meguntam ezt a "remek" minőséget.A upc-n kívül tud valaki olyan tv szolgáltatót ami jobb minőséget ad?Nem baj,ha drágább.Nem találtam a neten sajna.
-
hoby36
senior tag
válasz cyberjohn_ #1768 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja adtak még 1 hyundai-t.Akkor járt le az 1 év.
-
hoby36
senior tag
Most nálunk vihar van.Negyed órája nincs adás.Remek.
-
hoby36
senior tag
2 beltérinél fel lehet cserélni a kártyákat,vagy csak azzal működik amit adtak hozzá?
-
hoby36
senior tag
Hellotok!
Hogyan kell 2 beltérit összekötni?Egyiknél a LNB inputhoz a másiknál melyikbe kell csatlakoztatni?A loop out-ba?A logikában semmi sem véletlen!
-
hoby36
senior tag
1347?
-
hoby36
senior tag
Helotok!Tudja valaki,hogy székesfehérváron van a Com2 kft-n kívül más digi szerelő?Mert őket 2 hete hívom telefonon,de nem veszik fel.Kellene márt a második beltérim.
-
hoby36
senior tag
válasz LordVader80 #905 üzenetére
A tv félhangon van és a beltérivel szabályozom a hangerőt.Néha búg.
-
hoby36
senior tag
válasz LordVader80 #892 üzenetére
Nem valami halkabb búgás féle?Azt nekem is csinálja.Új tv-vel is.Főleg reklámoknál inkább.
-
hoby36
senior tag
A társbeltérit csak bérelni lehet,vagy meg is lehet venni?
-
hoby36
senior tag
Van már fél éve digim.Megrendeltem a társbeltérit.Milyen hamar szokták azt kivinni?Annyit kell várni mint az első bekötésére?Még 1 nem ide vágó kérdés,de talán többen tudjátok.Melyik tv bemeneten van jobb kép:compomenten vagy scarton?
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest