Aktív témák
-
uspadora
csendes tag
válasz
Brutális eb #5449 üzenetére
Szóltál már üszinek?
-
-
uspadora
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag Veszprémi Kábeltévéseknek szól a mostani üzenetem, esetleg annak akinél van még ilyen hiba!
Szóval, már kb 1 hónapja tapasztalom, hogy a Story 4 tv szarakodik a DIGINÉL. 2700 ft os csomagban vagyok, roppant érdekes ez az 1 csatorna csinálja ezt csak. Egyszer betelefonáltam nekik, hogy nézzék meg mert ez így nem jó! A probléma akkor az volt, hogy ment a film és egyszer csak se kép se hang, megszakadt az adás, utána meg visszajött, de CSAK ezen az egy adón. Ez manapság már nem tapasztalható! A mostani probléma az, hogy hol sürübben, hol ritkábban, elmegy a szín a tévéből és csak zöld+rózsaszín csíkok vannak benne, aztán a következő jelenetnél visszajön, utána megint elmegy... A múlt héten annyira sokszor csinálta ezt, hogy hirtelen elment minden és olyan kép lett, mint amikor nincs adás a tv be, a kiírás pedig: Video Lock Error (story tv) aztán kb 2 perc után visszajött. Most hívtam ismételten őket, a pasi annyival akart lerázni, hogy ez finomhangolási hiba, nekem kell megcsinálni, mikor mondtam neki, hogy a digi oldalán a táblázat szerinti frekvencia alapján csináltuk arra azt mondta, hogy az épp nem jó, akkor kérdem minek is van kinnt?? JA és persze azt mondta, felveszi hibát, de ha finomhangolás nekem kell kifizetni a kiszállást, ami kő kemény pénz (azért mert majdnem a szomszédba van nekik a közp uk?) Ez nevetséges. Kérem a Veszprémieket, nézzék a csatornát, és ha nekik is ilyen problémájuk van írják meg! Csatolok képeket, hogy alátámasszam az állításomat. Ja és hangúlyozom csak 1 az 1 csatorna szarakodik!
Képek:Mikor visszaáll a kép:
-
frisco
aktív tag
Visszaolvastam de nem találtam egyértelmű választ.
Idestova 3 éve van szerződésem a Diginél, a HD adások miatt (+ a kedvezőbb díj) váltanék a T Sat szolgáltatásra.
A beltéri és a tányér az én tulajdonom.
Mit lehet velük kezdeni?
Tudom a beltérit lehet használni más Astra-s csatornák vételére de engem azok engem nem érdekelnek meg aztán amúgy is kapok alapból 49 ( + a többi még fogható) csatornát a T Sat-tól.
Köszi a válaszokat. -
m0rd0k
senior tag
Comedy central nincs még müholdas digin ne is keressétek
-
atala
addikt
válasz
spammer #5416 üzenetére
Így vagyok ezzel én is.
Elegem lett abból, hogy hol a hang megy el 10mp-re, hol a kép merevedik ki. Iszonyatosan kockásodik a gyors mozgásoknál, villogásoknál.
Ugyanakkor nem értem a munkatársamat, mert ő is egy 82cm-es LCD tv-n nézi, és azt modja mindezeket nem tapasztalta. Pedig biztos, hogy ugyan azt az adást, minőséget nézzük.
Annó volt kint egy szerelő, és azt mondta, hogy ez ilyen, és még nálam egész jó.Mivel van t-home-os telónk, és internet is, így t-home sat tv-re váltok. Álítólag ég és föld a külömbség. Külön 3 beltéri, jó minőségű csatornák, ha akarom plusz HD csatornák...stb.
Szerintem most fogja megbosszulni magát, hogy a Digi nem köt hűséget. Sokan fognak elpártolni tőle. -
Yoosku
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy gyors segítséget, mert eddig minden, amit visszaolvastam csak újabb kérdéseket vetett fel bennem
Van egy DigiTv műholdas előfizetésem, és Humax beltéri egység. Kaptam egy Pinnacle belső PCI analóg PVTV Pro-t (110i) és nem működik! Az eszköz driver rendben, Pinnacle PCTV sw fent van és hiába szkennelem az adást PAL, NTSC, S-video, RF, RCA, Cable, Antenna, egyszerűen nem jön be semmi. Mit kellene tennem, vagy mivel lehet a gond??
Előre is nagyon köszönöm
Yoosku
-
tigipuf
senior tag
hali!
ma este 22.45-kor elhalálozott több mint két év kemény munka után a humax-os beltérimha jó emlékszem akkoriban amikor kötöttem a szerződést még az volt a divat,hogy a havidíj tartalmazta a készülék árát is.tehát a beltéri az én tulajdonom,vagyis nem bérlem.ha ez így van akkor bizony szopás ténye áll fenn,lehet hogy vennem kell egy beltérit teljes áron
?????valaki esetleg tudna segíteni mi lehetne a legkevésbé fájó megoldás?(kizárt dolog,hogy csak az enyém purcant ki 2 év után)
-
Dízeles
aktív tag
válasz
karógyökér #5429 üzenetére
HY
neked is azt tudom írni amit elözöben leírtam probald meg azt. -
Dízeles
aktív tag
a tv6 az az alapcsomagban benne van én úgy oldottam meg hogy: menü - telepités - gyári beállitás ekkor rákérdezz szereté beállitani: igen nem(exit)? akkor rámegyek hogy igen ekkor kb. 5 percig keresi csatornákar és tista káost lesz de a tv6-ot megtalálod. Én a káoszt ugy oldottam meg hogy szépen mindent áthelyeztem oda ahol volt de az elejen kezdtem (1.mtv 2. rtl ....) mert ha össze-vissza rakod őket sorba akkor továblépteti az ellöte léöket
Remélem segítettem ha meg nem akkor irtam egy kicsit
És kösz hogy megmondatd a vh1-es comedy centralost. -
karógyökér
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a vertikális magyar csatornákat (Minimax, Mtv1, Hírtv stb) nem tudom fogni. Román meg török adók bejönnek.
Probáltam állaítgatni a tányért, fejet, de nem jártam sikerrel. -
Dízeles
aktív tag
Hy
Szeretném kérdezni, hogy a ,,comedy centralr" melyik csatornán megy délután és hogy megtalálható ez-e a digi alapcsomagban?
Előre is köszönöm a kellemes és kevésbé kellemes, valamint a rossz híreket. -
lipio
csendes tag
Üdv mindenkinek. Költőzés miatt eladó egy Hunday és egy Humax beltéri egység működő ,élő kártyával illetve tányér ,vevőfej./komplett szett/csak fel kell szerelni.Hivatalosan át lehet iratni a szerződést.Tel:06 30 9444526 Budapest
-
szasza_1
senior tag
Áhh... most meg olyan gondom van, hogy fullos a minőség, meg a jelerősség, de mégis akad a kép. De pl az U nevű csatornán, vagy más műholdon lévő csatornákon meg nem akad... mitől lehet ez? Nálam van a gond, vagy nálatok is csinál ilyent?
mod: 2 év alatt nem volt ennyi gondom, mint most decemberben...
-
m0rd0k
senior tag
válasz
spammer #5418 üzenetére
nemtudom mértvan mindenki igy vele... Lehet a beltérimnek köszönhetően de nagyon ritkán találok hibát.Néha kiirja hogy kódolt aztán ki be kapcs és jó
Meg nyáron volt 2x-3x szar amikor vihar volt,na meg popdaráló+megasztár.Nálam ennyi észrevehető.Régebben volt még hbo2 16:9 és 4:3 váltogatása de már megszűnt azis.A T-Sat meg akkor jó ha van neted is meg telód is náluk mert akkor jön ki 3 Beltérivel 2780 FT ra,viszont van 1 év hűség mindenen.Őszinte leszek ha nem lenne még hüségem más net szolgáltatónál énis a T-Home Triple csomagot kötettném.
Bár ettől független megmaradna a digi is 1 Beltérivel.Bár az ugye mástészta,nem Rick?
-
spammer
veterán
Szutyok a kép jó néhány esetben, esős időben nincs adás, bár ez már ritkább, de ha vihar van, nagy szél, akkor semmi adás.. Néha lefagy egy csatorna, hiába kapcsolgatok, máshol van adás, de az az egy megfagy vagy elmegy a kép.. Elég régóta van meg a digi, mostanában már viszonylag megfelelőnek mondható, de tegnap felidegelt és rátaláltam a T-home SAT TV ajánlatára, amivel ugyanannyi pénzből több beltérit és jobb minőséget kapok, ha igazak a tapasztalatok. (De ez nem a reklám helye
)
-
spammer
veterán
Help!
Azt írja ki ez a szemét mocskos beltéri hogy fej zárlat, nézem a beállításoknál, 0 a jel.. Délelőtt pedig jó volt, most hazaértem, ez fogad. Kábel minden a helyén, nem lett piszkálva..
Kikapcsoltam, áramtalanítottam, többször is, semmi.. Másik beltérin minden okés.Mindig felidegesít ez a hulladék digi valamivel...
-
m0rd0k
senior tag
Csak a Digi Kábelnél van ilyen.Ami nagyvárosokban van.Kábelen jön ott a Telefon,a net,és a TV is.A müholdas diginél pedig csak TV-zni lehet.
-
Papi74
aktív tag
Hello
Nekem az lenne a kérdésem hogy,látom mostanában a tv-ben a digi reklámot miszerint 46 csatorna+telefon+internet havi 5200huf-ért,valakinek van esetleg már ilyen cumolya?érdekelne hogy a net hogy müxik a digin keresztül,sebeség meg ilyenek.THX
-
Dízeles
aktív tag
Chuck NORRIS a legnagyobb és legerősebb.
-
m0rd0k
senior tag
Rick,te is össze tudod hasonlitani,mivel a T-Sat müholdja az Amos(nyugat 4°) vételi adatok:10.722 Mhz,10.758 Mhz,10.842 Mhz és az RTL meg a TV2 free csati,neked meg ugye van forgatómotorod.Ha esetleg van két parabola fent akkor egyszerre is.
Amugy én ugytudom hogy a azért jobb a T-Sat mert az Amos az Astránál is jobb hold,nembiztos hogy nagyobb de újabb,erőssebb,az biztos.
-
Rick4
félisten
Máshol olvastam, hogy egy szerelőember kimnt szerelni egy UPC direct-es emberhez t-sat-ot, és ez okból össze is tudták a kettőt hasonlítani. (még működött neki a UPC) A tulaj is megállapította, hogy a t-sat-on élesebb a kép, mint a upc-n. Én is kíváncsi vagyok, mit tudhat..
-
pojakcs
senior tag
A beltéri és a kártya össze van párosítva, másik beltériben nem fog működni a kártya. Ezt problémát még szerelő sem tudja áthidalni.
Egyébként sem tudnál látványos minőségjavulást elérni. Nem a beltéri jelenti a minőségi korlátot, hanem a digi által sugárzott adás minősége.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest