Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Xanax88 #104013 üzenetére

    Amíg T13-on nem tudod a szörnyecskéket megfelelően gyorsan lenyomni, mindig van hová fejlődni egy adott karival is.

    Ha a sárga cuccokon túl vagy, és vannak set-item-jeid, akkor azokból a legendásak(sárga keretes a set tárgy) és azok felett a jóval ritkábban található, ancient legendásak (piros kerettel, max. statokkal) megtalálása lehet még kihívás.
    Én pl. egyetlen játékost sem láttam, akinek tényleg minden cucca piros keretes lett volna, de nem bánnám, ha én ott tartanék.

    Ettől persze lehet az a Te célod, hogy t5-nél kipróbálj más karit, hiszen mindenki másképp játszik.

    Amit leírtam, azzal csak arra akartam rámutatni, hogy
    - akár a jobb cuccokkal;
    - akár azzal, hogy hirtelen belefutsz egy olyan kariba, mint ami neked van, de az illető 3x hatékonyabb, akkor rájöhetsz, hogy más cuccokkal lehet jobban is csinálni ezt

    módon még sokkal profibbá válhatsz, de ezen lehetőségek közelébe is csak mostanában kezdesz eljutni: T6 alatt nemigen esnek igazán jó cuccok.

    Pl. van olyan kis aranyos zöld kocka, hogy a fegyverre tudsz lukat tenni vele, így a fegyver alaptulajdonságaiból nem kell 1-et a lukra pazarolni ( ha megkérdezed, minek a fegyverbe a luk, akkor pedig még mindig van hová fejlődni, ugye. :K )

    Jó játékot amúgy, bármivel is :)

    ..az igazi az valóban ismerősökkel játszani. ..ha meg solo-zol, akkor bérelj fel valakit magad mellé, az is sokat segíthet, hogy hatékonyabb lehess.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák