Új hozzászólás Aktív témák
-
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Van egy Dell Studio 1535 notebookom. (Már 2,5 éve megy és az akksi még mindíg bírja a 2 órát. Szerintem megéri ilyen gépet vásárolni.)
Egy hibára szeretnék választ kapni. Ha elindítok egy fps játékot (pl: Unreal Tournament, COD, CStrike, akármi) indokolatlanul beragad a W,A,S,D billentyűk közül valamelyik és csak akkor enged el, ha mégegyszer megnyomom. (A beragadás azt jelenti, hogy a kis manó a képernyőn magától megy előre, oldalra vagy hátra.) Ha átállítom pl a T,F,G,H vagy bármilyen billentyűre, akkor is ezt csinálja, csak ritkábban. És általában akkor csinálja, ha egyszerre több billentyűt nyomok meg.
Vajon miért lehet ez? Remélem nem alaplapi hiba, mert akkor felszökhet a vérnyomásom
Légyszi írjátok meg, vagy ha valaki ismeri ezt a jelenséget, szeretnék tanácsot kérni.
Előre is köszönöm. -
sonicman89
csendes tag
Üdv
Van egy Dell Studio 1535-ös 2,5 éves notim és az a problémája, hogy az FPS játékoknál beragadnak a mozgásra beállított (WASD) billentyűk, bármit állítok be rá. Ha ez valakinél előfordult már, kérem jelezze, hogy lehet ezt orvosolni. Ha senkinek nincs ilyen problémája, valaki segítsen, hogy mit kéne csinálnom.
Előre is köszönöm. -
sonicman89
csendes tag
Kösz a segítséget.
A külső billentyűzetet 7végén próbálom ki. Sok progival próbálkoztam és mindegyiknél ez volt. Szerintem az egyszerre nyomogatástól hülyül meg. A gépemet most nemrég telepítettem újra és akkor kapott is Bios frissítést.
A garanciával az a gond, hogy kb 1 éve kiesett a szekrényből a gép és eldeformálódott a sarka, amit kiegyenesítettem, hogy ne legyen feltűnő. Szerencsére nem lett semmi baja, de így nem hiszem, hogy visszaveszik.
Ha beválik a külső billentyű, azzal fogom használni, ha meg nem, veszek egy újat, ezt meg odaadom fateromnak. -
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Dell Studio 1535 gépem és reggel még jó volt az akksi. most viszont töltőre dugva gyorsan villog pirosan a töltésjelző led. Az akksiban feszültség nincs, élettartamra azt írja, hogy nem elérhető. Ha kihúzom a töltőt. azonnal kikapcsol. Szerintetek megdöglött az akksi, vagy csak most ilyen kedve van és hagyjam tölteni?
Köszönöm a segítséget -
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy problémába ütköztem. Szeretnék feltenni a notebookomra windows 2000 Professionalt, mert rengeteg régi játékom és programom van, amit használok és xp-n nem indulnak el (kompatibilitással sem). Először 98-at, majd Me-t próbáltam feltenni, de 512 MB maximális rammal lehet azokat feltenni.
A notebook adatai:
Dell Studio 1535, 2500MHz Core2Duo processzor, 2x2GB RAM, 256MB Ati Radeon HD3450 VGA, 1000GB HDD, a telepítésre kijelölt oprendszer: windows 2000 Professional SP4.
A minimális rendszerkövetelményeknek megfelel, de mégis lefut a telepítőfájlok másolása és újraindítás után ezt írja ki:
-Invalid BOOT.INI file
-Booting from C:\winnt\
-NTDETECT failed
Miért írja ezt ki? mitől van ez?
A másik amit nem értek, hogy önkényesen feloszt a merevlemezből 130 GB-ot és nem lehet összevonni a maradék 820GB-tal.
Légyszi segítsetek, ha tudtok.
Köszönöm előre is.Még egy példát is szeretnék adni, hogy megindokoljam a windows 2000 telepítését, mert igenis van olyan játék, ami nem fut el sehogy sem xp-n. Ez a példa a Max Payne első része, amit sehogy nem tudtam xp-n elindítani, de az ismerősöm gépére feltettük a 2000-t és telepítés után egyből indult is. Tudom, hogy DosBox-szal mindent lehet, de ez azzal sem indul, mert nem Dos alapú, egyébként DosBox-szal nincs magyar billentyűkiosztás és a hangot sem úgy játssza le, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest