Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Tudtok ajánlani korrekt céget, akik panellakásban ablakokat gyártanak és beépítenek ?
Árban is reálisak (nem kell a legolcsóbb) csak ne kókány munkát végezzenek ,és a régi ablakokat is szállítsák el . -
kpal
nagyúr
Van Debrecenbe olyan aki vállal lomszállítást ?
-
kpal
nagyúr
Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni ?
Olyan kellene amivel lehet online vásárolni ,különböző szerencsejáték oldalon használni... ÉS kell-e ezen dolgok miatt pluszba bankkártya is -
kpal
nagyúr
Lakossági bankszámla nyitásnak mi a feltétele ? És Banknál éri meg ilyet nyitni ?
-
kpal
nagyúr
Debrecenbe hol lehet kapni kéz fertőtlenítőszert és maszkot ?
Mert minden ki van fogyva és neten is.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Sziasztok!
Ez Debrecenben kapható valahol Air Force 270 utility ? -
kpal
nagyúr
Belvárosban tudtok ajánlani olyan orvost aki egyből tud fogadni jogsihoz szükséges vizsgálat miatt , párat tudtok írni akik jók ezen a téren ?
-
kpal
nagyúr
Mivel Debreceni vagyok irok ide aztán lehet tudtok segíteni
Én Ausztriábol egy kisvárosból mennék Debrecenbe ,de itt a helyi jegyautomatából vennék jegyet a Bécsből induló EC 147-es Hortobágy vonatra is. És a lényeg ,kell -e arra a vontra helyjegy vagy valami ? Lehet probléme egy ilyen itteni automatából vet jeggyel ami standardjegy ?
(Mentem már haza innen párszor csak akkor Keleti-ig Beográd vonattal arra se adott az automata helyjegyet így kénytelen voltam Budapestig állni és a jegykezelő nem szolt semmit,vagy ha volt éppen szabad hely akkor ültem végig)
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Tudtok ajanlani fogorvost a Kassai Csapo u. környékén aki tudna fogadni 1-2 napon belül ? Kb mostanában mennyibe kerül a fogtömés ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Debrecenben a belvárosban hol a legolcsóbb a szálláshely ,lehetőleg 10.000 ft alatt? Vagy a legolcsóbb hely hol van ?
-
kpal
nagyúr
Debrecenben melyik gsm boltban a legnormalisabbak ill. preciz a szervíz ? (aksi csere lenne ,,de mar megszivtam egy helyen)
-
kpal
nagyúr
Hol lehet venni Debrecesnes ajándékokat pl.: karkötő,bögre stb ?
-
kpal
nagyúr
Van a Forum vagy Csapó u környékén olyan bolt ,ahol névre szóló tollat lehet venni vagy estleg árulnak olyat amibe gravíroznak ?
-
kpal
nagyúr
Debrecenben hol lehet venni Puma munkavédelmicipőt ?
-
kpal
nagyúr
Debrecenbe hol lehet ezt a cipőt [link] meg venni ill. rendelni ? Vagy Bp.-n hol ?
-
kpal
nagyúr
Itt más néven árulják az MM-ben. Ebbe a típusba nincs semmi ami zajt keltene ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz #33253120 #96548 üzenetére
Nem akarok ventilátorost mert most az van kölcsönbe és borzasztató hangja van . Azért akarnék egy ilyen csendes fajtát. kint vagyok Ausztriában és itt már hamarabb jön/jött a tél. Szóval az a lényeg hogy csendben melegítsen.
#96550) local1 :Tetszik ,de ennyi nem akarnék adni érte .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Szerintetek ez a hősugárzó megéri az árárt [link] ? Csak jobb mint az olcsó ventilátoros ami nagyon hangos és szabályozni se lehet a ventilátort ,este nem lehet aludni tőle.
-
kpal
nagyúr
Hátha valakit érdekel vagy egy ismerősét. Debrecen , Nagyerdő garázs kiadó
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Debrecenbol a Deli pu.-ra kozlekedik vonat ? Deli pu. meg uzemel ?
-
kpal
nagyúr
Valaki vásárolt már innen sportplaza.hu , megbízhatóak ? Rendes üzlethelyiség nincs ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Már megint hangrobbanás ,szívbaj jött rám majdnem a ku..éltbe
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Hol van most tűzijáték ? Itt a Hadházi úton nagyon hangos.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Hétfői nap valahogy így érzem magam... [link]
-
kpal
nagyúr
Debrecenbe hol lehet kapni Fitohorm Komplex Plus műtrágyát 330g vagy 1kg -os kiszerelésben ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
(#90153) diablo1984 és #90158) zolikaDB köszönöm szépen , akkor ezek közül döntök . De lehet az lesz amin van telepítve Nyugat Eu térkép is.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Újonnan autóba melyik navigációs készülék a legjobb 35-40eFt-ig , ami tartalmaz Eu térképet ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Aki akar ingyen PlayIT páros belépőt nyerni ide kattintva megpróbálhatja
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Tegnap délelőtt 10 órakor mért voltak olyan sokan a Csapó u. Női Fitnesz / Zepter előtt ?
-
kpal
nagyúr
Megint hangrobbanás ,ráadásul nyitott ablaknál
#86922) RootRulez: Mért nem a szolgáltatónál cseréltetsz. Telenornál ,ha 2 évesnél régebbi a sim akkor ingyen cserélik .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ma délelőtt a Hadházi úton egy kölyök nagyon merésznek érezte magát egy világoskék E36 kupéval Bőven 100km/h felett nyomta. Kis híján majdnem balesetet csinált !
-
kpal
nagyúr
válasz Zsoleszhun #86546 üzenetére
Köszi Erről a boltról nem is tudtam hogy létezik.
-
kpal
nagyúr
Városba hol lehet darabra venni Torx csavarhúzót mobilhoz (olcsón lehetőleg )?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz diablo1984 #86517 üzenetére
Ja igen ,pici országa ez .
-
kpal
nagyúr
válasz Chesterfield #86509 üzenetére
Én éppen kaját csináltam
#86510) Zola007 : Éppen itt gyakorlatoznak a megyében ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ma délelőtti volt az eddigi legnagyobb hangrobbanás , az ablakok majdnem kitörtek .
-
kpal
nagyúr
Hátha van itt egy pár ,akik szeretnének mozizni Cinema City páros 3D miozjegy voucher kód eladó
-
kpal
nagyúr
Holnap nyitva a Csapó u. Posta ?
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
Nem értem hogy működik ez ...
Tatabányán lehet valahogy elektronikai üzlethez rendelni futárt , mennyiért hoznának le egy mosógépet ?[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Zsibin árulnak még írható DVD-t
-
kpal
nagyúr
Keresek írható DVD-t 10db-os hengerben jó áron !
-
kpal
nagyúr
Valakinek van eladó 10db-os írható DVD lemeze jó áron ?
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segíteni holnap ,hogy holnap mikor nyit a munkaügyközpont ?
Köszönöm a választ előre is![ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Itt nem lesz látható vörös hold fogyatkozás pedig ez a gép illene hozzá [link].
-
kpal
nagyúr
Melyiknél adnak finomabb Gyors tálat ,Csapó Gyors vagy Meteor ?
-
kpal
nagyúr
Már megint hangrobbanás volt a Nagyerdőn ,Hadházi úton hallható volt,. szívbaj jött rám .
-
kpal
nagyúr
válasz Zola007 #76108 üzenetére
Most még érdeklődök itt-ott.
#76110) devil-k:Ez plazma tv aminek a fektetett szállítás nem tesz jót, megfeszül az üvegpanel és benne a kapillárisok.
#76112) Zola007 :Doboz nélküli használt cucc,ez is plusz veszélyességi faktor .
#76114) Zola007:Nem 800e ,csak max 300e. De nekem ez is drága tv amit nem két napra veszek meg és nem szeretnék szállításból adósó későbbi hibát.
Egyik ismerősnek szólók aztán nagyobb puttonyossal elugrunk ha nagyon muszáj .[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Real Ghoost #76104 üzenetére
Rendben,köszi.
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segíteni ,Bp.-ről mennyiért hoz le futár 64"-os Tv-t ? És állítva szállítanak-e ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ma reggel kimegyek kávézni az erkélyre itt a Nagyerdőn és hirtelen a semmiből feltűnik két rendőr autó ,8 emberrel és a szemben lévő kertes házból kiszedtek egy fiatal srácot bilincsbe verték és az A8 audiját fotózták ,hangoskodott, hogy telefonálni akar és ügyvédet hívni .
Mondom magamba ez a környék is kezd zülleni vagy micsoda . Egyre nagyobb luxus autókkal furikáznak itt huszonéves gyerkőcök. -
kpal
nagyúr
Most jó.
#74699) ildi_ :Én Ariston elöltöltőst néztem,de valahogy sehol sincs Debreceni üzletekben,sőt neten is alig akad új ,hébe hóba Outlet-ben felbukkan. Nincs magyar forgalmazó pedig a Ariston oldalán ott vannak a gépek .
Tényleg ki melyik mosógépet preferálja Elöl vagy Felül töltőst ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Békés Boldog Karácsonyt!
-
kpal
nagyúr
Tudnátok ajánlani olyan progit, amibe ha megnyitok egy fotót, azt áttudom rajzolni és rajzként menteni ?? ( Tudom kicsit bénán kérdeztem )
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Sirandrish #61186 üzenetére
Dehogy van , jó volna olyan ismerős . Csak az egész család játszott.
Amúgy benne vagyok sok külföldi nyereményjátékban , ha ott kedvez a szerencse akkor az durva lenne
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz dvdbackuper #61166 üzenetére
Ha nálam a cucc itt leszek
-
kpal
nagyúr
válasz AndrewBR #61164 üzenetére
Azt nem tudom lesz-e gari Netes játékban most lesz sorsolás és lehet én viszem el a nyereményt Játszott az egész család.
Néztem a játékszabályzatot de semmi nincs a gariról , akkor automatikusan Microsoft Magyarország vállal garit vajon ? Gari nélkül is érhet 100e ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Hali tudnátok segíteni !
Nyereményjátékon nyert Xbox One 500GB mennyit érhet zsír új be se sincs üzemelve ? Garit ilyenre ki intézi vagy hova lehet fordulni ha gond van?[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Kedves Hajú-Bihari Tagok ! Tudnátok segíteni pár szavazattal és megosztással [link]
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest