Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Zola007 #65844 üzenetére
Ki kéne biggyeszteni a közös képviselőnek a házirendet, meg a rezsicsökkentésen megspórolt összegeket is a lépcsőházba!
De amúgy sajnos tényleg mindig van valaki aki a társasházban zajt csap, nálunk egy trombitás csodagyerek kezdi rá mostanában egyre gyakrabban este 7 után hétköznap... Régebben egy héten 1x hallottam, annyit még elvilsel az ember, hisz én is szoktam zajongani, de meló után este amikor szeretnék kicsit csendben csak úgy dögleni vagy tv-zni baromi idegesítő tud lenni.
A házirenden kiemeltem sorkihúzóval a mások zavarására vonatkozó szakaszokat, kibáncsi vagyok lesz-e hatása, bár sejtem hogy kurvára nemÉs amúgy sajnos a téglaház sem garancia önmagában semmire, én ezelőtt laktam olyan panelban ami csendesebb volt, legalábbis az én számomra, az alattunk lévő öregasszony egy csomószor verte a radiátort
Tuti valami denevér hallása volt.
A sleepsoft füldugó tényleg fasza, én használtam egyet elég sokáig, csak az a kis szűrő szétment benne, majd veszek egy újat, csak azért nem olcsó...
-
ati012
őstag
válasz
Zola007 #65844 üzenetére
Nyílván ez egy időszakos állapot, nem tart örökké. Megkérheted őket, hogy te tanulni szeretnél, X kor vizsgázol, legyenek némileg tekintettel rád és alakítsák majd át a nappalit vizsga után. Ha szeretnék akkor segítesz is. Más megoldás is van.
Jelentgetni nem érdemes, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest