Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
válasz
Atomantiii #138520 üzenetére
Én évekig használtam a műhelyben. (olcsóbb márkát, de nem roszabbat, bátran ajánlanám..)
Használat helyétől függően (ergo ha jó a "hőszigetelés"), gyakorlatilag bátran ajánlom. (oda nem, ahova befúj a szél)
2500W-osat használtam anno a házikóban is 1dbot, csak hogy tartsa a megadott hőfokot még be nem gyújtunk, de klíma miatt felességessé vált.
Mechanikus termosztáttal szereltet el kell felejteni, illetve a szerelési magasságra oda kell figyelni.
A másik oldal: 30nm2 tégla építésű műhelykémet, körbe hideg fallal, szigetelés nélkül, vasajtóval, ezer párszáz kW volt 1 hónapra, s 25 fok alatt sosem volt, kint meg -5felett. Ez csak egy szélsőséges eset, de jó példa.
Ki-be kapcsolgatni nem szabad, mert akkor leeszi a gatyát. Meg kell találni a megfelelő hőfokot, s azt csak tartania kelljen, ez a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest