Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na. Mi a helyzet Debrecenben? Elég szép kis morgást hallok még Bodaszőlőn is.
Esik már végre? -
Zsoleszhun
addikt
válasz Atomantiii #76898 üzenetére
Szerintem csak a böngésző előzményeiből tudod visszakeresni.
¯\_(ツ)_/¯
-
birq
tag
Sziasztok!
Ha valaki otthon van javascriptben, css-ben és érdekli meló, akkor írjon rám bátran. jquery, angular ismeret előny.
üdv: Attila
-
stb123
tag
Valakit érdekelne egy hibátlan asrock h81m-itx 1150-es alaplap, még nagyon sok garanciával?
Privátban megbeszéljük! -
tahepa
senior tag
19th FAI European Hot Air Balloon Championship
"Sunday's evening take-off: Tócóvölgy at 17.30-18.30, depends on the weather.
A vasárnap esti közös felszállás helyszíne a Tócóvölgy 17.30-18.30 között, amennyiben az időjárás engedi." -
bob011
aktív tag
Honnan lehet megtudni, hogy hol szállnak fel a hőlégballonosok ma?
-
XtremLor
őstag
válasz #05304832 #76891 üzenetére
Jo lesz ez pedig, sok a tesztelo akiknek hala par honapon belul stabil kis rendszerem lesz!
Addig meg elvagyok a belakott 8.1-en, amirol van mar backup, tehat csak upgrade-re var, ha meg nem ok megy vissza, de ugy latom meg nincs itt az ideje frissiteni, tul sok meg a buktato!"Legen...Wait for it...Dary"
-
-
zolikaDB
veterán
Valaki otthon van RAM temakorben? Egy kis segitseg kellene, 1150-es platform alatt: [link]
-
devil-k
nagyúr
-
lorcsi
veterán
win 7-hez milyen virtuális meghajtó progit ajánlott?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó szeretett minőségi ITX konfigom: [link]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
törölt tag
Sziasztok!
Látom pont Windowsos téma van,ebben kérnék pont segítséget!
Win7-et akarok telepíteni egy acer E1-570-es gépre, USB-ről menne a telepítés. Korábban már csináltam ezen a gépen is mindenféle probléma nélkül sikeresen települt az oprendszer. Most meg ez a kép fogad telepítéskor...Valaki adna ötletet?
-
mezis
félisten
-
lappy
őstag
Valaki szokott itt nagyobb mennyiségben a shell kútnál tankolni ha igen dobjon már egy privát üzenetet
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok! Kóddal lezárt vinyóról hogy tudom eltávolítani a kódot?
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintetek erdemes asztali pc-n windows 10-re frissiteni?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
válasz ViragL #76863 üzenetére
beszéltem már vele, de neki csak ~2-3 mm-es van, mint amilyenből a táblákat préselik
Nekem annál nagyobb kellene(#76862) Chesterfield: hívd fel a yardot és mondd meg, hogy éjszaka láttál egy maszkos embert ásóval valamit temetni a sitt-kupac alá. 1 órán belül ott se lesz
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ViragL
tag
-
Chesterfield
őstag
Tudtok valakit, aki elszállítana vasárnap 1 köbméter építési törmeléket?
-
Zola007
veterán
Lehet valahol literre venni ~5mm-es polisztirol gyöngyöt?
Esetleg nincs valakinek ~40 literfölösleges?
Vagy tönkrement babzsákfotel?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mongo
tag
Érdekel valakit iPhone 3GS 8GB T-Mobile 12 Mátyásért cserébe?
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Ismét van egy eladó PS4-em ha valakit érdekel: [link]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
XtremLor
őstag
válasz rayoliviero #76854 üzenetére
Nalam az ideiglenes vx450-en vegul allando maradt, az aurum-ot inkabb eladtam, pedig ujat kuldtek...
"Legen...Wait for it...Dary"
-
dewil666
őstag
Jó is az a 970
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
htc07
addikt
az, nekem egy i5-öt hajt gtx960oc-vel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó független,garis,hibátlan prestigio 5453duo telefonom! Adok hozzá egy 8GB-os clas10 memkártyát.
Érdeklődni illetve részletek,képek privátban!
Megtekinthető kipróbálható Debrecenben. -
zolikaDB
veterán
válasz #33253120 #76849 üzenetére
Én csak arra akartam rávilágítani, h mindenkinek megvan a bevált márkája, attól nem rossz, h felbukkan néha hibás darab. Nekünk is van még karrierjét P4-el kezdő Codegen, jelenleg egy i3-as konfigot visz (de a HDD meg IDE ), ill. a melóban is van egy valami noname, rá is süt a nap, meg meleg is van mindig, és még nem füstölt el. Persze, az romlik el csak, amit használnak.
Én a magam részéről nem vennék mást, csak FSP-t. Utolsó beruházásom kymera-nak köszönhető, egy 250-es kis gyöngyszem, nem akarok hazudni, de talán 80+os, újonnan vettem, ment egy negyed évet, azóta új feladatra vár. -
zolikaDB
veterán
válasz rayoliviero #76846 üzenetére
Nekunk 350-es FSP vitt olyan konfigot, h lestem... Lassan 10. eve mukodik, es a tobbi FSP-nk is hasonloan jo.
De hibas peldany mindenhol elofordul... -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Közeljövőben komplett konfigot ( gép + minitor + periféria esetleg asztal is ) fog keresni egy ismerősöm "baráti" áron.
Nem full extrás, de azért értelmes összeállításban.
Használva: facebook...... + pár játék linux mint lesz rajta!
Elképzelés kb.: 2 mag, 2-4 Gb RAM, 80-100 Gb+ HDD, bill, cini, moncsi 17'-19', jó táp, házikó nagyjából ennyi.
Jelige: Minél olcsóbban minél jobbatAjánlatok jöhetnek priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
übiii
tag
Üdv!
Keresek Debrecenben 250,320 esetleg jó árban 500 Gb-os asztali SATA HDD-t. Elsősorban készpénz, de cserébe tudok adni 250 Gb-os notebook vinyót. Privátban keressetek, köszönöm.
-
copass
veterán
válasz rayoliviero #76840 üzenetére
meglepődnél azért mire képes egy hibás táp...deszkába sült ram gyöhet?!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
senior tag
Dell Latitude E6400 - P8600 / 4Gb RAM / Intel GMA 4500 / Display port - HDMI / 6 v 9 cellás
Ár: 36 900 FtMagyar Dell Latitude E6500 -15.4 1440x900 / P8700 / 4Gb RAM / QUADRO / Világító bill. / 9 cell
Ár: 44 900 FtMagyar Dell Latitude E6500 -15.4 1920x1200 / T9400 / 4Gb RAM / QUADRO / Világító bill. / 9 cell
Ár: 49 900 Ft -
pohár
félisten
válasz kungzi #76815 üzenetére
nem éppen fagyasztott, de frissen tudsz venni a Húsmanufaktúrától is, ha jól rémlik (szokott lenni bárányburger is, meg marha), ott van a Simonffy elején
Gazsi00... wow, az szép
lehet gyári hibás volt valami benne, aztán csak most jött ki rajta, azért egy ilyen minőségű SuperFlower belsőnél más nem nagyon fordulhat elő szerintem[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
copass
veterán
válasz rayoliviero #76838 üzenetére
multimediasok rendesek. nekem volt hogy adtak cserébe valamit amíg a garit intézték.
egyértelmű volt amúgy hogy a tápod kakis. jó hogy nem főzőtt meg mást."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
rayoliviero
veterán
válasz Zola007 #76836 üzenetére
Tap volt rossz, Multimediatower megnezte es meg penzt sem kertek. Ennyit a 10 ev garis Evga-rol.
Mivel a gariztatas egy honap gondolom, igy keresek 400 W koruli tapot hasznaltan, ideiglenes megoldasnak. Akinek van, szoljon. Codegen es hasonlok, meg ideiglenesen sem kell.
-
z0d1AK
nagyúr
Költözés miatt szép kis termék kínálatot tettem elérhetővé, amelyeket minél hamarabb eladnám!
Várom az érdeklődőket!Belkin Conserve Valet 4 portos 2 A-es USB töltő - 2 490 ft
Notebook tartós hátizsák sok rekesszel - 2 990 ft
Notebooktartós hátizsák - 1 490 ft
Case Logic Reflexion DSLR + notebook FLXM-102M oldaltáska - 11 990 ft
Samsung ML-1675 lézernyomtató (hibával) 1 990 ft
D-link DIR-845L N600 SmartBeam Cloud Gigabit Router - 17 990 ft
D-Link GO-RT-N150 WiFi router - 2 990 ft
D-Link DWA-171 Wireless AC600 Dual-Band Nano USB WiFi Adapter - 4 990 ft
D-Link Go-RT-AC750 dual Band WiFi router - 5 990 ft
Xiaomi mini USB Wireless WiFi adapter - 990 ft
Xiaomi Mi4 tok és védőfólia - 1 490 ft
Asus 8 GB kulcstartó pendrive - 1 490 ft
Xiaomi Miband töltő kábel - 1 990 ft
ASUS O!Play Air HDP-R3 médialejátszó dummy - 199 ft
Zagg Keys Universal Bluetooth billentyűzet (iOS/Android/Windows) - 4 990 ft
Kapacitív stylus golyóstollal - 490 ft| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Zola007
veterán
válasz rayoliviero #76835 üzenetére
RAM-ot kiszedném és megnézném eggyel vagy egy másik modullal a 2 slotot külön
Nekem egy intel gépen tavaly ezzel volt gondom, nem akart indulni vagy újraiundul és nem volt hibakód se csipogás.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rayoliviero
veterán
Van olyan ember, aki tud segiteni szemelyesen ma, hogy kideritsuk, hogy miert nem indul a gepem? Tunet. Vagy az alaplap vagy tap romolhatott el. Egy plusz tapra es lehet egy 1155-os lapra is szukseg lesz, hogy kiprobaljuk. Tehat, akinek van, olyan jelentkezzen. Termeszetesen nem ingyen kerem.
-
Nyx89
aktív tag
válasz Zsoleszhun #76827 üzenetére
Ez szerintem nem uj, ha nem tevedek ez a Fortuna mellett a sarkon levo Hamburgeres
-
Zsoleszhun
addikt
Ha már hamburger a téma akkor a Péterfián nyílt egy új hambis a Fortuna helyén
¯\_(ツ)_/¯
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #76822 üzenetére
Értelmezd a mondatot.
Az, hogy "suttyó emberek dolgoznak a szolgáltatói szektorban" még nem jelenti azt, hogy mindenki suttyó.
De én majd minden nap találkozom suttyóval.Pl. tegnap is, de már inkább le se írom, mert jobb elfelejteni, mint bosszankodni azon, hogy mások szar munkából is megélnek.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #76819 üzenetére
feltételezem nem erre gondoltál, de ez ragadott meg:
"suttyó emberek dolgoznak a szolgáltatói szektorban"Viszont ez a ShockWatch detektor tetszik
-
törölt tag
A sokszori futáros témához egy kis szösszenet:
[http://hup.hu/node/142133]Valamelyik kommentben is van egy aranyos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az lehet finom, csak éppen nem hamburgerhús.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Calogero #76811 üzenetére
(#76811) Calogero
A legjobb.(#76815) kungzi
70% darált marha + 30% darált disznó, petrezselyem apróra vágva, kevés olaj ám ha száraznak látod még önthetsz rá, 1-2 fokhagyma gerezd belenyomva, só/delikát-bors ízlés szerint, kevés Worcestershire-szósz, kevés Szójaszósz __ ezt alaposan összegyúrod és hagyod állni a hűtőben egy fél napot, majd mehet pogácsának akár lefagyasztva is -> saját recept és garantáltan finomabb a kész gyorsfagyasztottaknál[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
kungzi
veterán
Üdv
lehet hülyeséget kérdezek, de finom fagyasztott hamburger húst hol lehet venni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz mghltm #76771 üzenetére
Vagy egy hónapja cseréltem, most meg megint cseréltem másra.
htc07 maradok továbbra is a 660-at közt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Calogero
addikt
-
zolikaDB
veterán
Tudtok ajánlani a utorrent helyett valami értelmes torrentklienst?
-
Borosz
őstag
Eladó pár bringás használt alkatrész vagy csere:
- Alu kormány, állítható BIKE+ stucnival, ACOR 6061 középmerevítővel
- Shimano VIA KC hátsó agy tömör tengellyel, 6 fogaskerekes kazettás racsnival
- MICHE Competiton hátsóagy, furatos tengellyel, 6 fogaskerekes racsnival
- Shimano ACERA-X hátsóagy (FH-M290), futaros tengely, kazettás racsnirendszer
Mind jó állapotú, újrazsírozva.
Cserébe jőhetne pl. Shimano oktalinkes középagy plusz hozzá Alu hajtókarok[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz PindurAnna #76807 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást! Így minden világos!
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz kungzi #76802 üzenetére
Menj be a moziba, a mozijegyet ne dobd el. Film után a mozijeggyel és a parkoló cetlivel menj a jegykiadáshoz a mozinál és lekezelik. 3 óra ingyenes így. Ha 3 órán át vagy a plázában akkor e fennmaradó időt a pincében a mozgólépcsőnél lévő automatába kifizeted és jöhetsz ki.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
kungzi
veterán
üdv
a plaza-ban hogy kell a parkolást intézni, ha moziba megyek kocsival? Úgy tudom, hogy akkor 3 óra ingyenes. Hol kell kezeltetni a parkoló jegyet?
-
schulc99
aktív tag
Pár eladó cucc:
-2,5" Toshiba 500 GB HDD (100/100, 28 nap üzemidő) [link]
-számítógépház [link]
-számítógépház [link]
-5 db. router, switch [link]
-25 db. számítógépes kábel eladó egyben (SATA,IDE,FDD) [link]Privátban keres ha bármi is érdekel.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla