- Linux haladóknak
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Cs1csó #160119 üzenetére
Igen, láttam azt az akciót a múlt héten, de én meg előtte egy héttel vettem ezt az akkus fúrót, így nem vennék most másikat.
Kivárom, hátha lesz egy pár héten belül töltő is a boltban. Szerencsére keveset használom, tényleg csak hobbicélra van. Az akksira meg azt jelzi a gép, hogy nagyjából fel van töltve.Az ősszel volt egy nagyobb akció barkács gépekre, akkor láttam pl. a balmazújvárosi úti Lidl-ben két srácot, mindketten a kocsit "púposra" pakolták és úgy álltak sorba a pénztárhoz. Gondoltam, hogy valami nepperek/dílerek lehetnek, aztán majd drágábban eladják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest