Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz lanszelot #2837 üzenetére
sass (scss) esetében tudod használni.
nested class, itt egész jól leírja -
edari
őstag
válasz lanszelot #2804 üzenetére
Nem állt szándékomban fikázni, sry ha úgy tűnt.
#2806: továbbra is: Ha kiveszed a .nav-area ul li a blokkból a paddinget, akkor kisebb lesz a menü.
A tartalom adja a menü vastagságát.Nem szabja meg semmi más a menüt vastagságot, csak amit Te adtál meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
edari
őstag
válasz lanszelot #2796 üzenetére
Viszont a behúzás már nincs ott.
stackoverflow -
edari
őstag
válasz hiperFizikus #2395 üzenetére
A css nem erre való. Mint a nevéből is látszik, ő stílusleíró.
Ha jól értem a példád, akkor átakarsz adni egy id-t a z00-nak?
Egyébként ha megakarsz valamit hívni onclickre, akkor az így néz ki.
<p onclick="zoo(this.id)">Example</p>
Javascript odalon:
<script>
function zoo (id) {
alert(id);
}
</script>[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
válasz hiperFizikus #2393 üzenetére
Tudtommal sehogy. Az onclick az már javascript. De ha elmondod mit szeretnél vele csinálni, megpróbálok segíteni.
-
edari
őstag
válasz hiperFizikus #2388 üzenetére
hand helyett nem
pointer
t akartál írni? Bocsi nem olvastam vissza az egészet, csak itt a végét.Illetve
spAn
helyettspan
.Illetve a
cursor:none
nem kell, mivel ha elviszed onnan az egeret akkor a kurzor visszaáll.Ha marhaságokat beszélek akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Sziasztok
Szeretném a segítségetek kérni, ugyanis én már nem tudom hogy hogyan kéne ezt megcsinálni. Szóval eredetileg úgy néz ki egy oldal, hogy van benne egy csomó kép, szép nagy felbontásokkal. Ezt css-el lekicsinyítettem. Ugye ez a google-nek nem tetszik, mivel a böngésző végzi az átméretezést, nem mellesleg az adatforgalmat is csúnyán megdobja (ebbe mondjuk van valami). Akkor elkezdtem átírni úgy az oldalt, hogy csináltam a nagy képekből thumbnaileket, és ha arra a user rákattint, akkor látja a képet az eredeti méretekkel.
Na most az a bajom, hogyha a lekicsinyített képet felnagyítom, akkor homályos lesz a kép. Hamar leesett hogy hülye voltam, hát átméreteztem újra a képeket akkorára, amekkorára nagyítanám eredetileg (remélem érthető volt). De így is homályos a kép, és az a baj hogy nem is kicsit. De ugyebár ha a nagyfelbontású képeket kicsinyítem le, majd azokat nagyítom, akkor nem lesz homályos. Remélem értitek a problémámat.Próbálkoztam sima méretezéssel, transformmal is, de mindkettőnél ugyanaz a baj.
Ha amatőr módon próbálom megcsinálni, akkor se kövezzetek meg, nem vagyok profi, csupán hobbiból csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Szemüveges topik
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...