- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha még a BitMEX-nél is volt ~500ms lag (érzésre) a legdurvább pillanatokban, szóval ja, tök normális ha a Kraken-en van 500s lag (=timeout).
A Kraken egyszerűen használhatatlanul szar és kész. Szégyen. Ennyi. Monnyonle!
Csak arra jó, hogy aki olyan türelmes, mint én, az ott gyűjtögesse a bányászott ETH-t (mint kvázi egy tárca), időnként eladja marketorder-el (mert valahol csak el kell a shitcoin-t), aztán néha nyomjon withdraw-t (rendes tárcába vagy bankszámlára, mert SEPA hasznos feature...).
Most se tudok oda be se lépni órák óta (nem mint ha sürgős lenne, csak...).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
sparks
senior tag
Tulajdonképpen kicsiben kezdtem, 2012-13-ban bányásztam, aztán vettem is és hát összegyűlt A HODL pedig eddig is kifizetődő volt, így az alapelvem marad továbbra is, hogy tartani. Nem adok el csak annyit, amit éppen a szükség megkíván. Most kicsit többet kiszedtem, mert éppen megkívánta a szükség
Csináltam egy szép portfóliót, amit mondjuk ma éppen nem szívesen nézegetnék, mert napok alatt 100K USD-vel csökkent az egész De már megszoktam az ilyen kilengéseket, idegek kellenek hozzá és vidámság van. Meg persze nem árt néha kicsit nem ezt nézegetni, bár azt nagyon nehéz... -
Yutani
nagyúr
Igen, én is tartok tőle, hogy sokat kell várni, addig is ki vagy zárva a kereskedésből. Ha most eladod, az instant bukó, és a kismértékű árfolyam változásokon csak kis pénzeket lehet keresni, viszont ha hirtelen meglódul az árfolyam, és nem vagy éppen gépnél, nem vásárolsz be még alacsonyan, akkor az előbb említett bukót be is betonoztad, kereszt vethetsz a bukott pénzre. Ezért inkább kivárok, nem adom most el, hogy aprópénzekkel próbáljam visszahozni a bukót.
Egyébként érdekes, hogy a REP (Augur) mennyire tartja magát a többihez képest. A BCH 400 EUR alatt van, az ETH is 220 EUR környékén, és úgy a többi is alapos csökkenésben van.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500