- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19905 üzenetére
Köszi, közben láttam, hogy engedné is a váltást. Reggel csinálom akkor, ahogy tanácsoltad. Utána, ha a tárcámban csak ETH lesz, akkor honnan utaljak hogy a legjobb, hogy a Revo-re kerüljön? Illetve - ez egy opcionális kérdés - ahogy néztem, lesz kb 0.003 ETH-em. Azért váltom át PLUból mindenképp, mert ez a PLU valami fos, amikor elkezdtem Plutusozni, tavaly júniusban, akkor kb 8 EUR volt egy PLU, most, 3.9. Van értelme ETH-et tartogatnom? Ez a pénz nekem kb játékpénz, a vásárlásaim után kaptam PLUkban. Nyilván nem vagy jós, illetve senki nem tudja, de lehet, hogy érdemes lenne tartogatni. Mindenesetre ha kiutalnám Revora akkor azt honnan tegyem és hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia