Hirdetés
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #75697 üzenetére
Nyárig szerintem még rengeteget fog változni, azért tesztidőszak.
Érdekes lesz majd az első bétát összehasonlítani az első nembéta verzióval
Papírfalakról eszembe jutott, amikor az ős HL modban Militián vettem géppuskát, aztán földszinten falon keresztül soroztam vele a konyha falát, hátha lesz ott valaki - volt, a kollégák pedig felrohantak ellenőrizni a gépemet, mondván, biztos csalok. Csalódniuk kellett -
Steven
addikt
válasz lemusz #75693 üzenetére
Abban egyet értünk ,hogy bármi lehet mindenesetre furcsa a story és még furcsább , hogy valaki 15 -20 éves accot beáldozzon 36 évesen
Volt ilyen 1000 dolláros kése meg ilyen faszságok... így ez mind bukó...BTW amúgy haveri társaságot lejjebb dobta többek közt engem is jó pár rankal mert Valve szerint csalóval játszottunk... érdekes..
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #75696 üzenetére
1.6-os papírfalakat lehet vissza kapjuk, d2-n elvileg szinte minden átlőhető. Ha ezt így tervezik hagyni, akkor minden bizonnyal nagy a bizadalmuk az anti-cheat rendszerükbe, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy meccsleállítós "cheater detected, match deleted" megoldás lesz.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz wjbhbdux #75686 üzenetére
1.6 előtti CS HL modban még a T is tudta terelgetni a túszokat, és emlékszem egy olyan barlangi pályára, ahol lehetett vezetni a munkagépet.
Érdekes lenne, ha Cache-en be lehetne parkolni a targoncával az ajtó elé, hogy ne tudjon kijönni senki, vagy ki lehetne vele midre, hogy egy vezet, egy meg hátul fedezékből lövöldözik -
goccer
aktív tag
válasz pRoject22 #75692 üzenetére
Még az lehet, hogy Digi optikai nettel elég jó pingem van frankfurti irányba, MM szerókon 5-15 ms között, szóval engem lehet inkább nyugatabbra dob, nem ilyen varsói meg nem tudom milyen K-EU lokációk vannak még. Tegnap például 3x dobott be egymás után egy meccsbe két francia taggal.
-
lemusz
addikt
válasz Steven #75691 üzenetére
Összes meccsedet nézd vissza vele. Amilyen lassan jön gyakran a bann simán lehet hogy évekkel ezelőtt csalt... ja hogy az sok demó lenne? De még ekkor is ott lenne a lehetőség, hogy veled játszva nem tolta be, amúgy meg igen. Meg be is lophatták az accját a "szavazza a barátom csapatára" faszsággal, aztán azok csaltak rajta. Meg éppen amikor be volt rúgva és odaadta az unokatestvére lányának a kutyájának egy meccsre kölcsönbe. Naugye! Kezd nagyon sok eshetőség elő jönni, ha jobban belegondolsz. Viccet félre téve ha csak nem ültél ott végig mellette nem lehetsz biztos semmiben...
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
-
Steven
addikt
Csak egy story:
Nekem egy 15 éve ismert ismerősömet bannolták cs goba ,hogy csalik ... mai napig nem értem vissza néztem 8-10 mecset .. meg letöltöttem az utolsó pár játékot és semmi.
Short mecseket szoktunk tolni ilyen 4-5 ölése volt és kb mindig utolsóEz mi a fasztól lehet?
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz goccer #75688 üzenetére
14 éves steam fiók lvl22, 660 óra CS:GO, és jó a trust factorom, 5 stack team volt mindenki elsődleges.
Enemyben full orosz team, és a meccs 3 ace-al indult, jött az aimbotos hs instant.
Nagyon várom a CS2-t és nagyon szeretném ha legalább Valorant szintre kerülne a csalás védelem mert szeretnék játszani végre normális meccseket.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Óvatosan kérdezem ,hogy nem lehet ebben a játékban olyan meccset játszani ahol nincs orosz a szerveren és nem aimbotozik legalább 2 ember?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
bepken
veterán
válasz Steven #75679 üzenetére
nem értek hozzá, de ez inkább az adott map creator feladata lenne szerintem. mármint a szükséges "fizika" konkrétan tuti benne van a játékban (CSGO-ban is), csak direkt van lebutítva - tippre valamilyen optimalizáció okán.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Steven
addikt
válasz bepken #75678 üzenetére
Hordónál dobsz egy bombát fixen ott marad egy atom bomba se mozdítaná el, de legalább d2-n is vannak csirkék
Amúgy sourcba tök fasza volt hogy átrendezted pl office-t székekkel meg amit találtál. Go ba szét lövöd a projektort azt ugyanúgy vetít a képe
-
Steven
addikt
válasz GhanBuri Ghan #75676 üzenetére
Jah le is írtam a tapasztalataimat ...
Legjobban az zavar hogy 0 fizika van ebben isValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
lemusz
addikt
válasz MikeWazowski #75674 üzenetére
Játékosok kb 2-3%-ának lehet béta hozzáférése egyelőre, mégis megdőlt ma az egyidejű játékosszám rekordja: 1,5 millió
-
lemusz
addikt
Operation is jönni fog.
[link] -
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #75664 üzenetére
Igen, van ezzel kapcsolatban változás az első Limited Test update-ben:
- Smoke bullet holes are now fixed relative to the firstperson camera. -
bepken
veterán
[link] - amit eddig még sehol sem láttam említve: lesz benne FSR!
szóval a játék várhatóan továbbra is elfut majd egy valamire való konyhamérlegen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Zimmi91
addikt
válasz lemusz #75666 üzenetére
Néztem én is Anomalyt ahogy nézegeti természetesen donationért a nézők skineit
Jó lesz ez az Icarus akkor, én majd a Crimson Skeleton helyett nézek vmi Falchion Rubyt vagy Sapphiret, azok most igen bejönnek, mondjuk eddig is tetszettek
Meg egy Hot Rod vagy Blue phospor is érkezik attól függően milyen doppler jön
Freehand nekem még mindig meehh[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
lemusz
addikt
válasz Zimmi91 #75662 üzenetére
[link] icarus fell, ez egy kicsit sötét ott a közepe felé, de megnyugodtam, talán még egy picit szebb is mint volt. Meg az awp medúza is szebb, ami felfelé húzhatja. Akárhogy is, mostmár a blue phosphor a kedvenc, idővel lehet csere lesz.
szerk.: Egyébként vanilla/free hand/slaughter kések eddig nem tetszettek, de most meg igen. Durva mennyit tud javítani a fény néhány esetben.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #75664 üzenetére
Nekem még nem tűnt fel ez a videókon, de ha így van (eye height különbözik akár fegyverenként) az nagyon durva fail lenne.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Másnak is feltűnt, mintha most már nem a szemével lőne a karakter, hanem ahol tartja a fegyvert? Legalábbis a ködöt így kaszálja, tehát a scope-os fegyverek eléggé OP-k lesznek.
Kérdés, hogy mi lesz így a fedezékből csípőlövésekkel, biztos vagyok benne, hogy az bezzeg nem fog változni. -
lemusz
addikt
szakadok a röhögéstől
[link][ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
válasz lemusz #75657 üzenetére
Nekem is Icarus Fellem van és szerintem is az egyik legszebb A1. A case hardenek is bejönnek, csak csere szempontjából szar, mert nagyon kevesen akarnak rá cserélni. Egyelőre kivárok, nem is adok el semmit, szerintem 1-2 hét és csillapodnak az árak
Remélem minél hamarabb kapom az értesítést, hogy játszhatok vele" Just remember Manchester is RED! "
-
Nekem tetszik eddig a cucc, engem meg leptek. Azt hittem csak át pattintják a Go-t az új motorra + 128 tickrate és ennyi. Ehhez képest van valamennyi újdonság, látszik hogy újra elkezdtek foglalkozni a játékkal.
-
L1ZRRR
senior tag
ez a valorantból csort füst replika igen gagyi sztem
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Steven
addikt
most nyomtam egy unrankedet ...
- 2 szer dobott ki a játék egy játék alatt
- ultra highon 320 fps nél random megakad pl lövésnél.
- nagyon más a célzás
- fizika 0
- rongybaba effektus legalább vanValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
lemusz
addikt
válasz Zimmi91 #75656 üzenetére
Késeknél azért sejthető volt a fade/doppler/tiger tooth fényes jövője. Ha valamit, akkor a jobb fénytechnológiát már régóta mondták, 3klikks vidikben is be volt mutatva mennyire OP. Az nem volt csak világos melyik lesz az igazi befutó és mivel a fade-ek ritkábbak mint az átlag phase-es dopplerek így inkább arra voksoltam volna. Engem a blue phosphor lepett meg inkább, mert érzelmeket vittem az A1 vonalba, amit ugye nem szabad a bizniszben. Még évekkel ezelőtt vettem az icarust 25-30 euro körül, nem adtam el az évek során, source1 alatt jobban tetszett bárminél ezért elaludtam rajta és nem is gondoltam át hogy m4-eknél is van csili-vili skin...
Azt nem értem csak hogy akik eddig nagy blue gem rajongók voltak, azok most miért húzzák a szájukat? Az én szememnek eddig se voltak egy nagy was ist das...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #75651 üzenetére
Nyilván új playereknek Ak/awp/m4 skin az ami mindenképpen kelleni fog és meg is fognak tudni fizetni. Ak slate-ben látok potenciált ha jó stockholm/antwerp holo/glitter matricákkal tudod megvenni. Többet is vettem már az elmúlt hetekben. Múlt héten egy paracord fade is becsúszott, pre-news előtt a fade kések mentek a legjobban, annak a "szépülésében" látták talán a legtöbben a potenciált, de most meg már mindenki a dopplereket hypeolja. Nem tudom erre gondolt-e valaki, de ez a béta rendszer nem túl fair ilyen szempontból. Tegnap órákig néztem a streameket csak azért, hogy lássam melyik skin hogyan fest az új motor alatt, aztán aki meg bent volt azonnal látta/tesztelhette mit érdemes eladni és mit venni. Icarus fellt azóta se láttam senkinél/semmilyen videóban, pedig ha tegnap bétát kapok valszeg elsőnek csekkolom le, adom el és veszek helyette olcsóbban blue phosport, amit természetesen ma már nem éri meg meglépni... Sun in leo is, már 20 euróról 50+ eurón járt marketen amikor földi halandóként jött az infó, hogy mert a scope-ja is belilult és így kb az egyik legjobban kinéző awp skin lett.Aki nem kapott bétát csak futott az infók után...
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
a vetelrol mar le maradtal.
Az osszes doppler ruby/sapphire mar egekben, a hulye hype okan.
Urus sapphire 2.2k volt avarage most 3k or above, s sorolhatnam meg.
Mezei m4a1s hotrod is 500 helyett 600-650Skinbaronrol konkretan megvettek az osszes kest, ami erintett.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Spet
addikt
Nálam az egyetlen újítás a legutobbi update óta: mindig amikor elindítom a játékot kapom az OW bónusz xp értesítést (OW-t persze nem tudok nézni)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
pRoject22
őstag
Én most mentem egy rövid MM-et, az ukrán hülyegyerek csapattársam csak úgy simán elkezdett lövögetni hátba, minden körben, aztán egyszer meg is őlt, nem tudtam kitalálni miért, aztán beírta, hogy szopjam le putyint stb
Amíg ezt engedik addig szar toxic lesz az egész, simán perma HW ban kellene annak akit már banoltak, plusz MM-ban annak aki toxic, pár káromkodás szűrőt onolnak és akár autómatikusan is kioszthatja a banokat.
Ilyen szempontból a valorant jobb vagy faceit, ott nincs tk
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Zigi
senior tag
válasz bepken #75648 üzenetére
Ez a játék már régen halott! Legalábbis az MM része már jó ideje. Ülj le egy héten keresztül minden este játszani 4 barátoddal akiknek jó a trustjuk és 1000+ órásak. Mondd meg nekem hány alkalommal szórakozol jól és mennyi amikor szét csesz az ideg, mert megint összerak olyanokkal akik: volt vac banjuk, 50 órás friss acc, de lövi a globált, farmolt/vett acc (semmi nincs rajta, de 1500órás), csaló patkány aim/wh/silent aim/trigger stb., smurf buzik , és ha véletlenül nem vagytok meg akkor suka blyat 5. csapattárs nyomja voiceon a Kazasztáni himnuszt. Csak keleti ellenfél, franciát, dánt, angolt, svédet szinte sohasem látsz, most már szinte csak ciril betűs ellent kapsz. Soroljam még ? Persze reménykedni lehet csak minek? Ha akarták volna már megcsinálták volna...ja hogy majd most ingyé...hmmm ahogy Bödöcs mondja "nem hiszem el"
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
"Fel túrják a gammát az egekbe?" - lehet, hogy nem ugyanazokat a videókat néztük....de így első blikkre ennél kicsit azért többről van szó
nem tudom, a többit mennyire írtad szarkasztikusan és mennyire gondolod komolyan, de szerintem egy ingyenes frissítéshez képest lesz itt mire nézni majd nyáron!
azzal mondjuk egyetértek, hogy normális anti-cheat meg MM nélkül semmit sem fog érni az egész. tehát reménykedjünk, hogy a lap alján olvasható "THERE’S MORE TO COME" alatt valami ilyesmit értenek majd....meglátjuk.
én azért még nem temetném 1 nap után a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz MikeWazowski #75646 üzenetére
Megnyitod a CS:GO-t és ott lesz egy értesítés a menüben
¯\_(ツ)_/¯
-
MikeWazowski
veterán
Honnan lehet tudni hogy valaki kapott beta lehetőséget? Jön mail vagy hogy megy ez?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Zigi
senior tag
Néztem én is tegnap a cs2-őt. Nem estem hanyatt. Erre kellett eddig várni? Fel túrják a gammát az egekbe? Lett lába a karakternek...ahogy előttem mondák nekem is a skin jutott az eszembe, lesz "weszkócsizmám" sejehaj Szebb grafika...az első volt amit levett 5 perc után lowra a streamer. A hangok nekem picit doboz hatásúak voltak. Normális csítfogó? Olyan mm ahol nem csak a keleti blockkal tudok játszani? Nem láttam, de megcsinálták esetleg, hogy ha félre vásárolsz vissza tudd cserélni? A füst nem tetszik elsőre, szerintem sok variációs lehetőséget kizár az hogy oszlatni lehet. Ninja def, safe plant, nem lehet kint tartani az ellenséget, mert egy he-vel bejön, benéz. Szóval ez így nem lesz jó, mert veszek egy negevet aztán rajzolgatok a füsbe: pl.: Ica Love U, vagy egy lyukat a snipernek az meg lövi az ellent
Hogy írjak valami jót is, az ég nagyon szép kék volt dékettőn
A flash is tetszik hogy beég a retinádba a kép.
ui: azért érdekes módon minden nagyobb streamer kapott beta elérést....ennyit a random kiküldésről[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Megnéztem Shroud első CS2 MM-jét, Shroud még mindig nagyon jó, a CS jól néz ki, a skinek a helyükön. Tőlem a Valve akár ma kiadhatná, franc akar még hónapokat várni
-
tag
válasz Zimmi91 #75638 üzenetére
pont elkaptam a stream pillanatát mikor hőn szeretett tipikus orosz játékosunk belépve a matchre egy jó adag teamkillel kezdi a cs2-öt holnap utánra várom a bétában pörgő aimos videókat
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
lemusz
addikt
-shadow daggerről eltűnt a célkeresztbug
-aug meta lehet, smooya szeritn nagyon pontos
-emerald/ruby/sapphire dopplerek nagyon baszón néznek ki#75637wjbhbdux: azt mondják wave-ekben érkezik, ezek szerint pár nap/hét alatt majd az átlagemberek is sorra juthatnak. Persze csak ha jó a trusterinho facterinho.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
G2 pakolt az Ence ellen, de ez senkit nem érdekel, mert kint a CS2 beta
A nagyobb nevek kapni fognak accesst (shroud is tolja már), hiába ingyenes a játék, a reklám sosem árt.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Zimmi91
addikt
válasz lemusz #75635 üzenetére
https://www.twitch.tv/smooyacs
csak 190e ember nézi
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Hm kliensem írja, hogy updatelni kell, de nem tölt le semmit. Járt még valaki így?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
lemusz
addikt
60 ezer ember nézi Ohnepixelt ahogy kb majdnem elsírja magát, hogy nem kapott meghívót bétába.
-
Steven
addikt
Fizikára kíváncsi vagyok arról egy szót se ejtettek ... azzal vajon mi lesz?
-
válasz lemusz #75631 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, már mindenki megoldotta volna...
Az alap probléma az, amit itt nem taglalnak, hogy nem singleplayer játék. Minden játékos eventje x idő, míg eljut hozzád. A kettő közötti történést a folyamatosabb játékélmény érdekében interpolálják, szóval a számítógépek (mindenkinek a sajátja) megtippeli, hogy merre fog mozogni a karakter. Lehet, hogy mire hozzád elér, hogy megállt (elengedte a billt), méterekkel arrébb van, függően attól, hogy milyen ütemben érkeznek a csomagok.Ilyen szempontból meglepő, amit ígérnek... nem történhet az, amit látsz, mert ha mindkettőtök letúrja a másikat a saját gépén, akkor mindketten elfeküdtök? Ez lenne a megoldás?
Természetesen lehet fejleszteni újabb döntési algoritmusokat, AI-t a témára.
[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
lemusz
addikt
válasz ArthurShelby #75628 üzenetére
Nekem ebből az jön le hogy nagyobb jelentősége lesz végre a sokszáz Hz-es moncsiknak meg úgy általában a minél alacsonyabb PC latencynek. Na meg sok cheatet is megbaszhat majd remélhetőleg amik eddig packet mahinációval működtek.
-
edgR
őstag
Mintavétel: 256 tick, megjelenítés: 128 tick. Problem solved
Hasonló, mint amikor 60 FPS-sel játszol egy 120Hz-es monitoron. Folyamatosabbnak érzed a mozgást, mintha ugyanazt a 60 FPS-t 60Hz-en jelenítenéd meg.
-
Nem a frissítés az érdekes (minden user eventet el lehet/ne küldeni azonnal is), hanem az, hogy mi dönti el, hogy a valóságban mi történt 2db 100ms netlimiter huszár viadala alatt. 64/s ticknél is ilyen 15ms tart egy, szóval akinek 100+as pingje van, az amúgy is tucatnyi tickkel arrébb játszott.
Persze LANon nincs jelentősége...
[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
ArthurShelby
addikt
válasz lemusz #75609 üzenetére
Ez a sub-tick rate nekem nem teljesen vilagos. Ezentúl nem megadott időközönként fog frissíteni a szerver, hanem valami ai alapján? (ai alatt valami valószínűségi algoritmust sejtek/értek)
szerk: bepken is ezt fejtegeti
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
bepken
veterán
"A tick rate mostantól nem számít mozgás, lövés és dobás közben
A Counter-Strike 2 lelkét a ticknél rövidebb frissítési ütem adja. A szerver korábban diszkrét (ticknek nevezett) időintervallumokban értékelte ki a világot. A Counter-Strike 2 ticknél rövidebb frissítési architektúrájának köszönhetően a szerverek ismerik a pontos pillanatot, amikor megkezdenek egy mozgást, leadnak egy lövést vagy gránátot dobnak.
Ennek eredményeképp, a tick rate-től függetlenül, a mozgásod és lövéseid jobban reagálnak, a gránátjaid pedig mindig ugyanúgy érnek földet."
wow! erről majd remélem lesz azért valami "tech" videó, mert nagyon érdekesnek és ígéretesnek hangzik
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Pár gondolat még:
- Ez hogy 3d cuccokat kreál majd a smoke előre látom fps droppos szituáció lehet majd a gyengébb géppel rendelkezőknek. -> idővel jöhetnek majd a színes füstök...
- Egyik videóban lenézett a ct hatástalanítani a bombát és látta a saját lábát combtól lefele. Többet látunk a modelből. -> combra rakható patch-ek. idővel jöhetnek majd a csili-vili csizmák is.Jegyezzétek fel, tőlem hallottátok ezeket először.
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz wjbhbdux #75618 üzenetére
Nekem - bár hirtelen olvasva - az jött le, hogy már kimentek a meghívók mert mintha múlt időben írták volna
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Zimmi91
addikt
válasz lemusz #75609 üzenetére
Hozd magaddal teljes CS:GO raktárad a Counter-Strike 2-be. Nem csak megtartasz minden tárgyat, amit az évek alatt gyűjtöttél, de mindnek előnyére fog válni a Source 2 megvilágítása és anyagai.
A lényeg, hogy skinek megmaradnak, nem bukunk el minden beletett pénzt
-
IreN!CuS
őstag
Kapott innen bárki is "closed beta" inv-et?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Lehet, hogy ma bejelentik, meg lehet nézni a videókat, aztán majd várunk nyárig (őszig...)
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Beta MA kiválasztottaknak
https://counter-strike.net/cs2/s
-
blue eyes
tag
-
L1ZRRR
senior tag
-
lemusz
addikt
válasz LendvaiFeri1 #75607 üzenetére
videó
[link]Ha a arra vonatkozott hogy most ez egy teljesen új játék lesz-e.... én is elbizonytalanodtam bakker.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #75607 üzenetére
nagy számok törvénye alapján, ha elég sokat tippelsz, az egyik tipp törvényszerűen be fog jönni...
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #75601 üzenetére
mondjuk ha arra gondolsz, hogy azok a skinek, amik most CSGO-ban elérhetőek - és viszik a hátukon a brand-et - ugyanúgy elérhetőek lesznek CS2-ben... és így egy centet sem esik majd az értékük...akkor még akár lehet is belőle valami.
-
pRoject22
őstag
válasz bepken #75595 üzenetére
"tehát szerintem egyértelmű, hogy a CSGO nem fog menni sehová"
Én nem írtam ,hogy megy bárhová is, vagy lelövik, gondolom ugyanaz lesz mint a régebbi CS játékokkal, megmaradnak és aki akar az továbbra is játszhat vele.Szerintem ( amennyiben tényleg új játék lesz ) új embereket vagy a Valorantra átpártolt régebbi embereket célozzák meg.
Természetesen még mindig csak spekulál mindenki, van véleménye mindenkinek, aztán majd az idő megmutatja ki gondolta jól
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest