Hirdetés
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
válasz goccer #77914 üzenetére
És azt nem lehet valahol beconfigolni, vagy valamilyen console parancsba beírni, hogy használja az összes szálat? Vagy ez mitől függ, hogy mennyit használ?
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77903 üzenetére
Én nem próbálok meg kimozogni egy vitából sem, max te vergődsz jól láthatóan. Kicsit tájékozódj mert nem minden fekete és fehér.
Arról nem is beszélve hogy értelmezni kellene amit leírtam "ON"-ba.Lehet ironizálni, csak most a fagyi visszanyalt.
Azt írtam, hogy arra lennék kíváncsi mi volt az a hatás amivel sikerülhetett majdnem visszajönniük (mert ezene a szinten, ilyen helyzetben nem könnyű felállni a padlóról és ez tiszteletre méltó). Az hogy ezt Karrigan vagy a Coach összeszedettsége és tapasztalata, vagy inkább az egyéni megvillanások (Ropz izzadt/dolgozott rendesen), vagy ezek összhatásának eredménye, erre lennék kíváncsi ,de ezt nem valószínű hogy egyértelműen meg lehetne állapítani, legalábbis mindenki mást gondol bele szerintem. (igen más véleményére lettem volna kíváncsi értelmes összeszedett válaszban)Megfogadnám a helyedben a saját tanácsod és lenyelném a keserű pirulát mint Faze drukker.(aztán lehet tévedek eme feltételezésembe)
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77901 üzenetére
Ezek szerint ha jól gondolom te minden nap kint vagy Bp-en a Parlament előtt és tüntetsz? Mert különben te is csak az agresszort erősíted.
A legtöbb orosz állampolgárnak kb tele a patiszona az egésszel, csak ott már az a helyzet ha felszólalsz akkor visznek a pufajkások, vagy véletlenül kapsz egy új lakást a 15.-emeleten amin nincs ablak meg korlát, nálunk meg csak még haladunk ebbe az irányba.
De részemről ezt zárom, nem akarok politizálni.Hogy on is legyek, igaz csak néhány meccset néztem meg amin a Spirit játszott de ott nekem meggyőző volt a teljesítményük, ezért gondolom azt hogy megérdemelték és van helyük a versenyben mindentől függetlenül.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi zajlott le a fejekben/háttérben a Faze oldalán amikor majdnem combackeltek. Esetleg ez az irányító tapasztaltságának vagy a coach tanácsainak köszönhető, esetleg csak az egyének felszívták magunkat szimplán, vagy tényleg csak ellazázta a Spirit és semmi más oka nem volt.
És a nagyobb kérdés, most hogy vége a Majornek, az ebből származó tanulságok/információk milyen irányba fogják mozdítani a CS2-t, valyon lesz-e balansz a fegyókra (mondjuk én a shotikat leszámítva nem érzek semmit OP-nek, de azok is inkább csak random OP-k). Az biztos hogy márciusig nem nagyon fogunk látni jelentős változást mert pihennek a fejelsztők
-
bepken
veterán
válasz goccer #77871 üzenetére
rosszul fogalmaztam, lesz több csapat, akik először jutottak ki major-re és gondolom talán mivel így teljesen új csapat logoval jelennek majd meg matricák (plusz még ha eredményesek is lesznek valami csoda folytán), akkor kelendőbbek lesznek a piacon ezek a matricák?
mondjuk ha ismét több, mint 1 évig elérhető marad majd a major sticker vásárlási lehetőség a játékban, akkor túl nagy befektetési potenciál amúgy sem lesz bennük, akárhogy néznek ki
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz goccer #77810 üzenetére
hogy lehetek ilyen balfasz amúgy...
szerintem aznap este túl sok volt a sörike csé közben és képtelen voltam megkülönböztetni egy 10 centes matricát egy (akkor) 20 euróstól [link] - ez volt az...
most ahogy látom egyébként a fityegők kapcsán nagy a hájp, mert kiderült hogy vannak ritkább színek egyes charmokból. én ahogy árakat elnézem, jelenleg úgyis tök mindegy mire verem el a tokeneket, szóval kiszedek majd 2-2 darabot ezekből is. biztos, ami biztos
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz goccer #77803 üzenetére
hát most így, hogy erre felhívtad a figyelmemet, pár matricára rápróbáltam és kaptam egy Googly Eye matricát...de kizárt, hogy ez egy hét múlva is 22 euró legyen
-
bepken
veterán
válasz goccer #77756 üzenetére
"Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mik a küldik a passhoz vagy mit kell csinálni egyáltalán a farmoláshoz." - ha jól értelmezem annyi, hogy bent vagy egy bármilyen meccsen. nekem legalábbis kb ugyanúgy adott token XP-t amikor sokat öltem, meg ugyanúgy, amikor keveset DM-ben. jelenleg éppen ezért rengeteg az afk... mondjuk már itt jelentkezik az, hogy nem sok értelme van az egésznek. eddig legalább operation alatt csinálni is kellett valamit, hogy megkapd azt a bizonyos XP-t...
az is lehet, hogy bevásárlok majd charm-ból, mert azokat úgyse veszi senki (na jó, talán 1-2 van, ami jópofa)
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77684 üzenetére
Én speicel ezeket láttam ami fura, mert nem gondolnám hogy át lehetne lőni
De tény hogy januárba amikor elárasztották a meccseket a csalók akkor lehett azt látni hogy várnak és állnak hogy a másik lépjen bele a célkeresztbe így hátrányban legyen.Más téma:
Játszogattunk és azt kell mondjuk, hogy van hatása a mostani frissítésnek. Én lekopogom amugy sem futok bele gyakran csalóba ha soloba nyomom, csapatba a többiek trust faktora miatt inkább mert kevesebbett játszanak, de most egy meccsen se láttunk.És false pozitív bannok se érkeztek bindekre meg normál mozgásra.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz goccer #77676 üzenetére
valószínűleg az év legfontosabb frissítése. bízom benne, hogy lesz eredménye
a többi része jól értem, hogy lényegében egy "snap tap ban"? illetve multi-bind sem lesz lehetséges innentől.
-
bepken
veterán
válasz goccer #77672 üzenetére
mondjuk igaz, inkább írjanak akár minden nap - még ha pár éves lemaradással is az adott témában - összefoglaló cikkeket, mint film/zene kritikákat...
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77647 üzenetére
Nem néztem teljesen végig a videót, de ilyen esetekben a detektált csaló ha jól tudom pihenőt kap, majd utána 99,9% os valószínűséggel jön a VAC is valamikor, de az biztos hogy nem tud újra játékot indítani, így feltételezem a résztvevők közül másvalaki csalt és bukott le mint akikkel a következő meccsben találkozott.
Ez egyébként megesik, hogy ugyanazt a playert dobja be melléd/ellened köv game-be. Én ezért szoktam 4-5p szünetet hagyni pl bármi miatt gyorsan kikapunk mert akkor tuti hogy sokan egyből kattintanak a keresésre és össze fog dobni (ez mondjuk függ az időszaktól is nagyban mert ha kevesen keresnek akkor nagyobb az esélye)
1 aspektusa még lehet annak hogy én kevesebb csalóval találkozom mégpedig az hogy mikor játszom, nagyon érdemes kerülni a Balkáni játékosok meg Oroszok csúcs idejét. Ami érdekes mert anno IRC-es warok esetében a Németek voltak a nagy csalók .
Pl ha HO-ban vagyok és ráérek éppen akkor a délelőtti meccsek javarészt hulladék minőségűek, nem is nagyon próbálkozom már, de olyan délután 1-2 től már újra találkozni értelmes nyugati játékosokkal. -
bager13
aktív tag
válasz goccer #77647 üzenetére
Én párhuzamosan több(cod, cs és stb..) multi fps-el is játszom. Itt látogatom is rendszeresen az adott game-ek topikjait.
Megfigyelhető, hogy mindegyikben ugyanaz a narrativa van. "Ebben a játékban a legtöbb a csaló", "nem ér semmit az anticheat", "a fejlesztők ennyi pénzből a csalók kiszűrésével is foglalkozhatnának" " rossz a hitreg" és így tovább a végtelenségig.SAJÁT tapasztalataim alapján, egyikben sem olyan tragikus a helyzet, mint ahogyan lefestik.
Nem tudom, hogy hogyan működik a Trust rendszer, mi alapján sorol feljebb, de ha egyedül megyek szinte soha nem kapok csaló vagy toxic playert. Viszont, ha haverokkal, akkor 4-5 meccsenként van vagy egy csaló vagy egy-két vérpisti.Szóval a trust rendszer miatt az álatalam játszott multi fps-ek közül ebben találkozom a legkevesebb csalóval.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy más ne szívna 2 meccsenként a csalók és a toxic játékosok miatt."Visszaolvasva láthatod, hogy megemlített én is a csalókat. Igen volt egy iszonyat szar időszak az év elején amikor tényleg tarthatatlan volt a helyzet, aztán jött egy k.nagy bann hullám (többrészletben), ki is tisztultak a game-ek.
CS 1.6 óta nyomom online és se az IRC-es korszak war-jainál sem most nincs jelentős különbség a csalók mennyiségében (leszámítva 1-1 időszakot amikor egyik másik fele hajlik a mérleg) és mind1 hogy premier vagy mm-ről beszélünk. "
Ezt teljesen mértékben adom, amit a kolléga írt.[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz goccer #77535 üzenetére
Tegnap jól jött, hogy teljesen elengedtem a rangot, három meccs zsinórban úgy, hogy pontszám szerint az ellenfél csapata volt az erősebb (és többen is voltak premade-ben), és mondott rá +100 -360 jutalmazást - és mindháromszor meg is nyerték ellenünk. Így tudtam örülni annak, hogy legalább damage-ben és pontszámban mindháromszor én voltam az élen
-
bepken
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz goccer #77478 üzenetére
Valve mindig leszarta hogy hányan és ki játszik a CS-vel, nem fogja őket meghatni ha abbahagyja a fél pro scene se. Régen is megvolt a játék, amikor nem volt youtube, se twitch, és az esportra is magasról tettek, amíg Icefrog nem hozta be náluk a Dota miatt, hogy egyáltalán létezik. Tudod milyen támogatást adott a Valve régen a major szintű lanokra? Építettek egy standot ahol a többi Half-Life modot reklámozták
Az örök elégedetlen közösség meg az állandó rinyálás egy nyűg a fejlesztőik hátán, és ott ha felbaszol egy fejlesztőt, pl amit redditen csinálnak ha megjelenik egy Valve arc valami minimál infoval 2 kommentben, és utána minden top post neki üzenget hónapokig) -egyszerűen fogja magát és átmegy egy másik projectre a cégnél, mert nincs megszabva hogy min dolgozhatnak.
A CS-t mindig el fogja vinni a hátán a társadalomba ágyazottsága egy csomó országban, hiába vártok annyi törődést felé mint egy normális fejlesztőnek kéne. Nincs hozzá kötődésük, mert egyik eredeti CS fejlesztő sem dolgozik már ott.. ők csak megörökölték ezt és kínjukban néha ránéznek több-kevesebb lelkesedéssel.
/s
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
MikeWazowski
veterán
-
Bence942
tag
válasz goccer #77423 üzenetére
mit mutassak? meg minek ez nem mérvadó arra hogy értek e hozzá vagy nem, vagy tudom és olvasom a sok butaságot.. olyat szól nincs értelme sok fpsnek EGY FPS ORIENTÁLT JÁTÉKBAN ÉRTED?! Meg a 4:3 vita azon volt hogy több az ellen érv mint ami mellette van és hogy 16:9 a király.. hát a számok nem ezt mutatják.. na de én befejeztem további jó alkalmi játékot valaki segíteni próbált meg pár embert kérdeztem hogy mennyi az annyi azzal a procival de inkább megyek reditre..
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77417 üzenetére
Engedd el A hozzászólásokból látsztik hogy gyerek még, fogalma sincs miről beszél csak hallot/olvasott valamit és rajongással követi. Látod ész érvekkel sem lehetett meggyőzni mert csak az lehet az igaz és jó amit ő annak gondol. Csak aztán meg arcul vág a valóság amikor rájon hogy az input laggnak nem sok köze van ahhoz amit itt összehord (pl kisebb input lag mellett hamrabb látod az ellent.)
Okoskodni bárkinek szabad, csak attól még ne gondolja azt hogy okos is mert az jól látható hogy technikai/technológia tudás 0 van a mondandói mögött. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz goccer #77291 üzenetére
Persze, én is arra használom, de nem mindegy, hogy mennyire frusztráló
A botok meg ugye nem mozognak annyira valósághűen, mint a valódi játékosok.#77292 bager13
A nagyokat az vezérli, hogy hasznuk legyen (még a valószínűleg szintén jelentős pénzmosók sem akarnak nagy veszteséggel kiszállni), ahhoz meg az kell, hogy legyen kereslet, amit pedig a játékosszám határoz meg. Az napi játékosok azok, akik nézik, hogy a versenyek alatt a profiknál milyen skinek vannak, miket nyitnak a streamerek, és ők adják az eladásszám nagyját (mégha az értékét nem is)
Egy normál A+ kategóriás játéknál a programozógárda legalább száz fős. Tegyük fel, hogy vannak ennyien, de akkor mit csinálnak? -
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77249 üzenetére
Szerintem nem értetted, és nem kellene sufnizni az átlagba 32-64 csapatos lan-t nem hívnám annak. Tény hogy más kaliber egy ilyen rendezvény mint amit itt Mo-n megszokhattunk de más költségvetéssel is dolgoznak. (itthon is lehetett volna, ugye V4FS de hát fontosabb volt ott is ellopkodni a pártnak a pénz egy részét a másikat meg a gyöngyű HUNESZ meg éppen akkor isten tudja minjen néven futó egyesületeknek. Pedig a 2.xmrd Ft-ból már futotta volna értelmesre is).
Fentiektől függetlenül a "drivert" érts képletesen sokszor az sem kell hogy telepítsd mert simán meg lehet mókolni a hw-t hogy tartalmazza.
Azt mondjuk nem láttam hogy a zajszűrő füles alatt lévő agyba dugós cuccok sajátok vagy sem, utóbbi esetben könnyen megvalósítható.
De mehetünk tovább azzal is hogy egy kisebb rezgő motort raksz az egérbe ami szintén jelezhet.Ahogy írtam ezer módon lehet kvázi észrevétlenül jogosulatlan előnyhöz jutni és kb mind1 milyen rendszervényről legyen szó, kivétel ha csak és kizárólag a rendezők által adott perifériákat lehet használni amellett hogy 0km-es steam profilokat használhatnak csak( és akkor még mindig ott vannak a workshopból lehúzható cuccok ami kinézhet egyszerű bemelegítő mappnak vagy célkereszt beállítónak de kb bármit tartalmazhat). De akkor meg arra fogja fogni a játékos hogy nem megy neki (ami részben igaz mert a teljesítmény 20-30%-át a beállításaik és HW-k adják)
Nehéz ezeket kiszűrni, de ugyanolyan nehéz ezeket úgy használni hogy csak gyanús de még hihető legyen.[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77245 üzenetére
oooohhh... hát ezer egy módja van az embernek LAN-on is csalni. Azért láttam/kaptam infót pár próbálkozásról az általunk szerevzett LAN-okon is. Nem kell egyébként látványos csalásra gondolni, bőven elég pl a füles driverébe beépíteni és mindig azon az oldalon jön egy kis csipogó hang amerre az enemy van és egyre erősebben távolság szerint. Ami már éppen elég hogy mindig a megfelelő irányba indulj és mindig "jó" legyen a megérzésed. De egér driverébe is ugyanígy lehet kis rásegítést tolni.
De szerintem sem csal a srác, vannak ilyen arcok akik felbukannak és nem tud mit kezdeni vele sceene mert kicsit másabb ritmusba másabb stíliussal játszik mint akik ellen szoktak. Majd megszokják megtanulják.
Akinek amugy szét akarjaa játék hajtani a gépet a menüben, az vegye le 60-120 fps közé a max értéket a beállításokban.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz goccer #77236 üzenetére
Jogos :-)
PeL: nekem 1-2 füst mögötti frag volt fura, de nem hiszem hogy van itt látnivaló, lanon csalni, azért az cink lenne[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz goccer #77234 üzenetére
Vagy inkább a teljesen haszontalan skinek helyett költsd más értelmes játékra vagy steam deckre.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
mepet
addikt
válasz goccer #77174 üzenetére
10940X, egyelore gyari orajelen.
Probaltam a threadek szamat megfelezni, ahogy itt a topicban ajanlottak a -threads 12 inditasi parameterrel, de szerintem semmi sem valtozott.
A fo nehezseg az, hogy tudtommal CS2-hoz nincs FPS benchmark, igy nem tudom megmondani, hogy valtozik-e az FPS, ha barmit modositok.
-
basaharc502
aktív tag
válasz goccer #77159 üzenetére
Elvileg semmi olyano nincs, ami miatt crash-elnie kellene, a gépem is megvan hozzá, minden driver friss stb. Ez az egy játék crashel, a többivel semmi gondom nincs, valamelyik x hónappal ezelőtti patch óta csinálja ezt.
Meccs közben - mivel randokommal játszok - többször látok hasonlót, hogy kivágja hol a csapattárst, hol az ellenből valakit. Megáll a kép, mintha megfagyna. alt+f4, kilépés, újracsatlakozás.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz goccer #76910 üzenetére
Igazi cheaterek voltak ezek is, nehogy azt hidd hogy csak xp farmra használták a szoftverüket, függetlenül attól hogy a video manual bannt emleget. A Moko gyerek azzal hívhatta fel magára - meg kb erre az egész red medal társulatra - a figyelmet, hogy ropzot lecsalós vidikkel menőzött, ropz meg köztudottan jóba van a devekkel...
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #76680 üzenetére
Nem haragszom, de a szemelyeskedest meg komcsizast nem itt kell.
De amugy is rettentoen mellement, vagy nem ezt szeretted volna kifejezni.Nem azt mondtam hogy nem nyilatkozhat negativan egy esportolo a jatekrol hanem a nyelvezet/szohasznalat nem utotte meg azt a szintet amit kellett volna.
-
nagyúr
válasz goccer #76579 üzenetére
Az a baj, ez így lófasz tormával.
Egyrészt azt vettük észre, hogy egyéni teljesítményt figyelembe se veszi a játék. Értem ez alatt a bétát, és most is, hogy kijött. Pedig be volt harangozva, és vártuk is, mert ha szólózik az ember és randomokkal tolja nem mindegy, hogy neked van mondjuk 30 killed, a 4 társadnak meg összesen nincs ennyi, a végeredmény az lesz hogy ugyanannyi pontot buksz vagy nyersz a végén.
Jelenleg amúgy egyedül kb öngyilkosság játszani, tele van 5-ös premade csapatokkal a kereső, és ráadásul ahogy néztem azt sem nézi, hogy hogy keressen ellened csapatot, mert 3x is volt olyan zsinórban, hogy nálunk nem volt csak max 2-es társaság miközben enemynek 5-ös csapatot kaptunk. Nem mindig, de általában borítékolható a bukó.
Másrészt így hogy full nulláról kellett indulni és ameddig nincs semmi rangod nem tudhatod, hogy az ellenfélbe nem e pl global / suprim emberkéket rak e, esetleg szimplán csal.
Mi 5-en ritkán szoktunk meglenni, 4-en lennék fixen, de ugye úgy meg nem lehet menni premiert, így a legtöbb meccset mi is 2-en vagy 3-an mentünk, és katasztrófa így is milyen csapattársakat dob mellénk.
Nagyon nagyon sok esetben egész meccs alatt semmilyen kommunikáció nincs az embereknél. Sem mikrofonon, de még írásban sem.
Így, hogy most sok esetben azokat is ellened dobhatja akik sok kategóriával vannak feletted, megint csak negatívan hat a rankra, mert egyrészt kapsz olyanokat, hogy azt se tudod merre van az előre, és rengeteg meccset bukhatsz így, és sokkal rosszabb helyre sorolhat be, mint ahova való lennél. És akkor még nincs ott nehezítésnek, hogy mennyivel rosszabb pl a kala spray pattern, vagy hogy a hitbox az botrányos sok esetben, és rendszeresek lettek a desyncek, és a fal mögötti halálok.
Persze ez idővel majd helyre áll, csak pl esetünkben sem vicces, hogy ~1700-ra dobott be mind a hármunkat, miközben bétába 6400 körül dobott be a besorolók után, miközben ott emlékszem az első 7 meccsemből 6-ot nyertem, majd jött egy 7-es bukó sorozat, mikor úgy gondoltam egyedül letudom azt a 4-et
Azóta sem felejtettem el lőni, és irreálisnak tartom az 1700-as szintet, még bétához mérten is.
Persze végül is ha úgy vesszük ez nem gond, mert ugye grindolva fel lehet jutni oda ahova "való" az ember, csak nem mind1, hogy végig kell szenvedni majd, vagy mondjuk reálisan dobott volna oda ahova kell.
Ennél szerintem jobb lett volna az is, ha a CSGO rankok alapján kapta volna meg itt is mindenki a rankokat, aztán legalább akkor nagyobb eséllyel kaptál volna magad mellé, és ellenfélnek is olyat aki a saját szinteden van.
De valami variálás fixen van, mert épp néztem shroudot, vagy más hasonló jó képességű streamereket, és a legtöbbjük most is 13-14K körül tanyázik, miközben ugye az még nagyon messze a global szinttől. Na most ha nekik nem jött össze premade teammel jó kezdő pont, akkor mit várjon a halandó?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
PeL
addikt
-
mepet
addikt
válasz goccer #76484 üzenetére
En azt szoktam mondani, hogy a monitor frissitesi frekvenciajanal 2-szer magasabb fix FPS az idealis.
Lerajzolom, miert, ugy egyszerubb megerteni.
A piros vonalak felett: 240Hz-es monitoron megjelent kepkockak
A piros vonalak alatt:
-a felso abran: fix 240FPS-nel a generalt kepkockak
-az also abran: fix 480FPS-nel a generalt kepkockakTehat 240Hzes monitornal ha csak fix 240FPS-ed van, akkor max 4ms kesessel jelenik meg a kep.
Ha fix 480FPS-ed van, akkor max 2ms kesessel jelenik meg a kep.Tovabba a valosagban ugye az FPS kevesse fix, neha leesik.
240FPS-nel, ha lejjebb esik az FPS, akkor a kep meg 4ms-nel is tobbet keshet. Raadasul ugye idealis esetben FPS-tol fuggetlenul (ha pont akkor generalta le a VGA a kepkockat, mikor azt meg is tudja mar jeleniteni a monitor), akkor a keses 0ms. Tehat 240FPS-nel ha FPS drop van, mondjuk a felere esik, akkor lehetseges, hogy 0, de az is lehet, hogy 8ms-et kesik a kep. Igy aztan kb lehetetlen raerezni hol az ellenseg feje, mert nem tudhatod, hogy most eppen ott van, ahol latod, vagy mar 8ms-el elorebb.
Ha 480FPS-bol van FPS drop, mondjuk a felere, akkor viszont a keses mindig 0 es 4ms kozott van.Ha viszont a 480FPS teljesen fix, akkor a keses mindig 0 es 2ms kozott marad.
Ezek szerintem nagyon lenyeges elteresek. Szamtalan ilyen teszt van a youtubeon, hogy 240Hz-es monitorral mennyivel tobb fejest tudnak loni egyesek, mint egy elavult, korszerutlen 144Hz-es monitorral. Sokkal tobbet. Ugyanezt ha letesztelnek alacsonyabb FPS-el, akkor szerintem ugyanez lenne az eredmeny. (Lehet ilyen teszt is van, en meg ilyet nem lattam.)
-
PeL
addikt
válasz goccer #76484 üzenetére
Hát nem tudom. Tekintve hogy 144 és 240 fps között van kb 2,5 - max 3ms frametime különbség, nem hiszem hogy ezen múlna az ha valamit nem tud az ember lelőni. 144Hz és ugyanennyi fps fixen kell hogy ne legyél hátrányban ez tény, efelett már nem tudom mennyi értelme van a számoknak.
-
bepken
veterán
válasz goccer #76478 üzenetére
akkor lehet, hogy én értelmeztem rosszul. így viszont kicsit azért tényleg para, illetve nem is tartom teljesen jogosnak. mi közöm van nekem vérpistikéhez, aki egyszer csak megunta, hogy kicsúfolják az isiben és úgy döntött, epéniszt növeszt a játékban azzal, hogy elkezd aimbotot használni? meg még ha ilyen egyértelmű, nyilván megpróbálhatom kiszavazni...de mi van ha nem egyértelmű vagy nem tudjuk kiszavazni? szóval hmmm...fura :/
-
bepken
veterán
válasz goccer #76466 üzenetére
mondjuk a célját elérte, mert most a legtöbb acsi vitrinben jó eséllyel egy CS2 logó szerepel...
amúgy remélem a casual játékmódokat is visszapakolják majd (arms race, retakes, flying scoutsman, demolition), bár azok szerintem jó eséllyel majd tényleg egy operation kertében térnek vissza
@MikeWazowski - minden nullázódott, de ez várható volt (most indult a season)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz goccer #76282 üzenetére
nagyon balfasz gránátokat meg füstöket tudok dobni (CSGO-ban is), ezt aláírom ezt az említett füstöt is csak úgy random szoktam odadobni, semmi lineup meg ilyesmi
(azt mondjuk a világért se szerettem volna, hogy összevesszetek azon, hogy ez jó smoke vagy sem )
más: azóta nálam több meccs is véget ért csak úgy random, feladással. egyszer mi "adtuk fel" miután társunk kilépett, most volt a szokásos 3 perces várakozás, majd felugrott a szavazás és 1 (azaz egyetlen!) igen szavazatra véget ért a meccs. tehát ismétlem: én megint csak nem szavaztam semmire.
illetve ellenfeleket is szivatja ezzel a játék, több meccset nyertünk meg ilyen formán. viszont a legutóbbi két alkalommal konkrétan senki sem hagyta el a játékot! tehát akkor hogyan tudták egyáltalán feladni? én már kicsit kezdem elveszteni a fonalat╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz goccer #76277 üzenetére
még tanulom a pályát, de ez talán nem egy haszontalan smoke. rosszul magyaráztam szerintem, nagyjából ide szoktam dobni:
azonban itt nem is igazán a smoke volt a kérdés, hanem hogy találkoztatok e ilyen furán pattanóval? (itt vélhetően lépcsőn pattant meg egyébként)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lmh
őstag
válasz goccer #76277 üzenetére
Sztem lufis elé/alá dobja, a lepcsohoz, a szokokuttol jobbra, hogy ki tudjanak balra futni jatszoterre es onnan mehessenek hosszura anelkul h lufi alol, wc elol, banan elejetol lelonek öket mikozben futnak ki t kezdorol es futnak hosszura. Jo az... nem tudja ct feltolni szokokuthoz a buksiját es kinezni oda.
Nem ismerem ezt a fustot de jo lenne megtanulni.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz goccer #76201 üzenetére
Miért ne mondhatnék véleményt?
Sima GO-ban is megtapasztaltam milyen amikor premade silver-ket dob be babérsasok ellen, vagy globálok alázzák a sasokat.
Van egy érzésem, hogy a játék azért figyelembe vette a GO rangot is, ami most nálam alacsonyabb a megszokottnál.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bepken
veterán
válasz goccer #76184 üzenetére
na mondjuk ha minden szezon elején így kell majd szenvedni nulláról...akkor felőlem mehet haza magának a prájm ahogy van.... (annak nem is látom értelmét, hogy mondjuk 5 év múlva egy szezon restart miatt összedobjon egy toptier és egy random 0 órás játékost)
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz goccer #76055 üzenetére
Erdekes. En nem tudtam, hogy meg vannak ilyen kulso skinekkel feltoltheto/fizeto szerencsejatek oldalak. Emlekszem, mikor lelottek a csgolounge skinekkel e-sportfogado oldalt olyan modon, hogy a valve kibannolta a tradebotjaikat. En azt hittem, hogy ekkor ez a korszak lezarult es a skinekkel nem tradelhetnek tobbet 3rd party oldalak botjai. Ezek szerint nem igy tortent, csak a lounge helyet meg hitvanyabb oldalak vettek at…
Mondjuk az ilyeneken mindig jol szorakozom, mikor kiskoruak 10k dollarokat jatszanak el… Hogyan? Ez szerintem foleg a szulok hibaja. Persze ez nem menti fel az illegalis szerencsejatekot uzemeltetoket, csak megdobbento, hogy ilyen letezik. Feltetelezem kishazankban ez nem gyakori problema.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- FÉLÁRON!! új, bontatlan matrac Green Future Hotel Line Pocket 140x200 25cm vastag
- Playstation 5 PS5 DualSense 30.évfordulós limitált kiadású kontroller (30th Anniversary limited)
- Nokia C2 -01 fekete alig használt
- Porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray - Samsung.hu rendelés, 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest