Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
A tegnap este margójára;
Legendás Lemusz 1v3 - kuLi POV LULKösz a gamet, jönnék legközelebb is, jó mulatság volt.
Ez itt a reklám helye.
-
-
kuLi_
tag
A kis esti pH! mix közvetítve vagyon itten, hátha valakit még érdekel, eléggé hokkendáréra veszem majd ma a figurát.
Ez itt a reklám helye.
-
gtamate2
veterán
Várunk mindenkit szeretettel, aki még nem volt azt is!
Velem szomorú dolog történt, meghalt ma egy hdd-m, kb 7. órája csinálom a gépem de kész lett nagyjából, szóval csapassuk.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Redneck
nagyúr
válasz GabN73 #57286 üzenetére
7x? Nem erősséged a matek.
Street price: 59,99€
59.99 EUR = 18 460,72 HUF
MNB középárfolyamon
1 EUR = 307.7300 HUFEhhez képest az ÁFÁ-s 19.990 Ft elég baráti.
Vettek egy nagyobb készletet olcsóbban, erre jött az ÁFA és a kiskereskedői árrés.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Franklin #57282 üzenetére
Az. Miért?
Utcán nyilván nem lehet nálad egy 8 centit meghaladó pengehosszú vagy vágóélű kés. Otthonra vehetsz kolbászt szelni, fát faragni.
Valószínűleg valami ócska penge ami nem jó semmire, csak dísznek.Length: 32cm – 12,59inch
Material: Stainless Steel, ABS Fiberglass
Street price: 59,99€Mondjuk a 60 Euro + ÁFA + kiskereskedői árrés nem éppen 19900Ft, de biztos baráti kapcsolatban állnak az illetékes szervekkel.
Franklin:
Ja, az más! Akkor is meg lehet okosítani.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Franklin
addikt
Izé... ez így teljesen legális? [link]
-
GabN73
addikt
Ma egy lightos mix?
Új helyre költöztem, le kell tesztelni a netet
Meg az asztalt, meg a széket
[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
Csütörtöktől én is tudok menni toxicnak
Égő szöveg a flém vázon
-
dugo_
veterán
Elég hangulatosra lett összevágva:
Legacy (SK PRO Gaming Movie) -
Xero
nagyúr
-
lemusz
addikt
Szar ez az update. Inkább maradt volna a gyér hitbox, mint hogy ilyen mozgásfolytonosságot tördelő, mapokat/taktikákat selfbooosttal megölő, villámdörgéshez hasonlító hangokat kelljen tapasztalni.
-
szebe
addikt
Zseniális a játék, kvázi beraktak egy legit duplaugrást.
Volvo pls..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok, tudtok segíteni??
Mióta megvan az új gépem, felraktam rá a steamet és a got. Pár napig tök oké volt minden, de elkezdett kidobálni random azzal, hogy nemtok vac secure szerókon játszani, mert nincs kapcsolat vaccal vagy valmi fájlt megváltoztattam. Fogtam, újraraktam a steamet, a got. Pár napig oké volt minden, most pedig ismét kidobott ugyanezzel ([link]).
Win8-om van. Megköszönöm ha valaki tudna segíteni (már megcsináltam a windowskey+ R-t, nem válik be). -
Qmi
tag
Mai nap nevetséges, pofátlan csalója:
http://steamcommunity.com/id/angalbn1337Spin bot, AIM, WH, Földetnéző insta hs XD
UI.:
IP CÍM alapjáni Bannt kellene bevezetni, vagy hasonlót...[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
Ma akkor lesz egy mix este?
-
b0rZ
aktív tag
válasz CosmoBacsika #57247 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
GabN73
addikt
Fallen MM-en csak LEM...
-
b0rZ
aktív tag
Na mi van skacok, ma nem toljuk a bréket?
-
b0rZ
aktív tag
-
törölt tag
Mit 48 tartalmaz a 48 megás pecs?
-
KisTücsök
addikt
Nyomon lehet valahol követni, hogy mennyi kell a következő rangomhoz?
-
Qmi
tag
Nap nevetséges, pofátlan csalója:
http://steamcommunity.com/id/GlobalEliteMasterLeague[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz regener #57233 üzenetére
https://youtu.be/r2fyC2IF8MI , egyből ez jutott eszembe Amúgy fura lett a bhop is, mert az egyén megáll egy pillanatra a földetéréskor. Vontatottá vált szerintem így.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Tewe013
őstag
válasz gtamate2 #57236 üzenetére
Ügyesen belinkelted a szept. 15-i streamet.
Itt a tegnapi. -
gtamate2
veterán
Jövök én a részletekkel.
József Tomi streamAz eBot statok pedig:
Cobblestone (gentle vs lemusz)
Mirage (Langward vs Phil)
Dust 2 (Jozsef Tomi vs Gentle)
Cache (Team 1 vs Team 2)[ Módosította: radi8tor ]
*Sn0w
-
AllTheBest
őstag
Hát ezt az AWP hangot szerintem nagyon elrontották... Kíváncsi vagyok hogy mikor lesz az ak meg az m4 is újrahangolva...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
zarayg
aktív tag
ma is lesz valami skacok?
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
nagyúr
válasz DrTechnoid #57229 üzenetére
Elég kaki lett. Távolabbról simán keverhető a scouttal pl.
Elég lesz megszokni. De nekem se bejövős.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
őstag
Pf, ez az új AWP hang, kegyetlenül bánccsssa a fülemet!!!
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Xero
nagyúr
Kellene egy 10. fiatalok. Gyorsan gyorsan ts-re.
-
Mclovin
senior tag
-
-
lemusz
addikt
hol a sztrím kuli?
-
Xero
nagyúr
-
adise
őstag
ez mind igaz. A furcsa számomra botozásnál, hogy mindig tulránt a fejukon majd picit. Hogy mi értelme lenne ott csalnia? hát casual módba mi értelme? És elhiszem hogy sok véletlen lehet, de valahogy mindig pont a fején áll meg a célkereszt a fal mögötti emberen. Nem a lábán nem a nyakán. Azért az nem olyan gyakori azthiszem. Ő meg egy semmiből előkerült ember? és 1? vagy talán 2 hónap alatt jött ennyi minden?
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Heroic vs. Envy nem sietik el... 30-30
-
Zomb€€
őstag
Uff.
Estere lehet beneznek en is.
Bot vagyok, 1,5 honap alatt 4 game volt es nincs is nagyon kedvem jatszani"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Franklin
addikt
"benéz a sarokba illetve miután valaki elkezdi tunkolni a füstöt AK-val lerakóról, odafordul, hogy "hangra" be tudja lőni a helyezkedését"
És véletlenül mind a kétszer az ellenfelen _áll meg_ a célkeresztje. Pontosan. Nem 5 cm-rel lejjebb, feljebb, balra, jobbra. Pontosan a modell fején.
Van itt matematikus, mennyi ennek az esélye?
-
kuLi_
tag
TL;DR: Szerintem nem.
Ezen komment már nem neked szól, csupán általánosan a témát illetően.
"Feltöltő: Dan M"
Szerintem nem nagyon maradt olyan CS:GO Majort megjárt player, akiről ne csinált volna valami fergeteges bust-moviet, ami arról szól, hogy az egész lan alatt lezavart 6-8+ óra tömény játékidő alatt párszor egy fal vagy füst mögött álló emberre rámászott egy tizedmásodpercre a célkereszt. Erősnek és egyben kissé komikusnak érzem úgy osztani az észt és megkérdőjelezhetetlen szaktudást - amikor aimkeyről vagy egyéb csalásokról beszél, természetesen minden referenciát mellőzvén - úgy, hogy a tag saját bevallása szerint a Global Elitbe sem tudta magát felküzdeni, bár erre rá lehet jönni az alkotásokat nézvén viszonylag hamar, lásd mondjuk pl. ezen videója (Ha valaki nem értené; az első jelenet durva wh, a második pedig szintén durva wh, biztosan nem az, hogy benéz a sarokba illetve miután valaki elkezdi tunkolni a füstöt AK-val lerakóról, odafordul, hogy "hangra" be tudja lőni a helyezkedését).
Egyszer tényleg fogom magam, és nekilátok kiszedni minden csaló-gyanús jelenetet a mezei PH mixekből, ahol bekapcsolt X-ray-el kb. 5 meccsen belül ki fogom deríteni (!), hogy Xero vagy mondjuk Sn0w az nettó csal, mert kétszer egy pillanatra ott állt meg a célkereszt a semmiben, ahol 2 fallal mögötte egy ember guggolva kotlik a bombával.
Bootcampelsz a korábban majort is megjárt csapatoddal ahova nemrég kerültél be hogy bizonyíthass és nyilván egy jól bekalibrált aimbottal fogsz szórakozni, sőt, pofátlanul rálövöd a streamet is hogy tudd, meddig mehetsz el és mik a határok, ha meg rád jön a sz*rás, gyorsan lezárod a gépet mindenestül, nehogy hazed vagy cutler odaüljenek és rájöjjenek a turpisságra? Egyelőre nehezemre esik elhinni.
A fórumos részek?
Gondoltam rákeresek, és lám, CS:GO szempontból valóban eléggé releváns az A.V.A, avagy Alliance of Valiant Arms, ami egy teljesen ingyenes mmo fps.
Az aim_botzra pedig imhol egy szintén releváns videó ami egyben talán a cloud9 véleménye az egészről.Amíg Fodder nem áll elő valami konkrétummal (aki ismeri az illetőt illetve a múltját, az mondjuk talán tudja, hogy mekkora habigép az öreg) vagy bárki más, a jelenleg látottak alapján egyelőre nem szállok fel erre a vonatra. Ettől függetlenül amúgy az is benne van a pakliban, hogy a fél világ amúgy csal, de szerintem egyetlen dolog 100%-ig biztos csupán: Egy pörgő-aim.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
zarayg
aktív tag
esetleg lesz ma valami összeruccanás? most már nagyon odacsapódnék
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
adise
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=vcX6xbUBzYI
ki szerint mikor bannolják? van aki szerint ez nem egyértelmű? plussz ugye az oldalak a végén
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Nincs kalibrálva, és csak a TN után sikít. Nem olyan, mint kollégám Lumia 730-as Amoledje, ami konkrétan 10mp után fárasztó, és abszolút nincs köze a valósághoz.
gtamate: TN-en fel is kell húzni.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
gtamate2
veterán
válasz vzsryl #57202 üzenetére
Jaja, tn de egész korrekt. Viszont játékban sokkal jobb a felhúzott vibrance, egyszerűben könnyebben észreveszed az ellent. Asztalon persze megy vissza az 50.
Az elején még 60%-os vibrancen kezdtem, most már kezdek gondolkodni hogy a 100% mellett betoljam-e a sweetfx-et.Kicsit olyan ez mint amikor a 4:3-ról visszamész 16:9-re.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest