-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Slystyle #15181 üzenetére
Hát, nekem oszt és szoroz az egy oldal plusz is
több accountos dolgokat is rühellem, ezért van steamen minden játékom ami klienshez köthető. Premade nélkül megyek átlagban, már elmondtam régebben milyen okok miatt. Elég szerencsejáték, sajnos. Mondjuk mikor viszont olyanokat tesz be akik értelmesebbek, és tudunk jól összedolgozni, az kész örömmámor
10 meccsből egy ilyet is kifogok azért. Akkor a dolog öröme is megvan. Esea fizetős része meg engem is elriaszt pl, annyira nem komolykodok játékban, hogy még fizessek havonta. Nem nagy összeg az igaz, de többnyire még játékra sem költök ennyit havonta, na meg havidíjas dolgokkal alapból ellenérzésem van. Ettől függetlenül megértem, hogy aki komolyabban szeretne játszani, neki megéri és jobb a környezet.
nincs is ezzel semmi gond, kinek mi kell igényei és lehetősége szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe
- Asus TUF A15 FX506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB magyar vbill gar
- Gigabyte G5 KF 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH SERIES 7 GPS 45mm Midnight - 1 ÉV GARANCIA, 97% Akkumulátor, SS7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest