- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz FecoGee #1078 üzenetére
Tudom, hogy az ISP-től jön az is, de dedikálva van a wanra. Meg talán szakdogánál ebbe nem kötnek bele.
Eddig annyit csináltam meg, hogy összedrótoztam a cuccot, és az interfészeket bekonfigoltam, hogy mi milyen IP-n kommunikál. Routing még nincs állítva.
VLAN-t is úgy tervezem, hogy az összes switch interfész VLAN1, kivétel azok a portok, amire az Access point fog kerülni, az külön VLAN és IP cím poolt kap. Nem találtam szükségesnek az épületeket külön más más VLANra rakni. Vagy tévednék?
És sorry, ha hülyeségeket beszélek.If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest