Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
az auto-sandboxot érdemes bekapcsolva tartani?
-
-
betyarr
veterán
nnna,végül csak felpakoltam a tűzfalat.tényleg nem zargat szinte semmivel sem és ez jó!(már-már gyanúsan keveset kérdez :-) ).
ami roppant mód zavar,az az,hogy nem kérdezett meg arról,hogy felrakhatja-e a chromodót meg a geekakármit.vagy csak én voltam bamba és nem vettem észre ahol lehetett volna választani?illetve,azt is megkérdezhetné,hogy akarom-e,hogy ikonokat pakolgasson az asztalra (ettől minden programnál vérszemet tudok kapni).kérdésem: a stealth mód nem zavarna be a torrentbe?illetve,miket érdemes feltétlenül bepipálnom,hogy megfelelő biztonságot nyújtson?
egyébként,ha rendben tudok majd együttélni a fallal,akkor lehet,hogy a win 10-nél már a komplett csomagot fogom alkalmazni a későbbiekben lejáró nod helyett.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
comodo tűzfal még létezik külön?ha igen,akkor mennyire olyan kis kíváncsi,mint régen,amikor 3 másodpercenként feltett 197 kérdést?vagy már konszolidálódott és csendben teszi a dolgát?
-
betyarr
veterán
valaki nem tudja véletlen,hogy a sandboxie új verziója már megfér a comodoval?
-
betyarr
veterán
érdekes módon a régebbi verzió is blokkolta a sbie drivert,pedig eddig megvoltak egymás mellett.bár fájó szívvel,de megváltam a cis-től.majd ha rendbe hozzák,lehet visszatolom,addig marad a w7 fal.
-
betyarr
veterán
válasz BigManus #3089 üzenetére
hoppáhoppá!neked miben nyilvánul meg a "kivégezte" dolog?nálam is van egy kis gebasz,ugyanis a sbie ahelyett hogy elindulna,egy kis sárga négyzetben villog egy felkiáltójel és hibaüzit dob,hogy nem tudta betölteni a drivert vagy mi és kampec.hiába próbáltam a sbie-t reinstallálni,semmi... lehet a comodo miatt van?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz blattida #1348 üzenetére
persze időközben megtaláltam...
lényegében sokmindent én sem használok az ie-ből sem,max a kedvenceket,meg nagyritkán az ff-ben downthemall addont.nagyjából ennyi.szeretem ha minél nagyobb a hasznos felület,meg szeretem ha biztonságosan netezek.erről a sandboxie gondoskodik nálam.
most próbálom a sárkányt és elég gyorsnak tűnik.
-
betyarr
veterán
van jópár betörési kísérlet a windows operating systemhez címezve általában több különböző ip címről is.megnéztem,van köztük usa beli,kínai,stb forrású gépekről.ezeket most komolyan kell venni?vagy valamiről nem tudok?
-
-
betyarr
veterán
válasz blattida #1186 üzenetére
aha,köszi!
bocsi a láma kérdésekért,de amikor muszáj hogy valami egy időre portot nyisson (jelen esetben skype,amíg használom) akkor ha valaki teszem azt lenyomozza hogy épp nyitva van az adott port,akkor feltűnés nélkül bejuthat a gépre ha akar?vagy azért nem olyan egyszerű?[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
én azt szeretném megkérdezni,hogy a comodo minden létező portot láthatatlanná tesz a stealth port funkcióval?mert ugye egy tűzfalteszt során csak a legfontosabbak kerülnek vizsgálat alá.
-
betyarr
veterán
anyelvi fájl telepítése és a comodo kikapcsolása után feldobott egy hibaüzit,hogy épp most találtam egy bug-ot.de végül sikeresen elindítottam és azóta megy.remélem gond nélkül fog ezentúl is valakinek volt ilyen tapasztalata?
-
betyarr
veterán
válasz blattida #1158 üzenetére
az őszintét megmondva,nem lehetetlen,hogy nálam is működik,mert villámgyors lett a net,csak nem tudom összehasonlítani a régi állapottal,mert az OA-nak nagy szerepe volt a lassításban.
(mellesleg most működött a stealth port! vagy fél évvel ezelőtt,amikor egy régebbi verziót tettem fel,azzal nem.gőzöm nincs miért.) -
betyarr
veterán
na,nem csalódtam a comodoban.már réges rég vissza kellett volna tennem.úgy indul és áll le a rendszerem,mint a villám.az OA meg lassított szinte mindent.a legújabb már nagyon borzasztó.
valaki nem tudja,hogy mi ez a netgyorsító funkció benne?tényleg működik?vagy csak nagyot mondás?
-
betyarr
veterán
köszi Furky,benézek majd oda!
blattida:ez még frissytés előtt történt,úgy hogy semmit sem állytottam rajta,csak egyszerűen felugrott amikor felállt a renccer.na de ha nem gond,akkor ok.
bár tudok angolul,de tuti még magyarul sem érteném teljesen a dolgokat ezért kellene valami sémaszerűség a beállytásokhoz.bár lehet hagyni kéne,mielőtt visszafordythatatlan dolgot művelek vele
-
betyarr
veterán
nos,nekem tegnap frissített a legújabbra és akkor nézegettem ezt az IS funkciót,de mintha csak egyet lehetne kipipálni.úgy értem vagy tűzfal,vagy IS,vagy stb.(lehet csak rosszul emléxem).vagy unistall a réginek és telepítenem kell a legújabbat és akkor lehet kijelölni melyiket szeretném?nem tudom érted-e
de ez az új hálózat mit takarhat?egyetlen gépem van otthon
amúgy van valami comodo beállítási leírás valahol,ami lámáknak is tud segíteni?jó lenne,ha minél hamarabb kijönne a v4 comodo,mert ha jól olvastam az a dummy usereknek is egyszerű lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
betyarr
veterán
én még csak most nézem,hogy a comodoban van olyan is hogy internet security meg egyebek (nem ugrik be mik,mert nem otthon vagyok).azokat érdemes még bekapcsolni avira meg superantispy mellé,vagy akkor már fenn állhat a veszély,hogy instabil lesz a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest