Aktív témák
-
Dictator^
veterán
megint rakás szar 75kval jön..
bár ha kettőt teszekbe reggel még elosztotta a sebességet, mostmár felmegy 120kra..
több 100mbites seed van bent ...
és én még mindig 3mbit-en vagyok... mikor lesz már rendes a sebesség?! -
Dictator^
veterán
p2p ''korlát'' megint él?
-
-
-
Dictator^
veterán
válasz
bambano #3349 üzenetére
nem nagyon értelek, nincs sebesség állitás egyenlőre, a webről rendes töltök, ftpről is, a torrent meg egyszerűen ''korlátozott''
, és emiatt nem kéne újrainditani a modemet.
nem az egész net sebességét csökkentették , hanem a torrent ''részleg' korlátozott időnként.
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
és ez a torrentes balhé meddig marad igy? erről lehet vmit tudni ?
-
Dictator^
veterán
válasz
elektro #3333 üzenetére
Itt még nem volt emelés.Nálunk csak április 1től lesz.
Ugyanugy töltöm a napi adagokat a régi 3mbitemmel, mint eddig csak már kb 1 honapja megy a szopás ezzel. Rendes sebesség szerint lejött 3óra40perc alatt egy dvd movie, most meg örülök ha lejön 20 óra alatt 1db.
Zenty: miért miaz, hogy érted, hogy kiröhögi a upc védelme?
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
bambano #3328 üzenetére
amiket eddig művelt a monornet megérdemli ezt a jelzőt.
amugy meg tökmind1, hogy monornetestől vagy mástól huzok torrenten egyaránt szarúl jön. (külön megnéztem a peereknél, kitől, hogy jön..)
jerry311: mit nem érdemes?
dr.bubo: azt használom. a bejövönél engedélyezve van, a kimenő meg tiltva van, de ez mire lenne jó amugy ?
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
megint egy trágya a net, torrent nem jön 50k-nál jobban, webes ftp-s kapcs megy rendesen..
-
Dictator^
veterán
válasz
jerry311 #3081 üzenetére
van róla hir az oldalon is de ez sem ad rá választ: [link]
amugy a chellonál már emeltek? ugyanolyan csomagok voltak az mttnél is mint a chellonál , szóval a chellosoknak tudni kellene, hogy melyik csomagot hova emelték.
de a lényeg megvan, a 3mbit ->10mbit, ha ez tuti akkor a többi amit irtam értelemszerűen okés.
azért thx a választ. -
Dictator^
veterán
lenne egy fura kérdésem, lehet hülyeséget fogok zagyválni, de majd kijavittok.
a monornet ugye a chellotól béreli/veszi a vonalat (pontosan ezt se tudom, hogy megy).
amikor a chellot emelték akkor a monornet is eléggé lehalt, tegnap max ilyen 7-15k-val tudtam tölteni a 3mbites nettemmel.
a monornet április 1-jétől kezd majd emelni.
a jelenlegi csomagok igy néznek ki:
ADSL light csomag (512/128 kbit/sec)
ADSL standard csomag (1536/384 kbit/sec)
ADSL classic csomag (3072/512 kbit/sec)
ADSL plus csomag (6144/1024 kbit/sec)
Hasonló feltételekkel és a kábeles internethez hasonló kínálatú portfolióra cserélik le április 1-jétől a UPC-cégcsoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság (Monortel, MTT) szélessávú ADSL internet-szolgáltatásának választékát is. Az eltérő technológiából (a tavaly szeptemberben bevezetett ADSL2+) fakadóan azonban az MTT esetében a professional csomag nem 20, hanem 18 Mb-es csúcssebességet nyújt majd.
még jópár embernek van 2mbites nete itt a monornetél akinél régebben nem emeltek és igy maradt. a kérdés, hogyha emelni fog a monornet, ilyen csomagokra(hsz legalján látható)-> (a 20mbit helyett itt csak 18bmit lesz), akkor ha jól értem akkor igy fog kinézni?:
512kbit -> 1,2mbit
1,5mbit,2mbit -> 5mbit
3mbit -> 10mbit
6mbit -> 18mbit?
MINIMUM 1280/256 5.500 Ft
MEDIUM 5120/768 7.900 Ft
EXTREME 10240/1024 9.900 Ft
PROFESSIONAL 20480/1024 16.900 Ft
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
3mbit-et mennyire emelik?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest