- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz
cerberushu #6193 üzenetére
Köszi. Jelenleg nincs hálókártyám, úgyhogy hol egyik, hol másik gépen van net.
Milyen hálókártyát ajánlott mellé venni?
D-link vagy ebben a kategóriában mindegy?
1/100-ast ajánlottak... -
BITBOYS
addikt
válasz
cerberushu #6095 üzenetére
Én sem bántam meg, hogy elhagytam őket. UPC-nél 10K-ért van telefonom, netem, kábeltvm.
Ha korlátozzák is a torrentet tegyék, én mit sem vettem észre az egészből. -
tomp
félisten
válasz
cerberushu #5959 üzenetére
Nekem a szünet óta
és
közt ingadozik. Nem rég még jó volt. Épp lejött a cucc és ilyen lett. Houston, vmi gond van
Aszem most jött el az a pillanat hogy mondhatom: sz@r a net
Tavaj volt nyáron egy karbantartás,de azt:
1, előre bejelentették
2, utánna semmi lassulás nem volt. ment szépen mint ha semmi sem történt volna.
de most... :SJa a legfontosabb: eddig a leglegrosszabb netem aszem júliusban volt: 58kb/s le 20kb/s fel
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
cerberushu #5790 üzenetére
Örülj neki...
-
Horipeti_80
csendes tag
válasz
cerberushu #5628 üzenetére
Én csak magamnak töltögetek, de azt kell mondanom, hogy az a 250 gigabyte nem valami sok! Egy szimpla user is simán meghaladhatja havi szinten! Mondjam azt, hogy én elég sokat torrentezek, ha kiszámítod, hogy egy jéték is már 3-4-5 giga, az visszatöltve kb. 10 giga. Vagy éppen a napokban töltöttem le a váratlan utazás összes évadját, az közel 50 giga! volt. Ha kiszámítod, hogy torrentről jött le, akkor máris 110-120 giga a visszatöltéssel! Gyakorlatilag már el is ment az adatforgalom fele. De számítsd ki, hogy letöltök mellé még 10 dvd-t, aztán kész is az adatforgalomnak. Ez a 250 giga nagyon kevés saját felhasználásra is.
-
shabbarulez
őstag
válasz
cerberushu #5696 üzenetére
1080p nem nagyon lesz, mivel nem támogatott broadcast szabvány, olyannal max HD-DVD-n meg Blu-ray-en találkozhatsz. Broadcastban 720p és 1080i van, progresszívben nagyobb FPS-sel inkább a sport adók szoktak adni, mert a dinamikusabb mozgás miatt a nagyobb képváltás ott fontosabb mint a felbontás a többi adó jellemzően 1080i-ben ad.
A UPC sem fogja szerintem átkódolni 720p-re a műsorokat, nincs igazán értelme, szerintem aki ezt anno beleírta az Indexes cikkbe az félreértelmezett valamit. A UPC szerintem úgy fogja újrakódolás nélkül továbbküldeni a HD adókat ahogy azok műhódról vagy optikáról az eredeti formában a csatorna tulajtól érkeznek, az pedig jellemzően 1080i-t jelent.
1080p-s kereskedelmileg hozzáférhető encoderek még nincsenek, vagy ami kevés van az szolgáltatók közötti jeltransportra van nem lakossági szolgáltatáshoz. Az új generációs set-top boxok amik ma kaphatók azok is csak 1080i-t támogatnak.
Az 1080p-re való átállás az szerintem még odébb lesz, talán valamikor 2010 után és eszközcserével fog majd járni, új STB-k, új encoderek, talán új kamerák, stb. Talán az 1080p24-nek lehet idő előtt realítása, novemberben amikor az egyik encoder gyártó demózta az 1080p-s talán idén az olimpiáig megjelenő eszközeit, akkor a már meglévő modelleknél említette hogy software frissítéssel megoldható lenne az 1080p24. Egy az STB-knél is beleférne a chipek teljesítményébe és mozi adóknál ez a felbontás épp optimális lenne. De az 1080p24 sem hiszem hogy egyhamar elterjed, még legalább 1-2 év, de a p50-60 biztos nem fér bele a jelenlegi szabványba, az csak egy új broadcast generáció részeként jöhet majd a távoli jővőben.
-
Laraxior
titán
válasz
cerberushu #5698 üzenetére
UP:1Mbit ez jó
Down:10Mbit..kevéske
Ping 20Sir köszönet,majd este jelentkezem értük
-
jerry311
nagyúr
válasz
cerberushu #5696 üzenetére
Az a baaaj, hogy a digitális adásokhoz kell egy set top box, dekóder, IPTV doboz, nevezzük ahogy akarjuk. Ez viszont rögtön azt is jelenti, hogy vagy mindenki ugyanazt nézi a lakás 3 TV-jén vagy kell 3 box és nyilvánvalóan 3 előfizetés. Nincs olyan szolgáltató amelyik ki ne használná, hogy legalább 2-3-szorosára növelje bevételét a több TV-vel rendelkező családoknál. Emiatt szerintem elég alacsony lesz az emberek váltási kedve.
Mondjuk ez már erőteljesen a [link] téma. -
Sirandrish
legenda
válasz
cerberushu #5631 üzenetére
ha semmi illegális cuccot nem szedne le akkor 5giga is bőven elég lenne...
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
cerberushu #5631 üzenetére
Az a baj hogy sokaknak a 250 Gb is kevés...
Nem tuom megérteni miért kell minent letölteni egyrészt fel sem fogom!
Mert nálam ugye van hugica, aki nem kis adatforgalmat generál naponta a kis msn-ezéssel, vagyok én aki játszik, netezik és tölt, plusz van egy webszerver is... és nekem eddig a rekordom 165 Gb volt...
Üdv -
Sirandrish
legenda
válasz
cerberushu #5628 üzenetére
jah..nemhinném hogy havonta 50 játék/film van ami annyira veszettül érdekli hogy egyből le kéne töltenie..plussz ugye az nem is legális..
-
Sirandrish
legenda
válasz
cerberushu #5433 üzenetére
az én 10megas netem jelenleg a 3at se üti meg és 140-180a ping
-
törölt tag
válasz
cerberushu #5382 üzenetére
Eger: le 4200-4500kbit, fel 320-350kbit. chello medium 5mbps...
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest