- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
Köszi. Én is meg akartam már kérdezni egyszer ezt.
-
F_Zolee
veterán
Hello
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy szeretném húzni kicsit a kártyát Catalyst-on belül. Párszor próbáltam és valami tesztet is nyomatott közben. Ezalatt csíkos képet ad teszt. Most ezt meddig kéne nézni, hogy ki is derüljön valami?
-
F_Zolee
veterán
Én le is töröltem a 10.5-öt telepítés után, mert nem vette vissza az órajelet a tuningolt értékről. 690/1150-re állítottam és 2D-ben se vesz lejjebb.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #9042 üzenetére
Egyre jobbak a driverek.
-
F_Zolee
veterán
Feltettem a 11.7es drivert. Itt hogy lehet működésre bírni a manuális venti szabályozást? Az órajeleket tudom állítani de azt nem.
-
F_Zolee
veterán
Van értelme kikapcsolni a tesszellálást? Ezt a játéknak kell támogatnia vagy a kártya alkalmazza a grafikára?
-
F_Zolee
veterán
Minap felfedeztem egy érdekes dolgot a 11.8al kapcsolatban. Ha bekapcsolom a morphological filtert akkor az msnem(legújabb) használhatatlanná válik, összemosódott lesz az egész.
Közben megnéztem egy játékot is. Ott is elmossa a betűket meg kevesebb fpst hoz. Mire jó ez?
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Na akkor azt hiszem nem is próbálom ki az új drivert. Szerencsére nincs gondom azzal a kevés játékkal amivel játszok, értelmetlen lenne feltenni ha még több hibát generálna.
(#15227) tresh: én már régebben kaptam erre választ. Az új driverekben csak a 5xx0/6xx0-es kártyáknál lehet állítani. Ha mindenképp akarod tegyél fel régebbit.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Bl.Gyo. #15341 üzenetére
10.4. A 10.8as vagy 6ostól kezdve nem lehetett állítani az Overdriveba a dolgokat normálisan a 4000es szériához. Azért is tettem mindig vissza, mert auto ventiszabályozáson melegebb volt a kártya. Aztán feljebb állítottam amíg nem volt hallható a szélzaj de legalább jobb lett a hűtés.
-
F_Zolee
veterán
Hello
13.12-ről van értelme a 14.4-re frissíteni 6850 esetén?
-
F_Zolee
veterán
Ahhoz a részéhez már nem tudok érdemben hozzá szólni. De szerintem olyasmi lehet a háttérben, hogy azt amit ők elérhetővé tesznek csak azzal garantálják a "jó" működést, illetve csak azt tesztelték le maradéktalanul... Kevesebb embert állíthatnak erre a feladatra és így mire letesztelik már el is avult...
De ha valaki tudja nyugodtan kijavíthat.
-
F_Zolee
veterán
válasz pete_21 #26934 üzenetére
A catalyst maga a driver is hozzá. Ezt a "gyártó" adja. A win-es drivert meg azért nem célszerű feltenni, mert ha már egyszer feltetted a catalyst-ot akkor felesleges 2 félének fent lennie...ütközést okozhat. Amúgy meg annyira nem fontos a legfrissebbet feltenni, mert javarészt az újabb szériákhoz csiszolják ezeket.
6000-hez nekem a 13.12-es van fent. Ennél újabb nem kellett még. -
F_Zolee
veterán
válasz halhatatlan #27021 üzenetére
Ez nem hiba. Mivel nem csak 1 kijelzőt hajt meg a kártya így ezzel jár. Azt nem tudom, hogy olyanoknál mi a helyzet amiket direkt több monitor kezelésére szántak...
2 monitorral nem maxon kellene hajtania. Legalábbis egy 6870-nél nem úgy volt. Vannak beégetett profilok a kártyába, hogy mennyin menjen ilyen esetekben. Max ezt a részét kell buherálni akit zavar és új biost égetni bele...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz halhatatlan #27023 üzenetére
Ez nem számít "káros üzemnek". Inkább a tuning eszi a kártyát de ha nem selejtes akkor előbb adod el, mint, hogy tönkremenjen.
-
F_Zolee
veterán
válasz halhatatlan #27025 üzenetére
Szerintem az mindegy, hogy milyen porton csatlakozik. Több pixelt kell megjelenítsen úgy is...
-
F_Zolee
veterán
válasz halhatatlan #27027 üzenetére
Nem tudom mire gondolhatsz, nem vagyok elektronikai guru de a dsub az analóg csatlakozás, míg a többi digitális. Egy digitális jelet könnyebb "létrehoznia".
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Kell mindenképp, mert elég régi. De nem kell a gyártó oldalán kutakodni. 13.12-es catalyst-ot próbáld ki elősnek. Ha nincs gondod vele akkor használd. Vagy még van a 14.4 de az is olyan, hogy van akinek nincs gondja és van akinek meg van.
(#27048) Ferluci: Manapság ilyenek már nincsenek. Nálad is régi driver lehetett fent és azért volt még benne esetleg... Különösebb jelentősége nincs ezeket állítani. Monitoron lehet max.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz halhatatlan #27063 üzenetére
Szerintem hiába keresi, manapság nem tesznek bele ilyet. Max neki kell létrehozni...
-
F_Zolee
veterán
válasz halhatatlan #27077 üzenetére
Én se néztem utána. Feltételeztem, hogy tudja a tulaj mi van a gépben. Így akkor lehet bármilyen driverrel próbálkozni.
Kerestem kicsit és más is írt ilyen "gondról". [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest