Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz belinho #17025 üzenetére
Ok
Még annyit, hogy nem kételkedtem benne, hogy másnál mehet, de ha az emberek kis százalékánál is már rosz teszem azt (10%) akkor szerintem nem éri meg kockáztatni a felhasználónak a felrakásával ezért ajánlottam, hogy ne tegyék fel mert benne van a kockázat . Az ezelőtti driverekre nem jött jött ennyi panasz ezért azokba elenyésző a hiba határ.De amúgy jogos tényleg rosszul fogalmaztam mert nem szabadott volna kijelentenem, hogy senki ne tegye fel, mert mint mondtad és én is írtam sok esetben hardver specifikus viszont ez akkor sem user error, mint ahogy te írtad
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
totyax
aktív tag
válasz belinho #17025 üzenetére
Különböző konfigokon különböző eredményeket produkálhat ugyanaz a program. Például volt nagy csodálkozás, mikor adott progit sima művelettel úgy elhasaltattam hogy öröm volt nézni. A fejlesztők eleinte elküldtek a búsba aztán bevallották, hogy 8 konfigból az egyiken sikerült előállítaniuk a hibát...és megköszönték a hibajelzést. Tehát semmi sem egyszerű, legfeljebb az egyszerű embereknek. Ilyen fórumok pont arra vannak hogy az emberek elmondhassák a reklámoktól független valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest