Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Wans #5933 üzenetére

    Köszi a tippet. Még kevés"hozzávaló" van nyitva (eddig haladtam a sniperekkel és a marksmanokkal, de az LM-S -hez már kell ebből az lvl 17). De úgy nézem, hogy ahhoz, hogy jó legyen, előbb egy RAPP H nevű LMG -t is ki kellene húznom... Dícséretes, hogy a fejlesztők szeretnék kipróbáltatni a fegyverek széles palettáját a "hívekkel", de kissé bosszantó is, én nem szeretek így ugrálni a fegyverek között, szépen sorban szeretem megcsinálni őket.
    Meglátom, megnézem, melyik vonalon lehet leggyorsabban sikert elérni...
    #5936ricogsm: Semmi extra tudományos megközelítést ne várj, pusztán empirikus módon vizsgáltam a kérdést :D Mivel az ellenfeleknél sosem tudhatom, hogy a találkozásunkig mekkora sebzéssel érkeznek (valaki már eltalálhatta őket korábban), illetve egy "embernek" több sebzési zónája van (fej, törzsek, végtagok), amelyeken különböző sebzési szorzóval veszi figyelembe a találatot a rendszer, így nem lehet könnyen összehasonlítani a különböző fegyverek erősségét. Lehet a fenti Lachmann is csak egy lövés (egy sebesült fickót fejbe találva), de szerencsétlen esetben egy sniperrel is kell bele kettő (egy full életerős figura épp a kezén megcsípve) Ettől még egyértelműen a sniper az erősebb fegyver.
    De az égen megjelenő counter UAV (zavaró drón, amitől a mini térkép helyén csak egy maszat látszik) az egy sebzési zónával bír, és mindig ugyanannyi az életereje (amíg más is rá nem lő, de az látszik) így arra egyeslövéseket leadva kb összehasonlítható az egyes fegyverek erőssége. egy snipernek max 2 lövés kell hozzá (páncéltörővel, robbanó lövedékkel egy is elég lehet), a marksmanok 2 - 4, a fenti Lachmann pedig 5 lövésből tudja leszedni.
    Én rögtön lelövöm, ha látom, no nem azért, mert feszt mérem a fegyvereket, hanem mert segítség a csapatnak, ha tiszta a térkép :DDD A "mérés" csak amolyan melléktevékenység :D
    #5940MaddeNNNN: Na igen :D .
    Ez sokkal egyszerűbb (és tényszerűnbb) összehasonlításra ad lehetőséget - de én speciel sajnálom az időt erre. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák