-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok,
osszefoglaloban nem talaltam valaszt erre.
Haverom Xboxon jatszik, ha Steamre megveszem a jatekot, akkor siman Friends listaba hozzaadom az Xbox ID-jat es megkapja az invite-ot? -
kill_switch
senior tag
Ezzel nem is lenne semmi gond, ha nem ~3 hónapra adtak volna 1 szezont. XD
Októberben jelent meg a játék, csúsztatva november közepén indult a season1 (nyilván DMZ miatt, de én a DMZ-t nem season content-nek tekintem) és februárban lesz a 2. Ennyi idő alatt bőven beleun az ember a jelenlegi multis tartalomba, főleg azok akik nyomták mint a gép a skin grind miatt. Azért az előző MW-nél nem az volt a jellemző, hogy S2-be már a többség damascus skinnel rohangált, itt meg igencsak szép számban lesznek már orion birtokosok. De gondolom ők is érzik ha nézik az aktív játékosok számát. Mióta megvan az orion eszembe sem jutott sima multiba bohóckodni, mert minek ha semmi reward? És ahogy olvasgattam ezzel nem vagyok egyedül. -
BITBOYS
addikt
Én is, illetve mi is
És látod, elég volt visszagondolni rá és vigyorogsz milyen meccseket lehetett benne tolni
Egy hatalmas örömjáték volt, haverokkal végig szakadtunk a röhögéstől annyira lehetett benne szívatni az ellent, és nem kellett hozzá bujkálni meg fifikázni.
Én legszívesebben a bogarakat dobáltam, ami még engem is megtámadott ha nem jól dobtam el -
BITBOYS
addikt
Napokban olvastam, lehet hamarosan érkezik a Plunder ide is. Részemről az ideális lenne, és azt gondolom sokan vannak ezzel így.
Multiba pedig a régebbi játékmódok kellenének, pl. Capture the flag ami nekem nagyon hiányzik.
Illetve megnéztem pár vidit egy őskövület játékról, pontosabban a Half-Life multit. Tele van izgalmas játékmóddal, csak ugye a grafika ami mára szemkifolyatós -
Linem
senior tag
Akkor nagyjából ezt meg is beszéltük. Szóval mindenkit más érdekel, más köt le, és más igényei, elvárásai vannak a játékkal szemben. Ezzel megválaszoltunk sok kérdést.
Magyarán azért nem olyan a játék, amilyennek egyes játékosok szeretnék, mert mások másmilyennek szeretnék. Nekem túl könnyű, másoknak túl nehéz.
A másik többséget érintő kérdés pedig a pályák száma. Gondolom ennél a résznél is úgy akarják megoldani, mint az előzőeknél, hogy szezononként legyen elegendő tartalom ebből a szempontból is. Véges lehet a keretük a multi pályákat illetően. Ezért feltételezem direkt szétosztották szezonokra, mert ha az elején már telepakolják pályával, akkor később nem lenne mit hozzátenni. -
szaki06
csendes tag
válasz laragirl83 #7168 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ezer hála!!!!
-
soo277
őstag
válasz craftsman01 #7182 üzenetére
Én meg mióta ráprobáltam dmz re,csak azt játszunk,max Invet,végre nem csak alap dolgok vannak,szerintem azt elöbb megunják az emberek
BT: wersoo#21211
-
Szellem.
nagyúr
válasz KaitouP #7185 üzenetére
Elég kevésre sikeredett a pályák száma. Azt hittem azért szezon közben lesznek még jóságok, de semmi. Fasza lett a shipment, de az már évek óta van. Kéne már új. Ha ez így fog menni 2 évig, akkor ez nagyon karcsó lesz.
Aszem, nálam kezd elfogyni a COD. Lehet veszek valami városépítő játékot mint anno a Rise Of Nation. -
musicproo
tag
Xbox Series S 1080p-ben mennyi fps-el futtatja a játékot? Youtubeon látok olyan videót is, ahol fix 120, de olyat is ahol 70-80-100 között ugrál. Hogyan lehet mérni konzolon?
-
Dave567
addikt
Csak Multizok/DMZ-néha barátokkal arról tudok nyilatkozni, ott van játékos.
Persze nincs már annyi mikor megjelent, meg szerintem sokan ott is hagyták, amit nem csodálok, amikor 2-3 szor dob be ugyan arra a pályára az már uncsi számomra, legalább sorba menne az összes, de nem... -
KaitouP
nagyúr
válasz nutella1 #7181 üzenetére
A Battle Pass tempóval én mondjuk abszolút elégedett vagyok, nem szorít az idő - bár tojok az egészre, 60%-át nyitottam meg, és nem nagyon tervezem az egészet a következő szezonig feloldani.
De az értékelhető tartalmak (pl. az említett pályák) jöhetnének hamarább, mert a default map készlet átlag alatti, a százszor újra és újra kiadott pályák (Shipment) meg nehogymár új tartalomként legyenek értelmezve. Kevés a map, és azok designja is fos javarészt.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #7183 üzenetére
Szerintem azért van sokféle játékmód, főleg pl. S&D, amivel el lehet lenni. Bár mondom én úgy, hogy csak 9 arany van, de szintek mindennel kimaxolva nagyjából... viszont nekem így fun. Nem görcsölök a skinekre, a nekem tetszőket megcsináltam... simán csak mikor mivel van kedvem gyilkolni, mikor tier1, mikor sima, itt az is tetszik. Színtből is még 55 kell, de ha tényleg csak márciusban lesz új season... Mondjuk én egy hónappal később kezdtem.
Map tényleg kéne. Mondjuk a perfekcionizmusra függést meg nem értem. Pont ez a rész, ahol mindig gyűlöget ki valami 1-1 kör után, ha változatos arzenált szeret valaki. De kiégető ez az Orion-mánia. Már sok streamernél látom, hogy nem is azokat a skineket viszi/fel se tesz semmit. Mostanra "kommersz" lett. Nagyon jó színes skinek vannak+már van pár jó feloldható/vehető blueprint, hamar el fog sikkadni. Mint a most drágapénzért adott gagyi skinpackok... kábé jobbak lesznek a kövi seasonban, de hát ez mindig ilyen.
Aki megfelelési kényszeres, az nem is a játékot szereti, hanem maximalista csak, gyűjtőszenvedély-függő, na az már temetheti. Egyébként sok embernek segítség a könnyebb camo, fegyverfejlesztés, bár ez utóbbihoz, hogy meglegyenek a "kötelező" kiegek, azért elég sok fegyverrel kell sz@rakodni ígyis.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nutella1
őstag
válasz craftsman01 #7182 üzenetére
Nem azt mondom, hogy ne legyen Shipment, amin sík egyszerűen még egy monitor elé odaültetett csimpánz is kimaxolja a fegyvereket. Hanem, hogy legyen mellette MÁS is! Atom boring az egész, kötelességből ül oda az ember a gép elé szétunatkozni az agyát. Az évek hosszú sora után a hátam közepére nem kívánom már ezt a Shipmentet. S az a bebüffentés nem megoldás, hogy "nem kötelező rajta játszani". Nem tudom valaki érti-e, amiről beszélek.? Miért nem lehet valami új, kisebb pályát kitalálni, mi van ezen annyira rendkívül bonyolult? Pontosan tudják azt is, melyek azok a classic map-ok, amelyeken szívesen játszana minden régi motoros, le se kattannának a játékról. De nem. Nem valósulnak meg soha ezek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
craftsman01
senior tag
Akkor 100-ből én vagyok az az 1 aki elvan 1 pályán is mint a befőtt,amíg volt Shoothouse csak azon játszottam most meg Shipment megy csak. Rrápróbáltam erre a dmz-re de volt vagy 10 perc meguntam. Nekem csak az agyatlan lövöldözés és szaldgálás kell.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
nutella1
őstag
Minden második hónapban kellene + 4 pályát bedobálniuk, minimum. A 3 hónap már sok. Nem ezt a szét unt Shipmentet folyton erőltetni. S ha már orrvérzésig folyik ez a bárgyú és agyatlan Shipment, miért nincs mellette Shoothouse? Nehogy lehessen választani, á, dehogy.
-
GAbre
veterán
válasz KaitouP #7178 üzenetére
Én se értem,minek gondolják egyes emberek,hogy pc játékok helyén ban.Bele van írva a battlenet is.
És kérdezgetik,hogy konzolra való-e?
Gondoltam megkérdezem,hátha mégis univerzális,csak én nem tudok róla.
Akkor ezek szerint figyelmetlen vagy vmi embereket fogtam ki.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
KaitouP
nagyúr
A mai játékosok mára már eléggé tartalom meg kihívás orientáltak, ha valamelyiket "kimaxolták", akkor ideiglenesen pihentetik a játékot, legalábbis a következő tartalom-csomagig (új season). Én ezt tapasztalom, szerintem te is ezt látod. Én is ilyen vagyok már, pedig anno a Call of Duty 2-t akkor is nyomtuk újra és újra, ha már milliószor voltunk Carentanon meg Toujane-on, és semmi egyéb nem volt a játékban, csak a nyers lövöldözés. Más volt a trend, más világ volt. (De azért régen nem volt minden jobb.)
A PC hirdetéses kérdést nem igazán értem, konzolon nem battle.net fiókkal játszol, az utóbbin keresztül vásárolt szoftver csak PC-n használható.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Land
veterán
válasz Pickle Rick #7174 üzenetére
Érdekes. Most már mindegy. Én azokat csináltam meg, melyek gyárilag benne voltak. Így még szebben csillog.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
laceszgamer
addikt
Utoljára én valamikor karácsony fele toltam, S2-ig nem is nagyon van már tervben, szint maxon, fegyverek maxon, skinek nem izgatnak, gunplay tekintetében meg tudom ritka kivétel vagyok, de a Vanguard jobban bejött, szóval S2-ig most néha azt tolom.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
GAbre
veterán
Mondjuk battle pass nekem se tetszik.
De ha megint nem akcióznak az is húsvétra max.
Az is max 33% szokott lenni.
Akkor nem mondanám jó árnak érte a 28kilot.
De lassan vége bp-nak és jön az új meg új pályák.
+ Ha van akinek tetszik,akkor 1ütt jó játszani.
De miért nincs senki aki ideír,hogy van olyan jó,mint 2019,vagy jobb?
Jó persze nagy része ugyanaz,nem üt annyira újnak,és persze a nosztalgia is megvolt már 2019.
Újra élni,meg ezzel nem igazán éled át a nosztalgiát.
Talán ezért nem üt annyira...[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
Pickle Rick
senior tag
Nem tudom hol van leirva, de én classonként haladtam fegyókkal és láttam, hogy számolja season 1 fegyvereket is. SMG maradt utoljára és az utolsó 4-et már meg se kellett csinálnom, megadta oriont.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Linem
senior tag
Beleszámít az orionba bármelyik 51 db polyatomicra húzott fegyver az 59 darabból. Viszont ahhoz, hogy egy fegyverosztályt valaki platinázni tudjon, ahhoz meg van adva, hogy mennyi arany kell. Csak így tudja továbbvinni polyatomicra. Például az LMG-ből csak 8 kellett, ezért én a FENNEC-et kihagytam. A sniperekből szintén csak a platinához szükséges mennyiséget aranyoztam ki. Ezeknek a maradék fegyvereknek az orionozása még folyamatban van, de már lassabban, mert nem érdekel annyira a cél elérése után.
Éppen ez a problémám, hogy az előző részekhez képest az orion túl gyorsan kész lett, és viszonylag könnyű volt. A 100% BP és a 250-es szint is túl gyorsan kész lett. Kicsit lehetne nehezebb, és több kihívás is a játékban.(Csak a multi érdekel, sem a DMZ, sem a BR nem fog meg.)
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Egy dolog biztos, kevés a pálya multiban.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a nagy ígéretekből, hogy behozzák az eredeti MW2 pályáit. Abból elég sok volt, a következő pass -ban már kellene, hogy legyen, ha tényleg így lesz.
De ilyen kevés pályával nem fogja két évig húzni a játék. -
Acheron
őstag
Ebből nem sok mindent vettem észre. Szerintem egész jól megy a célzás, épp ezért leginkább a Marksman és Sniper fegyvereket szeretem használni, nem a golyóköpködőket, ha lehet, fejre megyek. De az eddig próbált 2 Battle riffle kritikán alul gyenge eresztés - a kettő fejbe után még legalább egy testlövés is kell, hogy halálos legyen. 1 hit lövésre nem is emlékszem ezzel a fegyverrel De még ezzel sincs baj, lehet vele haladni, egész addig, amíg nem kellett duplákat lőni vele - annyira lassú, és sok ólom kell belőle egy emberbe, hogy a másodikat - normál módban és pályákon - meglehetősen nehéz meglőni. Kb négy óra alatt sikerült kettőt összevarázsolni - ennyi idő alatt 4 normális fegyverhez is meg lehet lőni a dupla killeket. A Shipmenten persze cirka fél óra alatt meglett a többi.
#7167nanamii_o: Nem jött be eddig, pedig a HC módot imádtam, szinte csak azt toltam a 2019 -ben. De sajnos Tier 1 != HC -
Land
veterán
válasz Pickle Rick #7147 üzenetére
Ezt hol írják le, hogy az 51 fegyver tetszőleges lehet? Én tudom rosszul, hogy az 51 base fegyvert kell kihúzni és az utólagos fegyverek nem számítanak bele? Persze ahhoz, hogy pl az M13 Orion legyen azt is polyatomicig el kell vinni.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
laragirl83
őstag
válasz szaki06 #7165 üzenetére
"Scrolling all the way to the bottom under "Performance Monitoring", and make sure "Always Show Reflex Flash Indicator" is unchecked. This fixes the black box issue."
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Szellem.
nagyúr
-
szaki06
csendes tag
Sziasztok!
Lehet h off, de esetleg tudnatok segiteni h mi lehet a gond? [link]
A bal oldalt kozepen van egy fekete folt es eleg zavaro tud lenni! Rajonni nem tudtam miert van, mert csak jatek kozben eszlelheto ez![ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz Dave567 #7162 üzenetére
Én nem pályákról vagy multiról beszélek csak.
De pl.Haver már nem is játszik,csak warzone-t kb.
Igen elég gyér az újítás múltiba,de nem mondanám,hogy kevés nem rakták oda magukat.jó pár új dolog meg stb került bele.
Igazából amiből indokoltnak látom,hogy miért van igazam az az,hogy 1ben copy az egész:
Sivár nem zöld pályák kb.(És újrahasznosítás,warzone egészét fogták és kivettek belőle részeket a multi pályákhoz).
Az előző warzone változatosabb volt ezen a téren.De a még mindíg sok bug mellett.
Csak ezt a 2őt tudom hirtelen mondani csak,hogy miért nem annyira jó.
Tomko78:
Dmz is igaz,az amit fentebb mondtam,csak 1 újítás.De pl nem igazán nyűgözött le senkit itt.+ az ingyenes warzone-al 1ütt az is ingyen nyomható.Amennyire tudom.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
Tomko78
őstag
Ezért nyomon a dmz-t hetek óta multiban mikor 2-3 mapot pörgetett állandóan elment a kedvem a multitól, dmz meg kicsit elmászkálok , pár csapatot levadászok ha nem lenne a dmz már uninstal lett volna neki
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
GAbre
veterán
Üdv!
Úgy látom nem csak nálam,ismerősnél is elég durván visszaesett a játék népszerűsége.
Holott év végi videóba több helyen ez a cod(vagy épp wz2) végzett szavazatok alapján.
Vagy nektek is jó,de azért semmi szívdobogást nem okoz az új rész már?Illetve már többen kérdezték a pc-s hírdetésnél,hogy ez nem konzolra van-e.
Vagy én tudok rosszul valamit,és battlenetes fiók univerzális?Konzolon is használható?Unknown 9 awakening
-
-
Acheron
őstag
válasz Acheron #7158 üzenetére
Kb fél óra alatt sikerült rendezni, miután átnentem a shipmentre...
Erről ennyit.
Ja, ha valakinek kétségei lennének, hogy az SBMM mennyire személyre szabott:
Az utolsó meccset 172 72 arányban nyerte a csapat, amivel voltam. Vagyis bucira lett verve az ellen. De én épp szopóágon voltam Mr. SBMM - nél, így 30 :45 arányban agyon lettem vágva... Ez ilyen... -
Acheron
őstag
Hmm, ezek a Battle Riffle nevű szutykok tulajdonképpen mire jók? Még nem sikerült rájönnöm.Sem közelharcban, sem távoli harcban nem valók semmire, egyeslövéssel lassúak, sorozatlövéssel pontatlanok, emellett végtelenül gyengék, 3 - 6 lövés kell egy ellenfélbe a 3 -ból legalább kettő fejbe). A dupla killek gyakorlatilag esélytelenek, már a Lachmann 762 is kínszenvedés volt, de az SO-14 erre még rátesz egy lapáttal...
Van valami trükk ezekre, ahol a dupla killeket gyorsan le lehet zongorázni? Ha egyszer kihúzom őket, ez lesz az a kategória, amit bottal sem piszkálok többet...[ Szerkesztve ]
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
DMZ-t nyomja valaki? 3 helikopterből 2 leszedtem de a 3. sehogy nem jön össze MG38-al. -
Tomko78
őstag
-
Pickle Rick
senior tag
válasz kiezTe90 #7145 üzenetére
55 fegyver van jelenleg a játékban és 51 fegyvert (annyival indult a játék) kell kimaxolni orionhoz. Tehát, elméletileg, a 4 rakétavetőt ki lehet hagyni, ha megcsinálod az utólag hozzáadott fegyvereket (Victus XMR, M13B, Chimera, BAS-P).
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
kiezTe90
senior tag
A rakétavetőket ki kell platinázni, hogy meglegyen az orion vagy nem? Mert én így is szenvedek még sehol nem tartok (jelenleg 16 fegyverre van meg a longshot de már több xanaxon túl vagyok) és ha azokat a mocskokat is fel kell húzni inkább hagyom.
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
prannk
őstag
Valaki akinek megvan az m13 ki tudja dobni nekem dmz én egy meneten?
-
soo277
őstag
-
GNKING
tag
Sziasztok.
Keresek társakat DMZ 2.0 játékhoz.
Discord elérhetőségem az alábbi: GNKING_HUN#9551
Játék belül: GNKINGHUNÜdv. Gábor.
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
nutella1
őstag
válasz venom8888 #7136 üzenetére
Ha már rendelkezünk egy alaplappal, nem árt tisztában lenni a slot-ok teljesítményével sem. Mivel megvásároljuk előtte, ugye.? Előtte utána olvasunk. Ez alap dolog, mindenkinek az önmagával szembeni alapvető elvárás. Nincs olyan, hogy nem figyelünk. Nyilván egy 4X-es slotban nem fogja ugyanazt produkálni a VGA. Több ilyen kérdés ugye nem lesz ebben a topikban, úgy mint máshol? Közben agysejtek milliárdjai pusztulnak el.
#7138: Valahol a kettő között..
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz viperabácsi #7135 üzenetére
Igen. Nem szandekosan kotottem be oda, eloszor az elsobe raktam. De utana amikor kivettem a kartyat ,masodik alkalommal nem figyeltem a a masodikba tettem. De a valtozas hatalmas, ugy kiugrott a teljesitmenye hogy borzaszto. Nagyon eros a kartya. rdr2 ben az atlag fps duplazodott pl.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz venom8888 #7133 üzenetére
Az adatlapodon szereplő lapról van szó , akkor ebben a videóban
11 percnél beszél róla , hogy a második slot pciexpress csk x4 ként van bekötve.[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
zozika84
őstag
Innen a topikból bannoltak már konzolosokat?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
venom8888
őstag
Helyre allt a 4080 am, azert volt keves fps mert rosz slotba raktam a kartyat a nagy sietsegben. Mulitban ultra, extra minden 230fps. Low 330fps. WZ ultra,extra midnen 160-200fps. Low 250 fps
1440p ben mind ez[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #7117 üzenetére
From disconnected server. Ezt irja ki. De most ugy nez ki megoldtak ezt a problemat. Most nyugodtan daralhatok. 😁 Es 3 napja egyetlen egy csaloval nem talalkoztam. Reportoltam vagy 10 csalot. Activision mindet vissza is jelezte,megkoszontek. Biztos bannoltak a patkanyokat. Alakul ez, halistennek!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Szellem.
nagyúr
válasz Szellem. #7106 üzenetére
Utólag elgondolkodva, ez nekem már kicsit olyan, mintha valaki beűlt volna a BangBus-ba vagy a FakeTaxi-ba.
Értem én a sok problémát, de azért az igen fura, hogy sok embernél probléma ez és megkapják a bant, van akik meg nem. Nekem is volt sok olyan meccsem, főleg Shipmenten, ahol shotival egy percen belül meglett több mint 10 kill, de nem éreztem ennek hátrányát. Lehet azért, mert nálam túl jól működik az SBMM, mert egy-két ilyen jó meccs után jött a szopóág.
Mindenesetre, ha ez tényleg így van, akkor ez az Activision legköcsögebb húzása eddig. -
Casanova*
veterán
-
nutella1
őstag
-
Szellem.
nagyúr
Már csalni sem kell, hogy kitiltsanak.
Azért ez így akkor nagyon érdekes lesz.
-
craftsman01
senior tag
Blokkolt játékosokat hol találom. Köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz petymeg #7100 üzenetére
az én modszerem, hogy nézek egy jópofa kocsit, vagy a nagy teherautó, vagy egy páncélozott. oda mész, kiugrasz, lehívod, visszaugrasz, elhajtasz. amikor lejön megállsz hogy a jobb oldaladon legyen a helikopter és beugrasz.
amivel jelenleg sz*p*k szolóban az a csinálj egy túszmentést, vagy hozz ki 6 killstreaket...
érdekes még a lőj le 3 helikoptert a reptéren, de csak az egy fegyver számít és mindíg a térkép túl felén kezdeszszerk: btw, szerintem nem kell kipucolni dobják a kinti őrök is, azt hiszem
[ Szerkesztve ]
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Acheron
őstag
válasz viperabácsi #7098 üzenetére
Maroklőfegyvernél még a shipment -en is van pár hely, ahol lehet longshot -ot lőni (pl geckowize fórumtárs postolt erről nemrég), így akár ez, akár bármelyik másik pálya is szóbajöhet - amelyik legjobban fekszik neked. Célszerűen valamilyen optika jól jöhet, illetve a recoil csökkentésére alkalmas attachment -ek. Longshotnál az ADS kevésbé fontos, a pontosságra hangolnám a fegyvert.
#7100petymeg: Érdemes lehet várni, amíg (majdnem) elszabadul a sugárzás. Már többször jöttem ki ilyentájt úgy, hogy épp akkor senki nem volt a leszállóhely körül, max botok (volt, hogy addig húztam, hogy már a sugárzónában szált fel a heli)
Nyilván garancia nincs rá, hogy nincsenek lesipuskások ilyenkor, csak kisebb az esélye.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest