-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz Acheron #5942 üzenetére
Szívesen! Az első 2-3 hétben én is emiatt nem álltam neki a fegyverszínezéseket megszerezni. Miután egy nagy csomó fegyvert fölhúztam max szintre utána kezdtem csak el pont emiatt.
Más:
Valaki játszik még rajtam kívül normál módot? A játékban lehet állítani az enemynek, a csapattársnak... stb.-nek a színét. Én pl. élénkebb pirosra állítottam az enemy-ét és szerintem könnyebben észre lehet venni az emberke feje fölött a pöttyöt. De láttam sokan lilára állítják. A csapattárs kék színét meg átállítottam zöldre, mert az zavart (a lobbytárs színét meg sötétkékre.) Egy picit lehet ez is segíthet.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla