- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
5 perc, ha jó a spawn.
Mert ha 1500 méterre van a zóna, akkor mehet is a leave game.Tehát szerencse kérdése az egész.
Eleve ez már önmagában egy ellentmondás.Nem lehet 5 percnél több az egész, mert ennyi idő alatt elviszik.
Ezen kívül olyan helyen kell spawnolnia ahol el lehet csapni autóval.Ez a két faktor nekem kb huszadjára jött össze. És így tényleg 5 perc volt. Annyi sem.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
BandiHUN
veterán
Költői kérdés, de mi a bevált a bp és xp húzására? Eléggé sok a "programom" mostanában, de jó lenne haladni... sajnos doki, stb. van most 2-3 hétig
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Casanova*
veterán
ki milyen audio szoftvert használ? milyen beállítást,hogy jobban lehessen hallani a lépteket.
használ valaki EqualizerAPO audiot? milyen beállításokkal?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
barcabome
aktív tag
Olyan volt már többször is, hogy kézbe vettem a fegyvert, de mindig megjelentek az online squadok és ledaráltak. Ha éppen nem online csapatok jönnek, akkor meg az AI szed le, amint kiszállok a kocsiból, hiába ütök el belőlük vagy 30-at.
Amúgy, ha jól tudom elég, ha eldobod a fegyvert, én felveszem és kimentem, aztán vissza is adom, mert nekem csak a sima játékhoz kéne az unlock, nem játszom a warzone-al és a dmz-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Sziasztok!
Le van töltve a játék de ezt a nyomorult kodot nem küldi a telomra a rendszer amitöl agyfaszt kapok. Vártam tegnap is fél órát ma is 20 percet többször kértem ujra küldést és semmi... elöfizetéses vagyok rendes számmal. Az okozhat bajt hogy számhordozásom van 70-es a számom de a telecomnál vagyok? De gondolom ez nem számit.. Nem tudtam hova írjak a steam keresöje mindent kidobott csak ezt nem.Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz barcabome #5158 üzenetére
Nem a kétlépcsös hanem amit a játéknál kér inditás után ahol meg kell adnod a tel számod és addig oké is vissza igazolom emalibe és várom sms-be a kodot ami nem jön amivel tovább tudnék lépni.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Garsza
veterán
Helló! Le tudja nekem írni valaki hogyan működik ez a battlepass revard rendszsr Warzone ban? Látom hogy területekre van osztva. Ez azt jelenti hogy mindent az adott területen kell unlokolni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Roland0224 #5154 üzenetére
+1 trükk:
Ha sok pénzünk van, az összeset el kell költeni páncélra, az is XP-t ad a fegyvernek.
Live-Die-Respawn
-
barcabome
aktív tag
válasz Roland0224 #5149 üzenetére
Lehet, hogy csak placebo, de szerintem a Warzone és a DMZ alapból csúnyább, mint a sima játék.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, quality beállításoknal gondolom nvidia dlss kell, alatta show more és ott mit kell beállítani? Quality és 100? valamint video memory scale mennyi legyen? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GAbre
veterán
Nekem is ezzel van bajom,ha végre menne warzone,ez a hiba jön elő.
Multi jó.Coop még néha csinálja.
De idegtépő,hogy mikor végre jól megy,akkor általában előugrik a hiba,és sose tudtam még nyerni.Max 4-5ös helyezés :S
Erre nincs megoldás?
Pigatt:
Gondoltam.
De a codnál mindíg is rüheltem ezt,hogy még ha be is rottyan,akkor még pluszban is felnyomjam a vérnyomásom,minden indításnál.
Meg még a napi üzenetek "reklám" is minden indításnál.
Mintha valami ingyenes verzióval multiznék is pl[ Szerkesztve ]
-
Timoboy
tag
Helló!
Az ideg megöl... El lehet némítani a társat warzone-ben? Ha igen, hol lehet ezt megtenni??
Üvölt, köhög, tüsszög... nem elég, hogy a játék felb@sz, még ez az arab, vagy mittomén milyen nyelven karattyoló hülye is..."...néha a kevesebb több..."
-
gery14
senior tag
Ugyan ez 50 killnel tartottam nagyon adta ment a dara erre paf kiakad a szutyok alapon van minden.. proci is vga is. Xmp on resize bar on es kesz .. annyi hogy egy 55%os képélesités rávan kuldve.. googliztam de jo hogy ne kalcsolja ki a gépen a minden letezo dolgot.. de kiprobálom ma lehet a tippeket. [link]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
batai15
félisten
Invasion módba mi alapj adja a killstreaket ? Mert hiába gyilkosok ( sniper húzom ) alig adja nekem őket.
Gond lehet hogyha kill streak helyett score streakra van állítva ? -
gery14
senior tag
Ez most sima invázion akadt ki wz ben nem szokta.. de dmz ben meg multiban igen(dmz 1x volt igaz) wz ben asszem ilyen 15 volt a max idaig . Kártya cserém volt amikor indult a game levagyok maradva... az ar ekkel most vegetem max szint még 1 van.. camo még sehol orekszek na nemtud már lekotni egy jatek sem.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Wans
aktív tag
Valaki esetleg próbálta már úgy megszerezni az m13-at, hogy van egy olyan ismerőse, akinek megvan a fegyver, belépnek mind2en a dmz-be, akinek megvan az m13, az eldobja, kistársa felveszi és úgy mennek ki a pályáról? Facebookon Call of Duty Community csoportban olvastam ezt, hogy tán így úgymond "tovább lehet adni" a fegyvert.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Dave567
addikt
Lett valami a szerverekkel, vagy jött frissítés??
Tegnap daráltam MP5-el, könnyen haltak az enemyk, ma alig akartak megdögleni..
Egyre rosszabb lesz ?? -
adrian94
őstag
Ha valaki lenne olyan kedves és DMZ-ben "megosztaná" az M13B-t azt megköszönném
-
soo277
őstag
reméljük [beteszik]
BT: wersoo#21211
-
laragirl83
őstag
Én kipróbáltam mindent IS, amit találtam neten megoldási javaslatot, teljesen mind1 mit állítottam előbb-utóbb crashel a game. Ritkábban, mint utolsó update előtt, de még mindig elő-elő fordul.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
lowzor
veterán
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Ha elhasználok egy XP tokent, azt hol mutatja, hogy hol tartok a felhasználásban? Mert előző CoD-oknál mindig mutatta visszaszámolva, hogy mennyi időd van még hátra. Most csak felhasználom, aztán "eltűnik".. Másik hasonló kérdés, hogy BattlePass-nál is volt egy idő, hogy hány nap van még hátra a szezonból. Az merre van? Mert én komolyan már végigkerestem a játékban mindent, de sehol nem találom. PS5-ön vagyok amúgy..
(vagy amúgy nem is mutatja, csak nekem lennének ilyen kívánságaim).. -
-
D013
aktív tag
Általában 6v6-okat tolok, és azok elég rövidek ahhoz hogy crash legyen, illetve az Invasiont is általában kibírja 3-5 kör után szokott összeomlani. Tegnap/ma többször is megpróbáltam a Warzone-t, de olyan 5-8 percet bír. Kipróbáltam az összes szar megoldást már amit mások ajánlottak, semmi. Elég szomorú, így elég hamar el fog tüni a játékosbázis, mert valahogy azt érzem hogy ez nem igen lesz javítva, vagy csak a nagyon távoli jövőben ilyen 3-6 hónap. Addig az emberek másfelé fognak szórakozásért menni. Maga a WZ amúgy hangulatos lenne, mondjuk eléggé esélytelen vagyok azok után hogy megszoktam a pörgős. rövid meccseket. Volt 3 olyan köröm, hogy landoltam, lelőttek, Gulag, lelőttek, vége. Aztán most volt 1 hogy lelőttek egyből megint, Gulag - doublekill, visszementem, már a quadból egyedül voltam, még 2 kill, majd utána szedtek ki. Mondjuk az eredeti WZ-ben is jobb szerettem a későbbi pörgős resurgence mapokat. Remélem itt is lesz Fortune Keep. Egyszerűen nem tudom fenttartani a figyelmemet 25-30 percig amikor minden épületben kempelhet valaki. Illetve alapigazság hogy ide is haverokkal érdemes érkezni. Randomok közül is volt rendes aki miután a másik kettő azonnal kilépett a gulag után vissza vett, majd leérkeztem, leszedtek, megint visszavett, majd crash-eltem. Szegénynek 9000 dolcsijába volt egy szar játékos.
Egyébként meg laptopról 10875H + 2070 115W (nem Max-Q, de nem is Super) High-on egy DLSS Quality-val 1080p-n 70-110 fps között nagyon szép és fluid a játék. Csak meg kell oldani a crash-t, és nem úgy hogy "állíts mindend low-ra, és akkor talán", szeretem ahogy kinéz a játék, nem azért fizettem 70 eur-t hogy fos grafikán játszak. Na ennyit akartam. -
petymeg
addikt
válasz Dave567 #5180 üzenetére
Ez csak egy kép a netről, nem az enyém.
Semmit nem oldottam még fel mindenhol lakat van. Azért kérdem, hogy ki kell pengetni a 30 eurot a Battle pass-ért, vagy valami egyéb trükkel el lehet kezdeni ami nekem elkerülte a figyelmemet?[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
BandiHUN
veterán
Lehetséges, hogy érdemes lenne megpróbálni az ISLC-t feltenni(intelligent standby list cleaner, google rögtön kidobja), ez törli a szemetet a memóriából, ha a beállított érték alá csökken a szabad RAM! Általánosan használatos a Cold War óta, free ad-mentes kis progi, játék után meg is mutatja, hányszor kellett működnie! Próbáljátok meg!
U. i. : nekem még sose volt crash-em...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pandras83
senior tag
szevasztok
megvettem ma az mw2-ot, épp megy az install. Fura mód a launcherben a my games menüben ott az előző MW is, pedig nem vettem meg, csak az open betat próbáltam anno. Naiv kérdés, de felteszem: Most akkor játszhatok azzal is vagy mi a fittyfene van? Telepíteni még nem próbáltam, csak kíváncsiságból rányomtam az installra, és 70valamennyi gb-nak írja és úgy tűnt hogy telepíthető.Cancelt nyomtam, mert az mw2 közben települ és csak este tudok újra ránézni hogy mi ez..
Cyberfuck Patchrunner
-
Acheron
őstag
Ne legyél biztos benne, hogy nem az volt. Én tegnap (normál módban) húztam a SA-B-50 -et, most már felszerelve, jó hatásfokkal és gyorsan lehet telibe lőni vele az ellenfelet. Viszont miután gyakorlatilag csak ezzel mentem, nagyon jól érezhető volt az SBMM hatása. A "jobb" körökben egy lövés egy kill lehetett csipegetni az ellenfelet, de amikor érezhetően megjött az SBMM (amikor hirtelen mintha elfelejtene az ember játszani néhány körön keresztül), onnantól jellemzően kettő, de volt, hogy a harmadik lövés adta csak be (már amikor volt idő harmadikra...), holott a hitmarker egyértelműen jelezte a találatot. Szóval így érzésre simán belekotnyeleskedik többek között ebbe is.
#5188soo277: +1
És még lenne jópár, amit szívesen látnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.