-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz boogie84 #806 üzenetére
Este 7.
Más:
"It’s not clear what’s happened, but Activision has deleted all mentions of the ‘Grand Prix’ map for #MWII. The overview video and more have been removed from all social media. The map was originally announced to be in the beta."
Fura dolog, hogy minden marketing anyagból eltávolították a Grand Prix pályát és annak részleteit. (bétában már azon játszhattunk volna)
Live-Die-Respawn
-
nitro16
senior tag
válasz boogie84 #851 üzenetére
Én úgy tudom, hogy azért állították fel mert állandóan kifagyott a gépe/hang hibák stb. Majd utána Destroy oda ült a helyére és "hülyeségből" azt mondta nevetve, hogy csalt és azért...
Az meg, hogy nem tudott játszani annak is betudható, hogy itt a cod "profi/elit" rétege vett leginkább részt és azokkal kellet játszani nem 1-2 k/d-s emberkékkel. Ílyen lobby-ba meg teljesen más a játékmenet.
Nem gondolnám, hogy egy olyan streamer aki ebből él és havi több ezer dollárt kaszál az egy "hivatalos" eseményen ahol mögötted folyamatosan mennek illetve melleted is ülnek a nagy nevek elkezdene csalni... mert ez egyenes út lenne neki a vég felé.
Most is közel 7 ezren nézik.
A linkelt emberke meg rendszeresen "csinál lejárató" kampányokat több streamerről is. Múltkor Mutex-t találta be. Utána meg Mutex 4-5 kamerával játszott, hogy ne higgyék el a hülyeségét... Volt kéz/monitorok/gépházra/arcra néző kamera... és ugyan úgy játszot mint előtte.
-
KaitouP
veterán
válasz boogie84 #847 üzenetére
Totál érthetetlenül állok azelőtt, hogy ahelyett, hogy nyomnátok a várva várt játék bétáját, ilyen n+1 semmilyen arcok streamjeivel foglalkoztok.
Nem mondom, hogy régen minden jobb volt, de úgy érzem, hogy ez a streamerkedés csak káros a videojátékipar számára (üzletileg persze biztos király a cégeknek).
SZÓVAL SIPIRC JÁTSZANI!
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
KaitouP
veterán
válasz boogie84 #861 üzenetére
+ pRoject2HUN
Na bakker, hát úgy mondjuk tényleg nehéz lesz játszani. Retró CoD 4?
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
jozefgucci1
addikt
válasz boogie84 #1196 üzenetére
Jó de itt konkrétan olyan mintha mindenkin ólom csizma lenne
Az MW2019 egy etalon lett és volt rá idő is , hogy megközelítsék azt a szintet . Voltak visszajelzéseik is , hogy a Vanguard nem jó irány és még így sem sikerült nekik hozni azt a szintet ,de legalább majdnem Sokan említik , hogy jól fut azért ezer éves motorral mégis milyen legyen ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
turho
addikt
válasz boogie84 #1332 üzenetére
Erre szeretnék én (is) rájönni. 17 játékot mutat, de az mw2-őt nem hozza fel.
Igaz, hogy a régióm RUB0, így vásároltam meg anno, itt a ph-n az mw2019-et. A Vanguardot mar Euroban vettem meg.
Most viszont nincs is semmi a listában sem.
Próbáltam rendszergazdaként futtatni a Battle.net-et, az nem segített.Elvileg letölteni tudnom kellene a beta-t, ha játszani még nem is lehet vele estig.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz boogie84 #1345 üzenetére
Orosz, itt vettem a mw2019-et 2 éve, adott volt a komplett fiók
Csinálnék újat szívesen, de fogalmam sincs, abba átvihető -e valahogy a 2 megvásárolt cod mindenestől...
Ország-és régiómódosítás meg elég komplexnek látszik.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
-
3L1T3
addikt
válasz boogie84 #1898 üzenetére
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
nutella1
őstag
válasz boogie84 #2147 üzenetére
Nekem még mindig toldozott-foltozott-nak tűnik ez a régi motor, még ha "szép"-nek érződik, akkor is. Olyan érzésem volt tegnap mikor kipróbáltam, mintha egy korábbi rész single player-ével játszottam volna, minimális különbséggel. Nem kell félreérteni, nem csúnya, de lehetne sokkal-sokkal látványosabb. E mellet azért látszik, hogy rengeteget foglalkoztak vele. De ami időt, pénzt energiát beleölnek évek óta, nem lenne olcsóbb egy újabb játékmotor? Vagy az idők végezetéig ezzel kínlódnak.. Tűkön ülök már, úgy várom a multit..
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
mcwolf79
veterán
válasz boogie84 #3003 üzenetére
Ne kezdjétek már ezt a konzolos faxságot ! Próbáld már ki konzolon és látni fogod mekkora bullshit ez . Elhiszem hogy erre a legkönnyebb ráfogni az ember balfaxságát (és a játék hibáit ) , de ne YT-os clickbait faxságok alapján terjesszétek a hülyeséget !
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
őstag
-
zozika84
őstag
válasz boogie84 #3600 üzenetére
Ok. Reméljük minél előbb.
Írjatok az Actinak, hátha észbe kapnak
Már annyiszor írtuk: népszerű közösségi médián létrehoztok egy szavazást arról, hogy a PC-n ne legyen crossplay . #Activision#MW2.
Hidd el még a konzolosok is rommá lájkolnák és szavaznának....[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
kill_switch
senior tag
válasz boogie84 #3603 üzenetére
Valószínűleg azért lett törölve, mert már mindenki unja ezt a témát. Nézitek a videókat a számítótókon és jöttök okoskodni, hogy tudjátok, látjátok. Aki meg tapasztalja, mert konzolon játszik, az meg nem érti miről beszéltek. Nincs értelme az egész beszélgetésnek.
A milliós megtekintésű vidinyósok nem hazudnak, mert ők profik is amúgy, meg különben is... -
AsakuraDave
őstag
válasz boogie84 #3607 üzenetére
Engedd el... ezen a fórumon nagyon kevés az olyan ember aki nem elvakult, fanatikus hívő és minden csak úgy lehet ahogy Ő gondolja. Nem lehet semmit normálisan megvitatni, megbeszélni, érvelni, ellen érvelni mert csak megkapod hogy akkor is te vagy a hülye.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
zozika84
őstag
válasz boogie84 #3607 üzenetére
De nem így működik, hát ezt magyarázzuk
Leteszteltem több konzolon ugyanazokkal a beallitásokkal (XsX; XsS; Ps4 Pro), de nem volt ilyen.
Valamiért ezt mégsem veszitek tudomásul csak fújjátok a magatokét egy PC-n!!! Tesztelt konzolos aim assist miattPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- PayPal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Medence topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Vicces képek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen