- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
PC-n melyik gombbal kell előhívni a Heartbeat Sensor-t??? Backpacket akármilyen billentyűre állítom, nem veszi elő???
#2202: Köszi, de úgy elállítgattam előzőleg, resetelnem kellett, most már jó.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
laceszgamer
addikt
-
Szellem.
nagyúr
Aki a Vault Editiont vásárolta meg PC-n, kérdezem:
Neki is feldobta az upgrade Vault Edition lehetőséget amikor elindította a játékot?
Én ezt vettem, de feldobta és nem csinált semmit, hanem hibakódot dobott. -
ricogsm
őstag
válasz laragirl83 #2193 üzenetére
Köszi , hol találom ? Mert nincs ilyen.
shaders optimization se az igazi. 7% nal all és nem indul a játék.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
geckowize
őstag
válasz geckowize #1870 üzenetére
Sziasztok,
A "console keyboard F6" glitchnek köszönhetően kiderült az összes játékban lévő fegyver (sőt, talán még későbbre tervezett is, mert több van így, mint a hivatalosan bejelentett), úgyhogy frissítettem az előző hsz-emben lévő képet.
Aki az előző képet nem látta még és ugyancsak érdekli, melyik fegyver mi is valójában és melyik régebbi gameben volt, annak lehet hasznos.
Azért csak MW/MW2/MW3/MW2019/BO1/BO2/BOCW, mert a Ghosts és utána beköszönő "jetpack-era" nekem és haveroknak is kimaradt.Ha butítaná a PH, itt az eredeti.
-
Phobion
őstag
#2208 - Remélem az AS VAL is bekerül valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz geckowize #2208 üzenetére
Nem tudom amúgy felfogni, hogy egész eddig mindig volt pénz a fegyverek valódi neveire, most miért keleltt ezen spórolni, jó sokat nem oszt vagy szoroz játékmenet szempontjából, csak simán fura.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nutella1
őstag
válasz laceszgamer #2210 üzenetére
Nem gyűlt össze elég a licenszekhez a Battlepass-ból biztos.
-
ricogsm
őstag
válasz nutella1 #2214 üzenetére
Úgy látszik bug
https://gamertweak.com/campaign-stuck-stay-with-squad-mw2/MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
geckowize
őstag
válasz laceszgamer #2210 üzenetére
Ennek a hsz-emnek a végén leírtam egy valószínűbb teóriát, miért nem használnak rendes neveket.
#2211 Phobion: Igen, de MW II-ben nincs benne, csak a platform neveként szerepel.
-
laceszgamer
addikt
válasz geckowize #2218 üzenetére
Hát mai világban sajnos lehet neki valóságalapja, bár megint úgy fognák meg a probléma forrását, hogy közben szemellenzőt viselnek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
geckowize
őstag
válasz geckowize #2208 üzenetére
Ebből a weapon platformok elkülönítve, hogy átláthatóbb legyen, mire lehet számítani:
Nyilván az ágrajzot csak a két Beta-ban is bemutatott platformnál tudjuk.
Valamint direkt hagytam ki az egy- és kétfegyveres platformokat.Ha a PH butítaná, itt az eredeti kép.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Campaign vélemény:
Az utóbbi évek Call of Duty-jainak a legjobb kampánya volt ez, annak ellenére is, hogy az eredeti Modern Warfare 2 történetét most sem sikerült megközelíteni.
Jó írókat sikerült összeverbuválni, és általuk kreálni egy "akciófilmes", kiszámítható, de kellően drámai történetet. Gyakori problémám volt, hogy a karakterek papírlap súlyával bírnak csak. Köszönöm, hogy ez felismerésre került most - talán soha eddig nem fektettek annyi energiát abba, hogy közelebb hozzák a játékoshoz őket. Végre sikerült emberi tulajdonságokkal felvértezni ezeket a figurákat, amin sokat segített az időnként előbukkanó párbeszédpanel is. Egy olyan sztoriban, ahol emberek sorsa változhat pillanatok alatt, nagyon nem mindegy, hogy a játékosban képesek-e ezek a karakterek kiváltani bármilyen érzelmet.
Némi spoiler:
Egyértelmű volt, hogy Shepherd itt sem lesz jó figura, kifejezetten pofánhánytam volna Graves-szel együtt, pláne azután amit művelt az ocsmány PMC-jével együtt Mexikóban. Tetszett, hogy megint bevállalták azt, hogy honfitársak is lehetnek ellenségek. Lényegében megvalósult az eredeti MW2 legnagyobb csavarja, igaz, itt már - talán emiatt is - jóval kiszámíthatóbban. Makarov visszatérése is éppen ennyire volt evidens, ahogy az is, hogy nem ússzuk meg a "No Russiant" most sem - bár amekkora vihart kavart anno, lehet kicsit óvatosabbak lesznek az IW-nél. Nagyon bízom benne, hogy ezek mind egy harmadik játékban kerülnek kifejtésre, és nem szezononként meséli tovább a játék Warzone-ban, mint ahogy az előző résznél is tette a Zakhaev szállal. Külön tetszett, hogy a Ghosts alapötletét is sikerült becsempészni, epic moment volt. Én Hardened fokozaton játszottam végig az első végigjátszásomat, így 10 óra játékidő lett a vége. Nem mondom, helyenként szívtam néha, okosabb lett az AI, de elégedett vagyok. Tetszett, hogy nagyobb volt a mozgásterünk, nagyobbak voltak a pályák és nem végig egy csövön húztak minket végig. Jók voltak a crafting elemek is, de érződött egy kicsit hogy ezeket kísérleti jelleggel, valószínűleg a jövőbeli játékok miatt használták.
Így tovább, IW! Lehet ezen még csavarni, de damn, ez egy tényleg remek kaland volt.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
ricogsm
őstag
Nektek is laggol időnként a játék pc-n?
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
nutella1
őstag
Nem véletlenül mutogatták a gameplay trailerek-ben a Gulf of Mexico-t. Egyértelműen az a pálya grafikailag a legösszeszedettebb, legszebb. Hihetetlen, 4k, ultrán, HDR 1000, mindent maxra tolva, ott leesett az állam. Viszont ettől még elég vegyes a kép a többi map-on, valamelyest keserű a szájízem, mert igen sok helyen, más pályákon fele annyit nem dolgoztak, mint ezen. Kár. Majd a következő részen esetleg. Maga a játékélmény, egy az egyben másolata, kaptafája a korábbi Call of Duty Single Playereknek. Élvezhető, ellötyöghető, de valamivel gyengébb, helyenként egyenértékű. Nyilván nem lehet száztizenkettedszerre elsütni ugyanazt a töltényt. Összességében azonban: szórakozni, játszani, kikapcsolódni jó. Bátran toljátok.
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz ricogsm #2207 üzenetére
Most néztem, ez az opció konzolra vonatkozik.
Keresem neten a te hiba kódodat pc-n, de sehol nem leltem.
Tehát van egy alap verziód digitális vételen és azt szeretnéd upgradelni vaultra?
Steam-es vásárlás vagy battlenet?[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
ricogsm
őstag
válasz laragirl83 #2228 üzenetére
Köszönöm !
igen így ahogy leírtad.
battle netes vásárlás.
-
laragirl83
őstag
válasz ricogsm #2229 üzenetére
És az in-game opcióval próbátad upgradet vagy battlenet appból? (javasolnám appból)
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
heihachi
addikt
Ha megprobalom elfelejteni a
reszeket, akkor ez egy nagyon kiraly single player volt.craftolos meg imadom, iszonyat jo karakter. Az utolso palya ultragagyiAlejandrot miatt azert a vegere maradt egy kis rossz erzes bennem, mert az nem a jatek fenypontja volt a vegere, hanem az alja. Kar erte, de ettol eltekintve nagyon jo, johet a coop resz, varom.craftolasa
Szerk: es kuron orom, hogy ugy fut mint az alom.[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
GAbre
veterán
Egész jó volt a kampány,bár nem hozott lázba,sztem 2019-es jobban ütött nálam.
Ha jól látom nincs semmi reward,nagyobb nehézségen elvégezve?Avatar
-
Linem
senior tag
válasz nutella1 #2224 üzenetére
Igen, szórakozni jó lesz.
Viszont látom, hogy már nincs RT beállítás a játékban. Gondolom rájöttek, hogy 2019-ben sem igazán sikerült kihasználniuk, így inkább kidobták. Pedig szegény nvidia már sok éve fejleszti gőzerővel a technológiát, de az IW-nél valamiért mindig megfeledkeznek róla. A lényeg, hogy még a minecraft is kihasználja. -
zozika84
őstag
Lepörgött a kampány és pozitívan csalódtam, ez tényleg jó lett.
Spanyol pálya a kedvenc idáig, de egy-két kivételtől eltekintve mindenhol volt valami jó kis rész.
Ja és remélem tényleg ráfekszenek arra, hogy Spec Ops és DMZ módban viszik tovább, vagy kiegészítik majd a történetetPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #2232 üzenetére
Miért is ne kellett volna azt dramaturgiai szintet hozni a storywritingban, amitől annyira érdekes lesz a történet és a karakterábrázolás, mint az eredeti MW2-ben, ami nem csupán a multiplayer módja miatt lett ironikus? Logikátlan a kérdésed. Ha valami lehet jobb, akkor az legyen jobb. De legalább úgy sem volt szar.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz zozika84 #2237 üzenetére
A
szálat baromira nem lenne jó, ha egyszerű Spec Ops és DMZ módokban vinnék tovább. Az egy teljes értékű játékban való kifejtést érdemel.Makarov és Shepherd - mert utóbbiról is biztos fogunk hallani még - [ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
ricogsm
őstag
válasz MikeWazowski #2230 üzenetére
@Viiktor1989:
Köszi srácok !
nah úgy néz ki jó lett. Lehet állítani médium stb opciókat.
A háttérben a képek lettek olyan elmosódott
Ezért nem érdemes erősebb gépre váltani ?
i7-11800H és 3080rtxMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
KaitouP
nagyúr
válasz MikeWazowski #2241 üzenetére
RivaTuner, AMD Software - nálam. Zöld oldalon már nem tudom mi áll rendelkezésre GF szofverből.
-
ricogsm
őstag
válasz laragirl83 #2233 üzenetére
Magában a játékban. Máshol nincs lehetőség.
-
-
ricogsm
őstag
válasz laragirl83 #2233 üzenetére
Sztem ez lesz a megoldás.
https://youtu.be/hwQ-590RF8kdélután megnézem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz ricogsm #2238 üzenetére
Spec Ops mód az rövidebb, objective orientált küldetéseket jelent, ahogy anno az eredeti MW2-ben is. (Illetve a 2019-es MW-ben is volt.) A DMZ pedig egy Escape from Tarkov inspirált, csapat/loot kivonásos játékmód lesz, a Warzone 2 térképén, Al Mazrah-on. A pletyka 100 főről szól, és ingyenes lesz a (Warzone 2-ből is elérhető). Az AI itt az említett térkép részeit fogja elfoglalni, ezeket kell majd megrohamozni, és kipipálni különböző célokat, mint például információszerzés, túszmentés, radioaktív területek átkutatása, stb. Elvileg november 16-án indul a Warzone 2-vel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.