-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
ez teljesen jogos.
volt, még tavaly nyáron egy klán, ami eleinte annyira tetszett, hogy tgfeltem hozzájuk. hamar kiderült viszont, hogy ez a ' mindenki jóarc imidzs ' csak lepel. egy eléggé befutott szerverü(n)k volt, még reklámoztam is itt. a tavaly nyár nekem buli-kockulás volt végig, hétköznap rengeteget voltam a szerveren, olajozottan működött a csaló-szűrés. játék közben az xfire nevek egyfolytában ki voltak írva, és, hogy ha valaki 'csalót lát', szóljon. ez így is volt. sőt, annyira belejöttem, hogy még akkor is kértem le a pb-shotokat, amikor nem voltam a szerveren.
ez egészen addig a kockulás paradicsomának tűnt, amíg meg nem láttam két ismerős nevet a pbshotokon, akik nem épp tiszta módszerekkel játszottak. először nem hittem a szememnek, emu és lizzard, a 'híres modder' és a cl, akik mindketten admin adminok is voltak egyben, csak 'viccből' felmentek csalni. kérdőre vontam, ami még nekik állt feljebb, úgyhogy tovább álltam.
később kiderült, hogy ez rendszeressé vált náluk..őőhm ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy nem lehetetlen feladat összehozni egy ilyen rendszert. csak ki kell írni az xf neveket a szerverre, valaki úgyis online lesz, utána néz, és eljár ahogy kell.
szerintem működne a dolog.amúgy primz-nek igaza van, viszonylag komoly név kell, és eredeti szerver. így talán odavonzhatjuk az idősebb, komolyabb réteget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest