-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chungee
addikt
Kérnék szépen 1 kis segítséget.
Lecseréltem az ATI HD 4850-met HD 6850-re. Az előbbivel tudtam 1280x800-on játszani, viszont az útóbbival a 1280x800-as felbontás szétnyújtja és felül alul feketecsík. Mintha régi képcsöves monitorom lenne Így van ez pár játéknál is. COD: MW 1-2, GTA IV
-
Wollf
tag
3.Nem indul vagy nem azok a fegyverek /kevesebb fegyver mint másoknak.
(a) Valoszinüleg egy mod, ami a main könyvtáradban van. A MAIN könyvtáradban az összes Z vagy sok Z-vel kezdödö iwd-t töröld le.Nincs fennt semmilyen mod és nem is volt!
Amit engedélyezek a szerómon (fegyvert) az csak a töbieknek jó. nekem (aki csinálta a szerót) nem tudom kiválasztani a fegyvereket amiket engedélyeztem, csak az alapokat!
Miért??????
PLZ kérlek benneteket -
Wollf
tag
Sziasztok
Van egy problémám
Csináltam egy szervert azon játszunk ismerőseimmel. Beállítottam a Change Weapo menü alatt hogy az összes fegyvert ki lehessen választani. Csakhogy én nem tudom kiválasztani csak ők. Én csináltam a szerót és hiába állítom hogy az összes fegyvert kiválaszthassan én nem tudom csak azok akik bejelentkeztek a szervermre?Légyszi segítsetek nekem PPPLLLLZZZ
Köszönöm előre isLégyszi valaki!!!
[ Szerkesztve ]
-
csuszi
aktív tag
lehet le leszek hülyézve pá aktív cb-ző által, de a cb mára ezeket vonultatja fel:
- részlehajló adminok
- igazságtalan adminok
- hülye adminok
- vérkomolyan vevő pistikék, akik lófasz vereséget se fogadnak el
- csalók szép számmal, a játékban egyre nehezebb a csalásokat lefülelni
- komolytalan warok, ki be lépkedő freelancerek, össze vissza tagok
- kevés war (régi időkhöz képest)
- agresszív, tiszteletlen, pökhendi, arrogáns hangulatúgy an bloc az egést cb egy foshalmaz manapság, amit részben maguknak köszönhetnek, részben a játékosoknak, részben a pb-nek, részben a cod2 supportnak (vagyis annk hiányának).
ennek fényében erőltesd ezt a cb dolgot...
-
domesz
aktív tag
Megoldva...
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
domesz
aktív tag
válasz csibe1 #13787 üzenetére
Sziasztok!
Ma kedvet kaptam a játékhoz több év után
Sajnos a feltelepíteni nem tudtam ezért egy portable verziót töltöttem le.
De ha fölmegyek egy szerverre PB INIT FAILURE üzenettel kidob mindig.Win XP-re átállítottam rendszergazdaként futtatom és a legújabb PB-t is feltettem.
Ötlet?
köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Dot
őstag
Hali!
Sok idő után újra elkezdtem játszani. Mikor tálcázás után vissza tabolnék a játékba dx error-al kifagy a game.
Természetesen felraktam a dx-et ami a lemezen volt, de lefrissítettem, azt írja a legfrissebb van fent.
Utolsó játék óta új videokártyám van, de ezt a visszamásolt configom felismerte. De egy teljesen új configgal, is kifagy! Sőt! Új cfg-al már a pálya betöltés után dx error.Először nem állítottam kompatibilitást, most xp sp2-ben van. (rendszergazda móddal)
Valaki tud megoldást?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
dav1dkaah
tag
ICL-en lesz még cod2?
-
-
dav1dkaah
tag
Játszik még valaki CB-n? Vagy már kihalt a cod2? Ez a topic sem nagyon pörög.
-
dav1dkaah
tag
Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Gunrunners nyert...második napot 11-10 után elszúrták...szép volt azért, EQ!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
korcsi
veterán
Ha bombáznak, és az ellen lelő és kill cam-be úgy ráng a kép hogy nem látni semmit, az neki is így mozog?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van 1 szerverünk a clans-tól, viszont ezzel a gyorsletöltéssel nem nagyon vagyunk tisztába hogy mit hogy kell beállítani. Berakjuk a zombie módot, de letölteni csak ilyen 10-20kbyte-al tölt
Esetleg tudna valaki segíteni ebbe a konfigolásos dologba hogy ez a gyorsletöltés hogy működik pontosan?
Köszönöm
Illetve van a webadminba pár pálya amit hozzálehet adni a szerverhez. Namost ezt nem elég hozzáadni a webadminba? Hanem a maprotate-be is bele kell írni az adott mapot?
iPhone 16 Pro Max
-
po1son
addikt
Holnapi nap délelőtt kezdetét veszi a The Last Stand nevezetű cod2 lan Prágában.
2007 óta nem volt ilyen nagyszabású offline rendezvény cod2ben. Szám szerint 30 csapat képviselteti magát a versenyen, akik között 3 magyar csapat is lesz. Lesz stream is a meccsekről, amit valószínűleg twich tv-én keresztül fognak megoldani, de link csak később lesz.Díjazás:
1. helyezett – 4.800 € + hardware
2. helyezett – 2000 € + hardware
3. helyezett – 1.200 € + hardwareCsoportok:
(magyarok kiemelve)A
WiLD
Sisyphus
Cracked Gamers
Gnomes
SystemB
EasyQuest
ROCK
phenomenal
Universal
Drunken MTFSC
Gunrunners
Brothers
techncomputer.it
Fidelis
unexpectedD
ephix
msC
cod2mp
sacre bleu
Black HorsesE
Turpo
iNFINITE
WRYYY
dEEdEE
District.PragueF
skteam
Gamers United
bonzai
MouseFX
Born Elite HumansHajrá Magyarok!
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hogy lehet beállítani hogy pl DM alatt ne timelimit legyen, hanem kill limit? Mert nem jöttem rá melyik parancs ez
iPhone 16 Pro Max
-
csibe1
addikt
válasz Hoorus #13743 üzenetére
Szerintem amíg a Pb-s csapat nem csinál Win8 alatt is rendesen műkodőt addig nem.
Keress rá a topikban,már érdeklődtek páran emiatt,de eddig még nincs megoldás.
Esetleg nézelődj külföldi fórumokon hátha találsz megoldást.
Win7 alatt semmi gond nincs vele." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
pr1mzejEE
addikt
Nem igazán vittem túlzásba igényesség szempontjából, bár ezt a hozzáértők látják úgy is.
Fraps és Sony Vegas segítségével.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
[link] Egy újabb fragshow, kis gameplayel
-
törölt tag
válasz feribk #13726 üzenetére
Amiket mindenki tud.
Ilyen, hogy cg_blood 0, cg_brass 0 (rég nem játszok már, lehet rosszul írtam le, de úgyis meglátod majd..), cg_marks 0, _markslimit 0, r_picmip 0-2 (meg, az ezekután lévő parnacsok, amik "picmip"-pel kezdődnek)De ezek csak pár fps-t, HA növelnek, nem feltétlen fognak.. Egy próbát megér. De ezeken kívül van még pár darab, de már rég nem játszok.
-
Phvhun
őstag
Tört szerón pb kidob duplicate guid hibaüzenettel, mit lehet tenni?
Megoldás: ha van rconod a szerverhez, akkor rcon login után ezt kell beírni:
/rcon pb_sv_guidrelax 7
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
1-2 hete csinálja a pb azt, hogy kidobál minket duplicate guiddal meg ilyesmikkel. Egyszerűen nem tudom felfogni, nekem ráadásul még eredetim is van, kivéve a csapattársaimnak..
Ez mi miatt lehet, nem tudja valaki?Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
feribk
aktív tag
Hali! Lenne 1 kérdésem az mitől van ha neten játszok kevesebb az fps-em?
Üzenetre illik válaszolni...
-
stefyY
őstag
Keresek CB/PCW/MNK/LAN csapatot, 21 éves vagyok, 4500 óra tapasztalattal...pm, vagy xfire.
-
Beiderman
csendes tag
Gyertek ezekre a szerverekre, csalómentesek már régóta játszom rajtuk. Kellemes, barátságos környezet.
All weapons: 91.82.84.215:28966
Rifle: 193.138.125.86:28989
Rifle plusz távcsöves: 193.138.125.86:28991 -
pr1mzejEE
addikt
válasz Undoroid #13711 üzenetére
Köszönöm! Igen, ajtóféleség (inkább bejárat) és ott pont van 1 kis rés, amin keresztül rá lehet látni a lépcsőre Na ott például sokat számított az info, mert ha nem szólnak, hogy a tető 2, 1 b tető és 1 a lépcsőm akkor egyet sem lövök.. Nagyon szívesen, örülök, ha tetszett!
Vanir, köszi neked is!
-
Undoroid
őstag
válasz pr1mzejEE #13704 üzenetére
Ezek tényleg jól sikerült körök voltak! A plantolás utáni lövésed tuti volt! Szépen átlőttél egy épület ajtaján (?) keresztül! Gyorsan lezártad a történetet.
Köszönöm a videót!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
csibe1
addikt
válasz korcsi #13705 üzenetére
Ez a szokásos.Rám is rámjön néha a szülőzhetnék,de nem szoktam leírni.
A legtöbb suttyónak viszont muszáj kiírni a közösbe,hogy mindenki lássa ki a fasza gyerek vagy nem tudom miért.Egy részük a kora miatt se bír uralkodni magán,a többinek meg benne van a zabszem a seggébe rendesen akárhány éves is.
Megszokol vagy megszököl. A játékból vagy csak egy másik szerverre...[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
korcsi
veterán
válasz jozsi252 #13706 üzenetére
Ha szar napom van én minden jobb játékost csíternek vélek, ilyenkor nem kell eröltetni a játékot, vagy nem az eredményre kell hajtani, inkább gyakorolgatni nehezebb frag-eket stb. Tegnap egy gyanús taggal sem találkoztam.
Kellene már egy statless szerver!referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
Tegnap játszottam picit, pubon mint mindig . Elég jól ment, erre elkezdtek anyázni. Ehhez meg picit "öreg" vagyok már, alapból én mindenkinek megadom a tiszteletet ami egy idegennek kijár, de hogy egyesek mennyire szarul állnak hozzá a társas léthez, az katasztrófa... Ezek csak online ilyenek, vagy havonta egyszer emberükre akadnak, és fasirtot csinálnak belölük?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Undoroid #13698 üzenetére
Csináltam a kedvedért 2 tegnap játszott jól sikerült körömből egy videót. Egy edit nélküli (dx9 full graffos) és egy "edit-es" résszel.
Szerintem már csak a zene és apró zenére "vágás" is sokkal hangulatosabbá tette az egészet. Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed Üdv![ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz jozsi252 #13701 üzenetére
Nincsen. Magyar szervert nem is nagyon ajánlok, mert 1 csaló minimum van... Az értelmi szintről nem is beszélve...
Ezeket ajánlom. Origis mindegyik és van rajtuk ggc stream is.
DM / 40 slot / ONLY TJ - 193.192.59.136:29975
SD / 46 slot / BURGUNDY, DAWNVILLE, TOUJANE, MATMATA, CARENTAN - 193.192.59.136:55555
SD / 56 slot / BURGUNDY, DAWNVILLE, TOUJANE, MATMATA, CARENTAN - 193.192.59.86:28940
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jozsi252
veterán
Van olyan szeró ahol PH-sok szoktak lenni? Becsatlakoznék szívesen én is, igaz pár év kihagyás után tegnap vettem elő újra a játékot, de szívesen becsatlakoznék közétek
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest