-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.valaki meg tudja mondani hogy xfire-én mért nem látszodik a szerver listába a cod 2es szerverem?
-
chungee
addikt
Halljátok?! Német ill. nemzetközi serón párszor kidobott 1337 perces bann-t cheater címmel war közben Ez felhábprító azért, mert én annyira értek a cheat-hez mint hal az ugatáshoz. Origi key-em van. Ilyenkor akkor vmi globális bann vagy mi ez? Kihez kell fordulni? PB bizottság
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Skillerz #10594 üzenetére
Attól függ. Hasonló cipőben jártam anno, mint te most. Fix 125 fps-sel nálam a pb elkezdett laggoltatni, 250-nél meg minden jó volt. És furcsa mód ez tényleg így volt. Ha kiereszted az fps-t és nem fix, akkor számíthatsz nagyobb no zoomokra meg stb, ha le fixálod 125-re, akkor az alap frageket adja jobban (mittudomén garanddal lősz, de 2mm-el az ember mellé megy, akkor is beadja). Most ez így furán hangzik, de csak tapasztalatból mondom.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Skillerz
aktív tag
Volna egy kérdésem szerintetek hogy adja a jobban az fps? Ha le fixálom 125-re és ott az fix szal nem mozdul vagy ha lefixálom 200-ra, de akkor sokszor le megy 170-180-ra :S szal az nem fix. u.i.: http://vault.alienwarearena.com/video/we-are-still-here
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Gorre
csendes tag
Én most pont egy 9600 xt-t nézegettem 5500 Ft-ért (128 MB)
-
Gorre
csendes tag
Hy! Engem az érdekelne, hogy egy ATI Radeon 9250 Pro Family vagy egy nVidia GeForce FX 5500 Point of View adna-e több FPS-t 640x480-as felbontáson DX 7-ben futtatva?
[ Szerkesztve ]
-
Skillerz
aktív tag
válasz pr1mzejEE #10580 üzenetére
ez jogos igazából magáról terjeszti hogy jó amugy a demoba azért oszt mert hogy plant után fekve védtük a bombát és hogy feküdni láma dolog-.-...hát de basszus benne van a játékban...hagyjuk már. Amugy nem tudja valaki meik klánban van most?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Skillerz #10579 üzenetére
Én játszottam ellene sokszor meg ilyenek. Hallottam, hogy mindenki mondja, hogy ez egy pro, de amikor igazi skilledek ellen játszott sosem ért többet egy darab szarnál Csak a slotot foglalta.. Ő volt a clanban az mg-s meg stb, lényeg a lényeg, hogy soha nem értettem, miért van olyan, aki azt mondja rá, hogy jó
-
bnorbert989
tag
Köszi meglessük D:
-
Skillerz
aktív tag
válasz bnorbert989 #10574 üzenetére
Cod2>>>>console>>>> /demo demo0274 (de elötte a demo-t másold a main:demo mappába)
-
Ice!?
őstag
válasz bnorbert989 #10574 üzenetére
cod.
-
Skillerz
aktív tag
Hello nem tom mennyire érdekel itt bárkit is xDDD és nem tom mennyire ismeritek El N1no-t (lan-ra veri magát éjjel nappal) és állitólag pro dee itt egy szép demo hogy mennyire is pro-ö (2.maptól kezd érdekes lenni) http://www.speedyshare.com/files/25515635/demo0274.rar , az ilyen söpredékek miatt tart a magyar cod2-es társadalom ott ahol tart...
-
csendes tag
-
chungee
addikt
Hy!
A mod-okat hogyan tudom törölni Kezdenek összeveszni -
G.V.G.
csendes tag
Hellósztok.
Régebben írtam hogy valaki tud-e segíteni cod ügyben mindegy ez most nem lényeges.
Nem régen felraktam a Vista béta verzióját azon szépen fullon ment a cod2.
Most hogy visszaraktam a XP Sp2-öt itt meg nem megy a cod,mert directx problémára hagyatkozik.Kérem akinek már volt ilyesmi problémája és megtudta oldani kérem írja le köszönöm.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz trickyy #10561 üzenetére
Én nem emlékszek, de biztos Akkor néztem nagyot, mikor a Hell-Team-et alázgattuk és néztem utána, hogy eucb 10 Viszont, mi mindig kikaptunk cb-n az olyanok ellen, akiket pcw-n aláztunk Érdekes volt valahogy cb-n, mintha mindenkinek lett volna valami segédeszköze..
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ice!?
őstag
válasz milanovics #10558 üzenetére
már sajnos nincs ott az a rész ami miatt linkeltem, de ettől független lejön szerintem, hogy egy faszparaszt az összes. : )
-
milanovics
tag
válasz RushMan #10555 üzenetére
Nem hiszem hogy a szie olyan nagy múltú klán lenne Lehet 11-12 éves kis takony az összes.
Felesleges bosszankodni ha kidobtak a szerverről, keresel egy másikat. Persze megértem hogy dühít. Ezt elkerülendő érdemes tényleg komoly klánok szerverein játszani, vagy szétnézni a német szerverek között. -
RushMan
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Gondoltam, megosztom veletek az esetemet a SZIE klánnal.
November közepén már nem tudom pontosan melyik nap...felmentem a "[sZ!e]Clan BIGJUMP SD In Toujane Szero"-ra fent volt 2 tag is([sZ!e]Hunti és [sZ!e]SHOOTER*).
Elkezdtem játszani...nagyon jól ment, 14-2-es statom volt és egyszer csak kaptam egy bannt....Mivel Hunti fent volt nekem x-en rákérdeztem, hogy miért kaptam bannt erre a válasz "nem tudja, nem ő bannolt"...akkor kizárásos alapon Shooter lehetett, fel akartam venni őt is x-re, de ahelyett hogy fel vett volna tiltott, pedig csak annyit akartam megtudni, hogy miért bannolt ok nélkül....., a dinamikus ip-mnek köszönhetően egy gyors ip váltás után felmentem a szerverre és ott próbáltam érdeklődni, de ismét bannt kaptam.....Ezt eljátszotta velem még 1x...utána felmentem álnéven. Mit add isten...most maradhattam (mert nem tudta, hogy én vagyok). Elkezdtem játszani és kérdezősködni, hogy a szerveren miért jár bann és miért kick....hát igen...felsorolta, hogy bann annak jár aki: csal, káromkodik és beszól a CL-nek....hoppá, akkor én nem vétettem a szabályok ellen....a három vétség közül egyiket sem követtem el. Mikor megkaptam a válaszokat, átírtam a nevemet az eredetire..., de lássatok csodát nem kaptam bannt....játszottam egy darabig, de amikor megint feltűnően jó statom lett...rám fogták, hogy csaló vagyok (ismét csak ok nélkül) és kaptam az újabb bannt.Most kérdezem én....ez illik egy ilyen nagy múltú klánhoz?
Ők megtehetik azt, hogy önkényesen bannoljanak?
Sajnos igen....megtehetik mivel övék a szerver....az ilyen naiv játékos mint pl én...pedig csak bosszankodhat az ilyen emberek miatt, akik csak azért bannolnak a szerverükről, mert nem bírják elviselni azt, hogy valaki tényleg jobb náluk cheat nélkül is. -
acc200
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy ha elindítom a cod2 multiját, akkor miért vár szinte másodpercre pontosan fél percet? Van, hogy kicsit több vagy kevesebb.. Próbáltam már routerben is engedélyezni bizonyos portokat, mert volt akinek ez segített.. De nekem valahogy nem akar.. Esetleg valaki valami 5let?
-
sakto
őstag
válasz trickyy #10533 üzenetére
Szia
Köszi már mindent be tudtam állitani a szerveren
Egyedül egy dologgal nem boldogulok..Azt az opciot nem találom hogy hol az istenbe kell beállitani azt hogy amikor lö az ellen ezt kijelezze az iránytün egy kis piros pontal..már kihhulott a hajam és nem tudom bekapcsolni!!
Valaki hogy hol kell? (eXtreme 2.6 v)(ja ha valakinek van kedve gamélni néha Szerver: KNT ctf )
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Hali skacok.
11 hónap után újra elkezdtem, még nem intenzíven de haverral hülyülünk.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
_tamáska_
csendes tag
válasz milanovics #10535 üzenetére
köszi az infót.
-
_tamáska_
csendes tag
hali
tudna valaki segiteni? szeretnék venni eredeti COD 2 öt de nemigazán találtam sehol.
a CD galaxis.hu n találtam egyet de az nemtom milyen. call of duty 2 GOTY. azlenne a kérdésem evvel kapcsolatban hogy ezzel ugyanugy tudok játszaniani minta régi verzióval?ami nem GOTY volt? -
sakto
őstag
Hali
Valaki tudja esetleg hogy az eXtreme 2.6 modba hol tudom beállitani az ujraéledési idöt?
CTF-et játszunk de mindenki egyböl ujraéled.
És a killcam is lekapcsol,, minden uj mapnál ujra be kell kapcsolnom.. -
trickyy
senior tag
válasz milanovics #10525 üzenetére
Épp most játszok Black Ops-al singlebe ott nagyon tetszik.
-
milanovics
tag
Szerintem meg az UO volt a legjobb Nah erre varrjatok gombot.
Tény hogy azzal kezdtem el a "pályafutásom" 2004-ben -
trickyy
senior tag
válasz milanovics #10518 üzenetére
Sajnos,pedig szerintem a legjobb volt az egész sorozatból,hangulatot mindent egybevéve,a 4-et is szerettem,de ez valahogy más volt.
-
gYaLo
őstag
Eléggé vicces volt, végén mindenkit oltottam..
Kezdőre jött vagy 15 nade mindig..iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
gYaLo
őstag
Voltatok már 20 v 20 waron ?
Nagyon gyilkoosiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Ice!?
őstag
van pár. és nem csak a cod mappában.
TheSilencer: üzletelhetünk. van pár (banolt, hála a vérpistiknek.) origim. megkapod őket a black opsért cserébe.
amúgy hardverapron is lehet néha találni jó áron. én itt vettem anno 1500pénzért. csak nem minden újonccal kell üzletet kötni.
-
trickyy
senior tag
válasz b.bettina91 #10503 üzenetére
Ezt én teljesen kizártnak tartom,nem tudom ki mondhatta,de túlzottan nem értett a dologhoz.
Ha két különböző origi szerveren játszik 2 játékos,akkor az egyiket nem fogja felengedni,mert a kulcs használatban van,fps lagg meg sajnos megmarad szerintem. -
b.bettina91
csendes tag
hali. megint az fps lehullása a gondom. jobban mondva mgé mindig...125-ről 40-50-re, ezt csak időnként csinálja de akkro ütemesen. pb frissítés és hasonlók nem segít. egyik ismerősöm azt mondja ő hallott olyat hogy az is lehet gond ha a cd kulcsot ketten vagy többen használják, mert akkro ha egyszerre játszik két ember valahol ugyanazzal a kulccsal, akkor a gyengébb gépnél előfordulhat fps lehullás. vagy valami ilyesmi...ez igaz? mert origi játékom van, de nekem is meg öcsémnek is fel van rakva ugyanazzal a kulccsal....na meg amiylen okos, ki tudja hány embernek adta még oda a cd kulcsomat csak nem mondja meg...szóval ez lehet gond?
[ Szerkesztve ]
.:BrutalTeam:. Rifle&Sniper -TDM- ~extreme+ v2.7~ 193.138.125.86:29030 www.brutalteam.clans.hu
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Silencer83 #10500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest