-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav1dkaah
tag
szépen letolta az EQ
-
-
pr1mzejEE
addikt
Citercicii nagy nyomorék clan szerintem.
Amúgy grat a srácoknak.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
po1son
addikt
Mindkét elődöntős magyar csapat 1-0 -ra vezet az ellenfele ellen, viszont az Hungary EQ vs. Horvátország citerciciii meccsnek a burgundy mapját újra kell játszani, ugyanis sokallták a 13-5-s vereséget a horvátok. Majd kitalálták, hogy a mieink lestek.
forrás:http://www.callofduty.hu
Ezek a Horvátok szánalmasak maradtak... Emlékszem, amikor a d2t volt lent és döntőbe is jutott a shoutcaster lesúgta a másik döntős horváth csapatnak...
Egyébként itt az élő stream : link
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dav1dkaah
tag
szerencsére nekem nem nagyon szokott ilyen kidobálós téma előjönni.
Nézi valaki a gamersject közvetitést?
2 csapat is indult magyarországról.EQ meg a wild
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dudu5130 #12979 üzenetére
Eredetivel miért menjen cracked-re? Cracked játékkal kéne csak tört szerveren tolni.
Eredetivel érdemes eredeti szerverre menni. Azért ott valamilyen szinten már komolyabb szinten mennek a dolgok.
Ez esetben:
193.192.58.92:29975 =Fcg.=Public Server II DM www.funclangermany.de
193.192.59.86:28940 EUROPES PUB | Search and Destroy >THE ORIGINAL< by www.bsf-clan.deTört:
91.82.84.215:28979 iNd!team Pub szerver - www.facebook.com/inditeam - plant 2 pont - sponsored by Clans.hu
195.184.9.73:28320 CrasH GaminG PUBLIC I | Only Toujane All Weapons | www.CrasHGaminG.hu | Sponsored by HGFederation.euSzerintem ezek viszonylag jók.
[ Szerkesztve ]
-
-
andras888
aktív tag
problémám lenne az első hsz ben meg is találtam "CoD2MP_s.exe hibát észlel, ezért leáll" de továbbra is fent áll a hiba valaki tudja milehet a baj?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz #56230144 #12966 üzenetére
Mi 3v3-mat játszottunk velük, nem tudom, hogy nekik az mennyire erősségük.
Amúgy azt írta a srác, hogy top40.
A végén meg gg wp volt nem pedig bye lows, we win stb..Az is egy külön kategória, mikor annyira szar az ellenfél, hogy lelépünk és rám ír mirc-en, hogy we win lows és linkeli mlapja-s oldalát beszabehu
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dudu5130 #12959 üzenetére
Én a régieknél maradok. Cod1-2-4
Amúgy épp azon gondolkoztam, hogy manapság már nem lehet egy jót játszani.
PCW-ni high-ok nagyon ritkán szoktak, tele van béna low clanokkal, akik ráadásul kibekúrt nagyképűek, mert mind pubhero és meg van szokva az alázás csak, amikor kapják a 10-0 félidőt lelépnek szétflamelve a pofájukat..
Viszont cb a másik véglet. Ott meg még az is profin lő meg mindent tud, aki tegnap kezdte a játékot. (akiknek a gurulós nade a specialitásuk )
Egy 'normális' (értsd: top) csapat meg agyon ver minket, mert csalnak vagy pedig jobbak.
Bár múltkor megvertünk egy egykori cb top clan-t az Anymus-t, nem tudom mondd-e valakinek valamit a nevük. Normálisak voltak és nem csaltak. Komolyan mondom évszakonként egyszer játszunk ilyet manapság. A régi időket idézteNo, de nem is ez a lényeg csak feldobtam egy témát: szerintetek is ez van?
-
törölt tag
Tört verzióval ne próbáld steamen...elég erősen rá tudnak szálni.
Steamról lejön 10 perc alatt,vagy ha jó a net akkor 5..
Szerk:Valaki egy SD?
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet ezt a beta xfire skin-t eltűntetni? Iszonyat randa.
-
korcsi
veterán
Xfire off? ááááááááá!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
dav1dkaah
tag
Valaki nem keres csapatot ICL 13 ra?
-
veterán
Azért töröltem az előző körben is hsz-eket, mert vita volt (nem írtam, ki csalózott, nem is érdekel, azon kezdődött a vita). Most megint vita alakult ki. Az nem fontos, ki kezdte, inkább mindenki fejezze be. Túl van ez már tárgyalva.
Köszönöm
Szerintem nem éri meg pihenőt kérni pár hsz miatt...
[ Szerkesztve ]
-
NFL#13
tag
válasz stevve #12936 üzenetére
Már elnézést ,de én nem csalózni jöttem ,csak reagáltam egy hozzászólásra ill. annak egy részére. Ezzel kifejezvén ,hogy mi is következik abból ,amit az illető leírt.
És leírtam ,hogy ennek milyen hatása van a cod-ra és a cod közösségre.
Ha szerinted ez és az ehhez hasonló megnyilvánulás: "Éppen be akartak csalni 2v2ben felhivtam magammal egy csitert lesugott mindent én meg mentem rájuk, röviden ennyi a történet." közösség építő (baráti) ,akkor én gondolom rosszul,hogy mi jó egy társaságnak.
Úgy gondolom ,hogy a nem idevaló egyéneket valóban el kell távolítani, de azért értelmesen gondoljuk már végig kinek kéne végleg távozni a cod és a topic világából.
Vagy ellenkezőképpen javaslom legyen a topic neve ezentúl: "tisztességtelen játékosok baráti beszélgetése" és így helytálló lesz a te álláspontod is...
Köszönöm! -
veterán
Elég lesz az offból és a vitából is.
Azért töröltem, mert értelmetlen, vita és mert jelezték. Nem csalózni jár ide senki (nem is a csalózás miatt lett törölve), inkább legyen a beszélgetés baráti, mint sértő és akkor semmi nem lesz törölve.
[ Szerkesztve ]
-
NFL#13
tag
Szóval ,akkor most erre a szövegre: "Éppen be akartak csalni 2v2ben felhivtam magammal egy csitert lesugott mindent én meg mentem rájuk, röviden ennyi a történet."
azt kéne írnom ,hogy ő a becsületesség szobra?!
Az meg az én alapelveimnek mondana ellen ,miszerint logikátlan butaságokat nem beszélek![ Szerkesztve ]
-
veterán
Ebből akkor elég is lesz. Hallottunk mindenkit, téma lezárva.
Köszönöm
-
-
po1son
addikt
válasz dav1dkaah #12906 üzenetére
Szerintem tovább ne ragozzuk a dolgot.
És egyébként mit értél el lanon? Csoportkörből kiesés?Type Suspended from playing on ClanBase
Cheat type Cheating (aimbot, wallhack, spiked models, ...)
Description Aimbot/wallhack
Game Call of Duty 2
Created 21 Sep 2009 09:33
Banperiod 12 months
Nickname carl
Name
Country Hungary Hungary
Evidence External URL 1
War ID 8985720STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest