- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz Agyzuzo #1213 üzenetére
miért ilyen fontos kérdés a csapatépítés?
A jutalék jobb, az üzlet kevesebb és máris kiegyenlítette egymást a függő és a független hálózat.
"15-20 milliós vagyonnal már pont lehet mit kezdeni" - csak a bróker nem kezd vele semmit, mert az értékes idejébe saját érdekében a 80Milleres számlára fókuszál. Nem minden broki szereti a jó gazda gondsságával kezelni a kis pézzeket. Emberi tulajdonság.
10.000 USD, = 2,1M HUF. Minimum beszállónak sokallom. BN azoknak is tud megoldást, akik havi 17.000 Ft-ot képesek félrerakni. Nem az életüket váltják meg vele, de jobb helyzetben lesznek mintha egyáltalán nem, vagy bankban takarékoskodták volna magukat szegényre.
"érdemes lenne tanulnod ez irányban" - köszönöm.
Tankéremnek jelentem, már hozzáfogtam. Még két év és profi leszek.Hedge, hedge, de azt ki kezeli? Én majd a sajátomat. Addig is van jobb = abszolút hozamú alapok, és a NEXIS nevű termék titkos fegyvere. Nem nagy hozam, de a válság okozta jó beszállási pont és az alap stratégiája, röhelyesen biztonságossá teszi 7 évre.
Chinamax nem hedge, csak hozamgaranciás. Hedge volt a doubleDiamond. Egyiket sem lehet jegyezni már. Élő hedge jelenleg a GENION-ban van."Te hogy kezelted" - Tudtuk, hogy kína túlértékelt piac, ki kell szállni. Mindenkit átparkoltattunk konzervatívba. Itt derült ki, ki tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel. Most az állomány 2/3-át zabálja a válságmonster. Júli 15-aug 20 között kötvény volt a szupersztárom, mozgóátlagokkal simán meg lehetett mondani merre tart, most csak életveszélyesen föl-le csapkod.
"mit javasolsz most" - senki ne gondolkodjon rövid távon, ha nem ért a napi kereskedéshez (legalább 5 perces frissítés tőzsdén). 2-3 évre azonban nyugodtan be lehet vásárolni részvény túlsúlyos eszközökből (persze hogy nem forrásokból ) Hogy fejlődő, vagy fejlett piaci régió, esetleg melyik térség, melyik iparág, azt a kedvenc oldalam hírleveléből szoktam kideríteni és megbeszélni a tulajjal. Egyes cégek részvényeihez nem tudnék hozzászólni, de már tudom hogy Téged kérdezhetlek ezügyben.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Windows 10
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest