Keresés

Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

válasz azigazforest #1210 üzenetére

Dicséretes a hozzáállásod és abszolút nem az átlag BNet-est tükrözi. Tulajdonképpen nem is értem, mit keresel ott. :D Ugyanis meglátásom szerint 3 fajta BNet-es van (de ez igaz bármilyen MLM-es rendszerre igazából):
    - van az, aki azért megy oda, mert tübbnyire nem a termék érdekli, hanem a rendszer, ki akar építeni mag alá egy hálózatot és passzív jövedelemhez jutni, neki igazából mindegy, hogy az adott termékre mennyire igaz az, amit mondanak róla (a ferdítők, marketingesek)
    - van akit elkábított a csillogás és igazából se a csapatépítéshez, se a termékhez nem ért, amit a szájába adnak azt szajkózza csak (a kontárok, papagájok)
    - van aki abszolút nem az a tipikus ügynök típus, viszont jól vág az agya és látja összefüggéseiben a dolgokat, inkább a termékeket ismeri és nem a rendszerépítés érdekli (az elemzők, magányos farkasok)

Én az eddigiek alapján téged a 3-as kategóriába sorolnálak (a csapatépítésről még sok szó nem esett, szóval lehet, hogy tévedek). Ez esetben viszont nem értem, miér vagy a BNet-nél, lehet egy nagyobb biztosítónál sokkal többet keresnél, hisz magasabb jutalékod lenne - vagy akár fejleszthetnéd magad tovább a tőzsdei vonalon és megpályázhatnál egy pozíciót egy brókercégénél mondjuk (én most ezt csinálom, meglátjuk, hogyan válik be). Szép dolog a "misszió", csak épp a misszionárusságból nem lehet megélni, ugye. :D

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Aktív témák