- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz azigazforest #1210 üzenetére
Dicséretes a hozzáállásod és abszolút nem az átlag BNet-est tükrözi. Tulajdonképpen nem is értem, mit keresel ott. Ugyanis meglátásom szerint 3 fajta BNet-es van (de ez igaz bármilyen MLM-es rendszerre igazából):
- van az, aki azért megy oda, mert tübbnyire nem a termék érdekli, hanem a rendszer, ki akar építeni mag alá egy hálózatot és passzív jövedelemhez jutni, neki igazából mindegy, hogy az adott termékre mennyire igaz az, amit mondanak róla (a ferdítők, marketingesek)
- van akit elkábított a csillogás és igazából se a csapatépítéshez, se a termékhez nem ért, amit a szájába adnak azt szajkózza csak (a kontárok, papagájok)
- van aki abszolút nem az a tipikus ügynök típus, viszont jól vág az agya és látja összefüggéseiben a dolgokat, inkább a termékeket ismeri és nem a rendszerépítés érdekli (az elemzők, magányos farkasok)Én az eddigiek alapján téged a 3-as kategóriába sorolnálak (a csapatépítésről még sok szó nem esett, szóval lehet, hogy tévedek). Ez esetben viszont nem értem, miér vagy a BNet-nél, lehet egy nagyobb biztosítónál sokkal többet keresnél, hisz magasabb jutalékod lenne - vagy akár fejleszthetnéd magad tovább a tőzsdei vonalon és megpályázhatnál egy pozíciót egy brókercégénél mondjuk (én most ezt csinálom, meglátjuk, hogyan válik be). Szép dolog a "misszió", csak épp a misszionárusságból nem lehet megélni, ugye.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Aktív témák
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest