- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz alexxxx #1848 üzenetére
Egyelőre itt tartok,de már nem tudtam nem reagálni rá:nem fogok rizikoznimég még 2-2,5 milát,hogy esetlegesen 0-án legyek majd 1-2év múlva.és hál istennek jól dóntöttem mert ugye közben jött a válság és a 2007es év végi értékek azóta lefeleződtek.
Te úgy gondolod,hogy akkor érdemes befizetni ha jó nagy emelkedés van?Nagy tévedés-nagyon nagy,mert éppen ellenkezőleg van. Ha csak rendszeres díjam volna,akkor nagyon jól jött volna ha a válság tovább mélyül és éveken át tart.Miért: Röviden: a befizetett pénzből egységeket veszel,de ha a részvénypiac egyre mélyebbre evickél,akkor Te egyre olcsóbban kapod,ami azt jelenti,hogy Neked egységnyi pénzért több befektetési adnak. Ha felkapaszkodik a gödörből,akkor az egységek ára magasabb lesz.Egyszerűen több az aktuális értéked. Hogy miért volt két év után alacsony az aktuális értéked? Mert az első két évben vonnak le többet,de ha visszaolvasgatsz,akkor megtalálod,hogy ezt már Forest kielemezte.
A befektetők mindig a jó beszállási pontot keresik.A mostaniak idilli beszállási pontok- Te ebből zártad ki magad. Pl: volt az OTP 1400 alatt is,de tegyük föl valaki 1500-ért vet,jól járt,mert 3300-on áll most.Kérdés? Én rosszul jártam,mert csak 3050-en tudtam venni?
A rendszeres díjaknak éppen ez a lényege és ezt tudja ki küszöbölni,hogy nem kell állandóan a legjobb beszállót keresni,mert 20 év alatt ezernyi lesz olyan és persze kevésbé kedvező is,de a befektetőnek a végén már csak az a fontos,hogy mennyiért.milyen magas árfolyamon tudja az egészet eladni,ezért a futamidő vége felé a piaci helyzetet figyelembe véve, gyakran érdemes konzervativizálni a portfóliót.
Mégsem lett rövid:-)
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzleti vita és megbeszélés
- Mini-ITX
- Facebook és Messenger
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó: Sugar Dating Társkereső Platform
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos