Hirdetés
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #48307 üzenetére
Mire van akkor a kocsi? Nekem kettő út van betervezve idénre, egy Olasz Laggo Maggiore (ez mondjuk munka egy része), illetve egy Provance (ha belefér valahogy a nyárba munka miatt)... egyértelműen csak kocsival, szépen elgurulgatva, csak a nagy szakaszt pályán megtéve. Eszembe nem jutna repülővel menni, max ha sietek... de egy utazáshoz az út is hozzá tartozik, vagy hát nekem aki szeret vezetni, közben nézelődni... nem csak a boltból való szatyorcipelés miatt ülök a kocsiba.
Amúgy mennyiért tervezed eladni az x5-öt? -
Drago1
tag
válasz FIREBLADE78 #48307 üzenetére
Ha használni akarom az autót akkor le kell menni vele horvátba egy évbe egyszer ,mert minden itt van 20 km-es körzetben ahova járok és van a háznál egy benzines bömbi is pont ezekre a kis távokra .
Tényleg ritkán használom csak azért vettem mert tetszik és szeretem vezetni ,évekig megtartom szerintem még 5 évig biztos az új g30 elejével még barátkoznom kell ,hátha a facelift javít rajta ,nekem kezdi elveszteni az igazi bmw arculatát,de lehet csak szokni kell a látványt egyenlőre az F31 sokkal jobban tetszik nekem.
Kereskedő minimum 300 K de inkább 500 K-val kevesebbet ad az autóért ,jobban megéri kiárulni ha van az embernek ideje ,csak akkor meg viselni kell a sok hülyét ,meg a telefont hogy a vevő 4 hónap múlva fel hív ,hogy csíkoz az ablaktörlő vagy kopott a gumi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest