-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #75290 üzenetére
Nálam sokszor nem nyitja csak ha face id van
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #75272 üzenetére
Nálam nem működik ez a gomb mivel szinte csak telefonnal nyitom zárom indítom az autót
Szerintem uaz a szoftver[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
nincsnév007 #75263 üzenetére
Szerintem még messziről sem látott egyet se
Nem hogy vezetett volna
-
FIREBLADE78
addikt
Aki hibridet vesz és sokszor jár csak városban (ergo szinte csak ev mód) és tölti becsületesen. Mennyire nyírja az akksit ki? Erre a kicsi akksira is 8 év garancia van?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #75216 üzenetére
Pár napja töltöttem 100-ra. Becsülő óra 384 km. Rosszul esett
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #75169 üzenetére
Hm. Jó lenne. Gondolom viccnek szántad?!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #75000 üzenetére
Neked is recseg ropog az i4 tető vonala körül az oszlopnál,hátul? Na ezt jól megmondtam.
Talán c oszlop a neve?
-
FIREBLADE78
addikt
Va. M4 kombi? Mióta?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74924 üzenetére
Amúgy is mennem kell,mert elírták a műszaki vizsga idejét. Nem hiszem,hogy 10 hónapra kapja meg egy új autó
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
brumi1024 #74920 üzenetére
Én úgy érzem hogy hangosabb. Pláne városban. Nem szoktam 200-al vezetni. Csak 190 a vége.
Ok f15 legdrágább bőrrel volt szerelve. Természetesen a műszaki tartalmai rosszabbak voltak. Maga a minőségre gondolok. Ajtó csukás hangja. Zörgések,gombok hangja stb. Hifi szerintem rosszabb lett. Mindkettőben csak a hifi extra volt,van. Nem a hk. Klíma is szarabb az i4-ben. Kettesen izzadtam a kánikulába és 20 fokra van állítva . F15-ben legkisebb fokozaton jég hideget fújt és 21 alá soha nem vittem
Persze egy X/et ne hasonlítsunk össze egy 4errel. Nem egy liga. Visszalépés. Ettől függetlenül szeretem.
Jah. Nem tudom nálad előfordult e. Töltenék,autó nyitva és nem nyílik a "tanksapka". Ott szívok két percig ionitynél. Ideg szétver. Aztán ki-be zárás nyitás megoldotta. Nem egy alkalommal fordult elő. Comfort bejutás nem zár be Néha! Pedig bevan állítva hogy zárjon is. Múltkor nyitva maradt az autó órákra emiatt[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
tasiadam #74918 üzenetére
7 éves X5 f15 10x lekörözi az i4 minőségét. Ha nagy motor lett volna benne vagy netán ev lett volna akkor nem adtuk volna el. Pl index kart amikor lenyomod,ég és föld a kattanás érzete,hangja. Hangszigetelés ( ok i4 keret nélküli ajtók),gombok kattanása,nyomása. Az anyagok minősége. Sorolhatnám.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74854 üzenetére
Milyen háló?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74850 üzenetére
Lehet venni utólag. 100k körül van.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
H.Ezredes #74830 üzenetére
Ha elviszem majd hozzátok szűrő cserére,akkor ugathatnak,ha gond lesz a kocsival? F15 egyszer volt gari idő után félegyházi ersténél,online könyvbe beírtak stb. Amikor vettem az i4-et, megjegyezte az eladó hogy hozzá vigyem már szervizre az autót. Öcsém mintha utcai cigókhoz vittem volna....
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Nem versenyeztem. Csak szimplán elindultam.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74770 üzenetére
Ja,hogy cserélted. Hogy hogy? Nekem ha lett volna egy 40i...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74652 üzenetére
Nah végre megjött a dög. Csinálni kéne egy összehasonlító tesztet. Két 40-es, m vs no m pakk, 19 vs 17 felni. Képeket dobj fel.
-
FIREBLADE78
addikt
Kérdés,hogy horvátban az elen megy e vele. Remélem igen. Igaz appot leszedtem. Nagyon félek,hogy út szélén maradunk.
-
FIREBLADE78
addikt
Appban azt mutatja,hogy lidl 125 Ft ac-n. Működik a lidl vagy aldi bmw kártyával? Úgy rémlik hogy anno hiába nyomkodtam a kártyát,nem indult el. Csak lidl appal
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74620 üzenetére
Hol írja a molt? Van egy nálunk. Akkor oda kellene járnom ennyiért.
-
FIREBLADE78
addikt
2024.10.1 kell mennem első szervizre. Jelenleg 9k km van benne. Lehet km megkötés van?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74575 üzenetére
Lehet vakon vagyok. Ma használom a kocsit. Megnézem újból
-
FIREBLADE78
addikt
Én is kíváncsi lennék a szerviz dologra. I4-hez nincsen service inclusive vásárolva. Nem kért a megrendelő. Utólag gondolom lehetne venni. Nem tudom mennyi lehet. Októberben kell vinnem első szervizre. Fingom nincsen mennyi lehet. De attól félek,hogy jócskán túlárazott.
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem is tetszik az E39,pláne ha gyári. Nincsen okádék kínai angel eye utánzat. E60 facelift ami szép,de ott kell az M csomag. E46 érdekes módon olyan mint a g szériás 3er, mindkettőnél a facelift előtti a szép.
-
FIREBLADE78
addikt
Mi folyik itt Gyöngyösön
-
FIREBLADE78
addikt
Tényleg felesleges hisztizni. Úgysem lesz pénzünk rá. Aki megveszi, ő max egyenesben huzagtja illetve sétáló utca mellett
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74382 üzenetére
Ezért jó a b mód. Szinte nem kell fékezni pluszban
ok 300-nál sokat nem érne
-
FIREBLADE78
addikt
Hátul x2, elöl picit kia és 2er kombó. Szimplán szar lett,pedig nagyon vártam
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74229 üzenetére
Azt tudom. Túl nagy és túl drága
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74227 üzenetére
Volt pletyka arról,hogy bmw csinál közeljövőben 1er méretű evt?
-
FIREBLADE78
addikt
Honnan tudom,hogy az autón melyik rendszer fut? Plug and charge lenne fontos
-
FIREBLADE78
addikt
Összeraktam az autót. 30,3m. Tehát drágult 300k-t. Úgyhogy benne van a sim. Ami igazából minek is? Illetve fizetős a műszerfal. Konzekvencia,nem drágult. Csak csúnyább lett.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74212 üzenetére
Kapják be. Be is adom. Kell az a kva világítás. Olyan gáz,sötét nélküle. Vagy ragasszak fel egy elemes ledcsíkot?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74186 üzenetére
Múlt héten Pesten vasas pálya mellette töltöttem a tean. Ott volt egy osztrák full alap i4. Legkisebb felni, no m pakk. Egyből te jutsz eszembe. Amúgy nem volt szép
-
FIREBLADE78
addikt
Opciósan megvehető a az aktív tempomat. 340k. Nincsen már havi vagy éves opció erre? Lehet nem tetszene. Sóher vagyok ennyiért venni látatlanban.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74011 üzenetére
Na ne szopass,hogy egy pollen csere 100k lesz. Viccből írtam. Annyi nem lehet. 40/50 körül inkább. Rabló banda.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #74009 üzenetére
És még szerviz csomagom sincsen
remélem lesz vagy 100k az a 5 perces munka
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa