Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux Mint
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Zyxel NAS326
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szentmihályi pihenő -nél már nagyon sokszor kellett fékeznem. Mindig elbújnak a kihajtó mögé, így csak ha nagyon odafigyelsz, akkor látod meg. Nem is kockáztatok, mert ha ott nem látom meg, már filmezik is a seggem. Ott ezért már akármi is van, lassítok. Meg mostanában még jobban patkányok, sokat mérnek az M6 -os Dunaújvárosi végén a felüljárón és a rávezetőn is.
De tapasztalat sajnos, hogy a felüljárókat mindig nézni kell, mert a törvény emberei törvénytelenül elbújnak, és úgy mérnek. Egyszer látnám meg... Visszagurulnék, és csinálnék egy szép fotót.zack: Igen, mocival megint más. Tudom hogy az az igazi, de én őszintén megmondva félek motoron. Lehet csak azért mert még soha sem próbáltam, meg sok rémhírt hallottam.
Ha motorost látok, főúton vagy pályán, az az első hogy lehúzódok, amennyire csak lehet. És úgy vettem észre, hogy értékelik, mert mindig kapok egy köszönömöt.
Meg motornál gondolom sokat van tényleg olyan, hogy elveszik a rendszám, avagy tényleg csúnyán sáros lesz. És motorossal mit tudnak csinálni? Utána mennek?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest