Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Jack Oneill #36798 üzenetére
300 megabites router sincs
maximum 300-as wifi kapcsolat tipikusan 2antennás N wifivel
attól még lehet a WAN port 100megabites és 94-től többet sosem fogsz rajta elérni
szóval van 100-as router meg gigás erős procival -
Jack Oneill
veterán
válasz
Pandimakaay #36796 üzenetére
Nalam par eve ugyanez volt. Gyenge volt a router a sok kapcsolathoz, igy eloszor kiorobaltam router nelkul, rogton jo volt minden. Te is próbáld eloszor router nelkul. En csokkentettem a kapcsolatok szamat, egyszerre csak 1 letoltes mehet es igy minden oke. Hamarosan meg dobom is el a routert, mivel holnap bekotik az 1000es netet, igy a 300megabites routerem semmit nem fog erni 😄
-
TeeJay
félisten
válasz
Pandimakaay #36796 üzenetére
150megabites router nincs, max wifin van akkora linksebesség
vélhetően maga a router 100-as WAN/LAN portos és karcsú procival ami nem bírja a sok száz szálas torrentezéstCseréld le normális routerre
ASUS AC1200GU vagy AC65P
azok 1/1gigabitig simán viszik a torrentet is -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, segítsetek kérlek. Digi netem van, csak egy kábel jön be. Volt egy 150mbit es routerem. Azt csinálta folyamat letöltésnél, hogy töltötte, majd egyszer elkezdett esni a sávszélesség teljesen nulláig. Majd maga a net is elment. Lecsatlakozott a netről és azt írta a hálózatra, hogy nincs internet. Ajnálották, hogy telefonáljak be digihez, mert biztos nat-olt hálózat mögött vagyok és tetessem át ipv4-be. Már abban vagyok, újra ugyanezt produkálta. Vettem most egy új routert gigabiteset. Ugyanazt csinálta, ma felhívtam digit tuti e az ipv4 és igen abban vagyok. Van valami ötletetek mit tudnék tenni? Rohadt idegesítő és megoldást nem igazán találok.
Köszönöm előre is.
üdv: Laci
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Most ismerkedek az ubuntu qbittorrent párossal.
Valamiért nem megy a letöltés! kiirja hogy elakadt!
Windowson rápróbáltam utorrent el és 20MB/s ment.
Kell valami speciális beállitás hogy menjen normálisan??üdv
-
Kekmen
senior tag
Másnál is azt jelzi az ncore, hogy éjfél körül történt az utolsó feltöltés? Ha a logban megnézem látom a frisseket is és működik is a tracker, de a letöltés oldalon nálam megállt az idő. Cache törlés, másik böngésző, másik gép kipróbálva, mindegyiken ugyan az.
-
enginev3.0
félisten
A teveclub.hu is hibás
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #36789 üzenetére
Úgy értem, akkor dobta ezt a hibát, de nem tartott sokáig legalábbis, amikor én néztem, ahhoz képest. Mondjuk nem érdekelt, volt más elfoglaltságom
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Dragon3000 #36788 üzenetére
Mikor nem megy az oldal akkor nem megy az oldal...
Akkor nekem se ment...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #36785 üzenetére
Tegnap előtt pont www nélkül próbáltam és úgy nem ment, mert eleve úgy van lementve a link.
-
Cs1csó
titán
válasz
ElektrikusDE #36785 üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
Az aszfalt és a mag egyaránt egyaránt tanúsítvány hibás lett a leállás után.
Oka:
Nem szerepel a tanúsítványban a www. előtag.
Megoldás?
Nem kell beírni a www. előtagot az oldal neve elé.
Csak simán az oldalnév kell és nincs hiba!
Próbáljátok csak ki!
Vagy írjátok elé a www.-t és már visít is a böngésző!
-
Cs1csó
titán
válasz
Dragon3000 #36782 üzenetére
Látod, én másnapos vagyok de nem keverem!
-
Cs1csó
titán
válasz
Dragon3000 #36780 üzenetére
Hmm, nekem tegnapelőtt este nem is volt elérhető az oldal, lehet erről volt szó, de tegnap reggel már ment rendesen.
-
-
majomfej
kezdő
Sziasztok, vacakol pár napja az utorrent 2.2.1-es kliensem, ncore-rol töltenék olyan torrentet amin van normálisan seed tehát nem ilyen félig kihalt torrentről van szó szal nem a seed a hiba, 1,9mb/s a max letöltési sebességem de csak 150-600kb/s között ugrál folyton, nincsen lekorlátozva a letöltési sebesség utorrentben, semmi nem történt az elmult napokban, nemvolt windows update semmi, mitől lehet ez? Ncore-on helpdesk már régebben is aztmondta hogy utorrent felejtős, qbittorent-et ajánlották, de eddig mindig jó volt az utorrent, mi lehet a gond? Nem gondolnám hogy a netemmel van gond vagy nemtom mert pl. mega-ról meg google drive-ból tudok letölteni max sebességen gond nélkül...
-
FistXL
senior tag
válasz
enginev3.0 #36764 üzenetére
Ezek az itteni korlátai -
FistXL
senior tag
Üdv.
Szeretnék tőletek tanácsokat kérni, hogy milyen beállításokat használjak a qBittorrent kliensemben, hogy az általam használt Telenor mobilnetet (nincs erre vezetékes, mielőtt ezt írná valaki) a legkevésbé terhelje seedelésnél. Jelenleg csak annyit csináltam, hogy a globális feltöltési korlátot 1kb/s-re tettem és a globális feltöltési szálakat valamint a torrentenkénti feltöltési szálakat egyaránt 1-re állítottam (csak hogy érzékelje az nCore hogy seedelek).
Illetve még, hogy ha néhanapján letöltök valamit, akkor az a lehető legnagyobb sebességgel jöjjön - ehhez kikapcsoltam a sebességkorlátot, a globális szálak maximalizálásának és a torrentkezelési szálak maximális számát is.
Jók ezek a beállítások, vagy kihagytam még valamit? Köszönöm
-
mpo
veterán
válasz
Alteran-IT #36759 üzenetére
Élj becsületesen és nyugodtan alhatsz, a hulladékok miatt meg ne légy ideges, inkább örülj a szabadidődnek és használd ki.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #36760 üzenetére
-
mpo
veterán
válasz
Alteran-IT #36757 üzenetére
Amíg te évek óta ideges vagy, addig ők több milliárddal lettek gazdagabbak.
Jó úton haladsz az infarktus felé. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Cs1csó #36756 üzenetére
Nem az öregedés szerintem, hanem az elégedetlenség, legalább is ha magamból indulok ki.
Én is mióta jobban foglalkozok a politikával és egyre jobban idegesít, hogy egy rakás félkegyelmű van ott és hülyeséget meg gerinctelen dolgokat csinál, akkor azért eléggé ideges tudok lenni, a helyzettel meg elégedetlen, nincs is kedvem semmihez, főleg hogy tudom, hogy elég sok buta emberrel van tele az ország (meg úgy a világ is, de az most mellékes), persze ez az én nézőpontom és csak azért írom le, mert nem az öregedés az, én is öregszem, mégis ha kedvet kapok a játékhoz nagynéha, akkor fel sem lehet állítani előle, a gond csak az, hogy nem nagyon kapok hozzá kedvet a fent említett dolgok miatt. -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #36755 üzenetére
Erre megvan a tudományos magyarázat: ÖREGSZEL (ahogy én is már a focis játék sem nagyon érdekel)
-
M107
addikt
válasz
Dragon3000 #36749 üzenetére
Passz, ezzel még soha nem foglalkoztam legyen úgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Computex 2025: hálózati adattárak a Synology fémjelzésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest