- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Itthon pár órája nem jön be az ncore.cc Mobilról vagy ha be-vpn-ezek az irodai netre (telekomos), szépen megy. Kezdjek aggódni, hogy a UPC bevetett valami korlátozást?
-
válasz
enginev3.0 #23591 üzenetére
Aztán megy a kommandó és kulturáltan kopogtat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #23589 üzenetére
Remélem letiltják a feralosokat, és első leszek
-
hdtomi
senior tag
Én meg azt hittem, hogy simán nem megy a feltöltésem. Aztán látom 0 torrentet futtat...
-
válasz
enginev3.0 #23574 üzenetére
Várunk de meddig?
Jó lenne már sorozatot nézni. -
törölt tag
válasz
maxika2004 #23582 üzenetére
[link]
nekem a 32 bites 3.3.16-attal tényleg semmi problémám nem volt. de úgy az egész 3-as verzióval sem az elejétől.
32 bites win7, 3 giga ram, 150/10 megabites net, hp n36l, 400 körüli torrent. éjjel korlát nélkül fut minden.
egyszer fagyott le, kb. 2-3 hónapos 7/24 futás után.
tényleg csak annyi hibát tapasztaltam, hogy időnként, ha túl nagy a lemezhasználat, és kategóriát választok akkor nem rakja almappába.. -
Viktor81
senior tag
Sziasztok !
Tudtok valamit arról, miért nem működnek a torrent kliensek ?
Hazaértem, ez a kép fogadott. Látszólag a kapcsolat rendben, de a sebességteszt egyetlen szervert sem ér el. Feltelepítettem a qBittorrentet, de az még látszólagos kapcsolatot sem teremt.
Nem tudtok valami a hiba okáról ?Nagyon szépen köszönöm !
Üdv.: Viktor -
TeeJay
félisten
múlt héten volt a hír hogy a trackert újra írják és fejlesztik aztán gondolom ma aktuális
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Nálatok elérhető az ncore? -
törölt tag
válasz
maxika2004 #23576 üzenetére
ha 4-es verzió, akkor az. nálam csak és kizárólag az volt nyűgös.
-
maxika2004
őstag
válasz
enginev3.0 #23577 üzenetére
500
-
enginev3.0
félisten
válasz
maxika2004 #23576 üzenetére
Max futtatható torrentek száma fel van véve ?
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
én is az ajánlás után Váltottam qBittorentre
pár hétig jo is volt..... mire nagynehezen megszoktam.... tényleg szar...." és van, aminél egyből kiírja, hogy "Elakadt" és nem csinál semmit. "
na nekem is előjött ez az elakadt hiba..... ram kb a 16gb bol 10 szabad... hely kb 800 gb szabad....
valami ötletetek van mi lehet a baj ? -
zssas
tag
Az egész oldal áll jelenleg, legalábbis nálam semmi reakció!
-
enginev3.0
félisten
Nálam sem megy, várunk
-
-
Anakran
újonc
Újra lett rakva a rendszer mielőtt el kezdtem használni a qBittorrent.
Teljesen tanácstalan vagyok... -
Pokesz007
senior tag
Én Bittorent 7.10.3-at használok nincs gondom vele. Igaz memória felkúszik 3GB felé,de 16GB-ból nem érdekes.Bárhogy állítgatom ennyi bibije van. uTorrent 3.5.3-at is próbáltam azzal se volt gondom. uTorrent 2.2.1-et váltottam le,de lehet nem lenne gond belőle,ha maradna. Kicsit szerintem fel van fújva.
-
-
Anakran
újonc
válasz
Jack Oneill #23564 üzenetére
Seedelik. Több ezren. Pl: az új Jumanji vagy a Jungle. Ezeknek van sok seedelője...
-
Anakran
újonc
Sziasztok!
Váltottam qBittorentre. Már hetek óta csak szenvedek vele. Először a torrent le és feltöltése ment egy ismerősömnél, akinek UPC szolgáltatója van. Nálam nem ment a letöltés, Telekomos vagyok.
Szolgáltatónál is jelentettem, kijöttek megvizsgálták, fix IP címet állítottunk, port-ot nyitottunk.
Azóta megy ugyan a letöltés, viszont nem minden torrent esetében. Van, amit letölt és van, aminél egyből kiírja, hogy "Elakadt" és nem csinál semmit.
Tudtok esetleg segíteni abban, hogy mi lehet az oka?Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Fishor #23561 üzenetére
2.2.1 a legutolsó, amit használtam/használok. de nem térnék vissza rá, bár a qbit nyílt trackereken, zsúfolt seed/leech torrenteknél zárt oldalon lassab, feltöltési/letöltési szempontból.
viszont bármelyik régebbi verzió a távoli eléréshez folyamatosan futó webservere miatt elvileg támadható weben keresztül egy fertőzött weboldallal. gyakorlatilag meg a fene tudja, hogy mit lehet összehozni ez esetben és az mennyire automatizálható, hogy megérje is vele foglalkozni. -
Cs1csó
titán
válasz
Fishor #23558 üzenetére
Igen, egymástól függetlenül is tudnak akár működni, max a torrentfile megnyitásánál kell a társítást módosítani vagy időlegesen megváltoztatni. Persze hosszú távon nem ajánlom de lehetséges. Lődd ki egy időre az utorrentet - ne induljon a rendszerrel -
Fontos - lehetőleg több torrent legyen pl. 50 ha csak pár torrent van akkor tényleg úgy tűnhet hogy nem pörög a cucc. Nekem jelenleg hulladék netem van: 6,5 megabi LE 0,5 megabit fel és 40-es ping. úgyhogy nekem egy tucat torrentnél több jelenleg nem fut, és azok sem a legmenőbbek de azért csordogál.
-
Cs1csó
titán
válasz
Fishor #23556 üzenetére
Qbittorrent választ a 64 bit installert.
-
Cs1csó
titán
válasz
Fishor #23554 üzenetére
Használj Qbittorrentet van natív 64 bites verziója, vagy Deluge-t szokták ajánlani. A qbit felület tiszta utorrent, az nCore-on ajánlott, jól számol, pontosan, biztonságos, folyamatosan fejlesztik, nincs SEMMI reklám , bányászprogram, kémprogram stb. Van panasz, hogy nem tölt VISSZA olyan jól mint az utorrent de a magam részéről nem hajtok az nCore 1 helyére úgyhogy arra hogy letölts és visszatölts megfelelő választás, ha a géped eleget van bekapcsolva a kötelező seed idő is telik. Jelenleg windows-os PC-re ez a legajánlottabb kliens.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
utorrent 3.5.3-as van most nekem. Mostanában állandóan fagyogat. Korábban több mint 200 torrentem ment folyamatosan, és sosem volt gond, erre most kb 1 hete folyton lefagyott, úgy hogy semmit nem is tudtam már vele csinálni. Utána újratelepítettem, ha sok torrentet adtam megint fagyott, végül nem raktam be a régieket, csak újakat. Most 56 van bent, de megint folyton fagyogat ha nem jókor nyúlok bele. Más is járt, így, vagy mi lehet az oka ennek, hogyan tudom megoldani? Lehet hogy ez a 3.5.3 a gond?
Üdv: Fishor
-
törölt tag
hát, nem tudom, de én a kapós, új kiadású linux image-eknél, amire rácuppan a populáció, és sok a seed, sok a leech, se utorrenttel, se qbittel nem tudok normálisan, maxigázon letölteni, de még a feltöltésem se maxolja ki. mondjuk ez a magot érinti, máshol nem is próbáltam. utorrenttel talán még jobb a helyzet, de qbit a tegnap, vizes kiadású image-el gyakorlatilag 90 megabit alatt mozgott tegnap, az utorrent 110 környékén hozta. 5-5 percet adtam mindkettőnek az átlaghoz.
nem mintha nem lenne elég ez a sebesség, meg szerintem a 36-os mikroszerverem a hdd-ekkel lehet, hogy ki se tudna hajtani még 500 megabitet sem, csak úgy nem érzem hogy annyian adnák nekem ilyenkor a biteket -
havri1
félisten
válasz
TeeJay #23548 üzenetére
Így van.
Mivel éjjel nincs friss tartalom, nincs mit szedni, nincs mit adni.
Új torrent esetén, pár perc, max fél óra alatt lejön az egész. Már nem az van, mint régen, hogy ha meg akarok nézni egyfilmettelepíteni akarok egy friss linuxot, akkor rá kell készülni, és fél nap után megvan. Nem. Elindítom, mire bekapcsolom a tv-t, már lent is van. Jó ez így, csak ez magával rántja a sok idle időt
Viszont egy egy jól elkapott torrentnél kimaxolja nálam az upot, néha igen csak 22MB -ot súrolja az up. -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #23550 üzenetére
Át is váltott seedre, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest