- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- eBay
- Open Broadcaster Software OBS
- Crypto Trade
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Syl
nagyúr
Köszi az infót srácok. Nem szoktam nézegetni ezt a listát, ezért nem tudtam, hogy minden hónapban resetelődik. Ciki, főleg, hogy több, mint 10 éves a tagságom...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
A magon az aktivitás menüben csak nálam kergült meg a "start" adat?
22 naposnak mutatja a legrégebbi torrentemet, holott tucatjával van egy éve seedben álló cucc. A seed státusz mindegyiknél jó, de a többi adat baromság.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz enginev3.0 #34921 üzenetére
A TeraByte az mióta az idő mértékegysége?
-
Syl
nagyúr
magtracker döglött meg, vagy a Synology-m kezdett bacakodni? Minden torrentem piros.
-
Syl
nagyúr
válasz Dragon3000 #33450 üzenetére
Rendesen elszámol mindent. 9 év alatt 17 TB - azzal, hogy régebben nem érdekelt a seed (minden automatikusan leállt, ahogy elérte a 2.0-ás arányt), de amióta Digim van, engedem ami a csövön kifér 2-3 hétig. És perszer csak azt töltök le, ami érdekel (filmek, sorozatok).
Mondjuk nagy ívben teszek a rangra meg a helyezésre, csak amikor ilyeneket olvasok itt, akkor kinyílik a fénykard a zsebemben.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz sfdrakex #33429 üzenetére
Magot nem ismerem, csak a zenkórt. Jelenleg 20 torrent áll seedben, a legrégebbi 17 napos. (csak film és sorozat - program/zene/xxx nincs) Ez idő alatt lejött 16 GB, felment 250 GB. A net 1000/300 és a NAS 24/7-ben megy. És mégis, napról napra, a helyezésem lassan csúszik a 100 000 fölé. Elite meg 50 000 alatt van.
Szóval nekem továbbra sem világos, hogy lehet "könnyen" elite rangot szerezni...szerk.
Ezek a benyögések, hogy napi pár óra, meg ilyen könnyű, olyan egyszerű elite lenni - pont olyan, mint amikor az autók fogyasztását beszélik ki. Egyeseknek ha nem figyelnek, az autó termeli a benzint[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Ki mit tud a zenkórról? Egy fél órája karbantartást írt, most meg bejelentkezés után közli velem, hogy
Mivel legalább 8 hete nem jártál az oldalon és/vagy túllépted a maximálisan megengedhető hit'n'runolható hónapok számát, ezért fiókodat felfüggesztettük......
WTF???
Naponta többször lépek be, tucatnyi film áll folyamatosan seed-ben, 71ezer körül a helyezésem és soha nem volt hit'n'run-om...Értem én, hogy kell a pénz, de azért ez elég meredek húzás!
És még sokan az itteni macskás képek miatt hisztiztek...Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz TeeJay #24319 üzenetére
>biztos hiba van és oldja meg a szolgáltató
Telefonról (telenor mobilnet) bejön az ncore oldal.
Ha VPN-nel becsatlakozom az irodai nas-ra (telekom kábeltévé) és "onnan megyek tovább", szintén bejön az ncore oldal.
Ám ha "simán" látogatnám meg az oldalt, upc hálózat alól, akkor tegnap óta nem jön be semmi. [kép]
Szerintem ez igen is szolgáltatói (upc) hiba.szerk.
Pár hónapja volt egy hasonló ncore kiesés/alakítás és akkor is egy napig nem volt elérhető az oldal upc alól.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz superuser365 #24311 üzenetére
Nálam UPC kábelen a weboldal sem jön be. Telenor vagy Telekom hálózatból megy.
-
Syl
nagyúr
válasz TeeJay #23616 üzenetére
+Kasza08
Okosabb ötletem sajnos nincs. Mint írtam, én már sok éve NAS-t használok letöltésre, ott meg teljesen mindegy mennyivel jön-megy a cucc, úgyis 7/24-ben megy.
Talán valóban ki kell cserélni a Fusion Drive-ot normál SSD-re. Ám ha itt egy régebbi iMac, vagy Mac Miniről van szó, akkor erősen CPU limites is lehet a hadművelet.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Kasza08 #23613 üzenetére
Egy mai HDD lazán bírja az 500 megabitet, sőt többet is. Esetleg olyat próbálj ki, hogy a torrent letöltésekor előre foglalja le a szükséges helyet. Így lassabban indul be, de utána megy mint a szél.
Az 5GHz-es wifit a modem/router admin felületén kell engedélyezni (alapból ki van kapcsolva).Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Kasza08 #23610 üzenetére
- Van osx-em
- UPC Connect Box-om van
- Letölteni NAS szokott - régi, vérszegény darab ami 60-70 megabitnél kifullad.
Ha nagy ritkán valamit a Macbookkal kell leszedni, akkor jön 100-110 megabittel a 120-as vonalon.
Persze ehhez az kell, hogy az 5g wifin lógjon.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Valamikor az éjjel nálam beindult a weboldal is meg a tracker is.
-
Syl
nagyúr
válasz enginev3.0 #23600 üzenetére
Jó ötlet, de sajnos ezzel sem megy
-
Syl
nagyúr
Itthon pár órája nem jön be az ncore.cc Mobilról vagy ha be-vpn-ezek az irodai netre (telekomos), szépen megy. Kezdjek aggódni, hogy a UPC bevetett valami korlátozást?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ukrajnai háború
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest