- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Elég "kihalt" ez a topic.
Valaki használja macOS-en a Bitdefendert?
Melyik verziót érdemes belőle megvenni?
-
Kékes525
félisten
Bitdefenderen kívül valahol (interneten, letöltéssel) lehet frissíteni a Bitdefender Total Securityt (fizetős)? A SUMo-ban láttam, hogy van frissebb, de a program nem kínálja fel.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
-
GEPESZ66
veterán
Elég az Antivirus Plus, vagy inkább Internet Security?
-
GEPESZ66
veterán
A Bitdefender Antivirus Plus mennyi RAM-t eszik a mostani verziónál?
Kell neki a 300MB? -
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #328 üzenetére
Ez érdekes. Rájöttem, hogy csináltam valamit. Átállítottam a hotspot jelszavát. Most visszaállítottam arra, amivel nem volt gond és nem jelez a BD. Ez mi vagy hogy?! Ha új jelszót teszek a hotspotra, elfelejtetem a hálózatot, csatlakozom, új jelszó beír, otthoni hálózatra állítom, akkor megint dobja a VPN-es hibát.
-
tylerddd
veterán
Üdv! BD Total Security-t használok. A laptopom egy mobilról kapja hotspotton a netet. Az utóbbi néhány napban, amikor felcsatlakozik a telefonra, ezt az üzenetet kapom. Évek óta használom így a laptopot, a telefont, a BD-t, de ilyen még nem volt. Minden egyes csatlakozáskor. Hogy tudnám kikapcsolni vagy mit állíthattam el esetleg Windows szinten vagy bárhol. Nem mókoltam semmit egyébként, ezért se értem... Köszönöm!
-
Obyboy
addikt
Köszi az infót.
Igazság szerint csak a családnak (szülők, testvérek, kereszt gyerekek) szeretnék egy Bitdefendert a mobiljára, de értelem szerűen nem egy háztartásban élünk.
A total security-nél is feltétel vajon az egy háztartás vagy csak a family pack-nál. Nem találtam róla infót. -
nak0n
aktív tag
Terms of use ezt írja:
Restricts the usage within your household and it is intended to be used on devices belonging to family members living in the same household according to fair usage policy
Szóval ha észlelik valahogy, hogy nem egy háztartáson belül használják, jöhet egy ejnyebejnye. -
Obyboy
addikt
Bitdefender Family pack vásárlás előtt állok. A 15 299,55 Ft jó árnak számít vagy lehet még rajta kuponnak jóárasítani? A családban lévő laptopok és mobilok száma miatt ez jobban megéri mint a Total Security.
Kerestem az apróbetűs részekben de nem találtam róla semmit, hogy milyen feltételek vannak a családi csoportnak. Azaz egy címen kell-e lakni vagy szinte bárkit behívhatok a családba? -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném magyarul hol tudom leszedni a Free Bitdefendert ?? Biztonságos oldalról?
-
GEPESZ66
veterán
A múltkor, amikor még kísérletezgettem, kipróbáltam az Antivirus Plus-t.
Azt tapasztaltam, hogy a RAM használata elég gyakran 300-350 MB (magasnak mondható), míg más szoftverek esetében ez 150-200MB.
Kíváncsiságképpen megírtam a supportnak, hogy a neten is lehet erről olvasni, s jó-e ez így.
Magyarázatot nem adtak rá, log-fájl készítését, és elküldését kérték.
Megírtam nekik, hogy ezt már nem tudom megtenni, mivel nem használom jelenleg, csak érdeklődtem.
Ha a neten is írnak róla, akkor ez gondolom egy általános probléma ennél a terméknél, tudniuk kell róla.
Ti is tapasztaljátok ezt a magasabb RAM használatot? -
jani-wan
tag
Üdv
Nemrég váltottam Bitdefenderre, és ahányszor elindítok egy Excel-t azonnal felugrik egy bosszantó buborék. Hogy tudom ezt lekapcsolni?
Már gugliztam de a megoldás amit ajánlottak nem intéz semmit. -
zzola
titán
Üdv!
Bitdefender Antivirus Plus
Fenti app liszensz nyelvhez van kötve?
Ha veszek egy cseh webshopból kulcsot, attól függetlenül más nyelven is elérhető?
Köszi a választ! -
ptesza
senior tag
Sziasztok!
Ez a link egy hivatalos letöltésre mutat? Offline telepítő kellene.
[https://www.bitdefendersecurity.net/2019/03/bitdefender-2020-offline-installer-free.html] -
raydex
csendes tag
Sziasztok!
Ha most megveszem (black friday), mennyi időm van aktiválni? A mostani még 90 napig érvényes. -
olasz61
tag
Esetleges újratelepítésnél a beállításokat hogy lehet lementeni mert ez a funkció hiányzik a bitdefender-ből?
-
spendor
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Újra kellett telepíteni a gépet, és a Bitdefender 2019 Internetsec. a telepítés után nem tud csatlakozni a szerverhez. Mi lehet a baj? Már kikapcsoltam a tűzfalat, Defendert, frissítettem is, stb... Előre is köszönöm a válaszokat.
-
cintula187
addikt
Használom trialban a total securityt.
Látom, hogy többek között anti phishing ellen véd. Viszont "gázosnak" mondható út böngészési ablakként megnyíló oldalakat nem tilt le? ESET azokat üresen hozta be. -
junior11
veterán
válasz
cintula187 #305 üzenetére
Gyengébb gépen kicsit jobban észrevenni, pláne egy Esethez képest. Memória használat ingadozó, kb 110-280MB között volt total security esetében, a gép bekapcsolása után lehet akár több is, de aztán később fokozatosan "megnyugszik" . Frissítés folyamata lassúcska. Szerintem is próbáld ki, van rá akár 90 napod is, TS esetében 5 eszközre.
-
joskamiska
csendes tag
válasz
cintula187 #305 üzenetére
30 napos próba,majd meglátod,nekem észre sem venni.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodom NItdefender Antivirus licensz beszerézésén.
Valóban annyira erőforrás zabáló?
[link] -
Maladar
tag
Sziasztok !
Van köztetek aki Bitdefender Totla Securityt (2019 megvásárolt) használ és digis ? A digionline működik nála ? 2 gépen is amire fel lett téve, nem működik a digionline másik gépeken rendben van. Semmi hibát nem ír ki, egyszerűen nem jelentkezik be. Tűzfalban csak programokat dudnék kivétellel engedélyezni. Bekéne írnom a BD- be valahol a a digi címét ?
-
törölt tag
-
net91
senior tag
Leendő Bitdefender használónak!
Egy évvel ezelőtt váltottam Kasperskyről Bitdefenderre. Most kellett volna meghosszabbítani az öt gépes licencet, de nem nem tettem.
Miért?
A Bitdefender terméknél a fiókodban alapbeállításként szerepel a termék hoszabbítása.
Jelen esetben ez nálam azt jelentette volna, hogy az egy év leteltekor automatikusan 19.900 forintért vásárolt volna újra egy évre licencet.
Ezzel csak egy problémám volt.
Amikor felmentem a termék készítőjének honlapjára ott ugyanezt a terméket 9.900 forintért tudtam volna megvásárolni. Tehát az automatikus licenc hosszabbítás több mint a 2X-be került volna, ha nem tiltom le.Alapjában véve elégedett voltam a termékkel, de ez az újraaktiválásos rendszerük nem tetszik.
Amennyiben megvásároltad, használod a terméket, újraaktíválás előtt tájékozódj az árakról és javaslom kapcsold ki az újraaktiválás beállítást, akkor nem fog meglepetés érni.Én váltottam F-securére, mert kevesebb memóriát használ. Egy gépemen, amelyen bankolok azonban meghagytam a Bitdefendert, mert az F-secure biztonságos bankolás része szerintem pocsék.
Természetesen a leírtak kizárólag magánvélemény, benyomás, szubjektum. -
GEPESZ66
veterán
válasz
joskamiska #295 üzenetére
Köszi!
-
joskamiska
csendes tag
Most 148 mb
-
GEPESZ66
veterán
válasz
joskamiska #293 üzenetére
Köszi!
Máskor is nézd meg légy szíves!
Lehet, hogy ismét felrakom, ha a Macrium Reflect-et megismerem, s csinálok mentést. -
joskamiska
csendes tag
Most 161 MB.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
joskamiska #291 üzenetére
Ha a Securite Service 150MB-körül használ, az már jó.
Nézd meg légy szíves az elkövetkezendő pár napban is, s írd meg légy szíves! -
GEPESZ66
veterán
válasz
bajtokarpi #286 üzenetére
Nálam akkor volt ennyi, ha telepítés után nem csináltam teljes vizsgálatot, s újraindítást.
Viszont a 250 MB is sok a többihez képest! -
bajtokarpi
őstag
válasz
#73959936 #278 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csináljátok, mert nálam zabálja a memóriát. Jelenleg 441,6 MB-ot eszik a program. Nálam lassan, vagy egyáltalán nem töltenek be bizonyos oldalak. Ráfrissítek akkor talán sikerül. A titkosított weboldalak vizsgálata ki van kapcsolva, ennek ellenére is fenn áll sajnos ez a probléma.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#73959936 #283 üzenetére
Ha így maradna, akkor az már jó lenne.
Mivel újra raktam a WIN-t, egyenlőre csak a Defender van, ill. a Chrome-hoz a BD TrafficLigh bővítmény.
Elég jó lett erőforrás terén az új Eset IS is, de a BD jobban tetszene.
Bár lehet, hogy a Defender, ill. a TrafficLight is elég lenne nekem.
A Macrium használatát akarom előszőr elsajátítani, hogy ha esetleg a felrakott biztonsági szoftver valami miatt egy frissítés után nem tetszene, feltudjam rakni újra a már belakott, tiszta rendszert. -
GEPESZ66
veterán
Egyébként meglehet valahol nézni, hogy melyik a legfrissebb verziószámú termék, ill. mik a javítások benne?
-
törölt tag
Ki milyen reklámblokkolót használ pluszban ?
-
törölt tag
Írnék én itt 1 hsz-t, nem azért h. több legyen...
Na szóval. Létezik az bitdefender védelmi rendszer és létezik pl. chrome mint böngésző.
Ez utóbbi bővítményeként rendelkezésre áll a Trafficlight, ami osztályozza a böngészőben a találatokat, attól függően h. mennyire biztonságos stb.
A bitdefenderben is megvan ez a képesség, mégsem működik alaphelyzetben, csak akkor, ha az említett böngészőben az Experimental QUIC protocol-t letiltja az ember, és ez bizony fagyásokhoz vezet, ami azt jelenti, hogy a böngészőbe a kereső nem megy sehová, ha a kedve úgy kívánja...
Érteni - bár érteném miért van ez így ?
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Nem .exe kiterjesztésű kivételt hol lehet hozzá adni? (total security 2019)
Köszönöm!
-
rainman85
csendes tag
Sziasztok!
Bitdefender Total Security 2019-cel lefuttattam egy teljes system scant. Talált egy vírust. A logban azt írja a fertőzött fájlra (target processing), hogy disinfect. Ezek szerint véglegesen törölte? Megnéztem a karanténban, és ott nincs. Csak azért kérdezem, mert az "Antivirus / Advanced Settings"-ben azt állítottam be a "Threat Actions"-nél, hogy "Move to quarantine". Hogy van ez?
-
GEPESZ66
veterán
Nincs itt nagyon mozgás!?
MIndenkinél minden oké? -
joskamiska
csendes tag
Fél éves promót még mindig lehet találni.
-
GEPESZ66
veterán
4GB DDR3 RAM esetén maradhat a BD,vagy inkább F-Secure,Eset?
-
Devilstudio
tag
válasz
GEPESZ66 #261 üzenetére
Teljes mértékben elégedett vagyok vele.
2017-ben váltottam rá és azóta is veszem folyamatosan. Amikor lejárt az előfizetés.
20 napom van hátra és már érik.
Tudtok segíteni hol tudom olcsóbban beszerzni 1pc/1,2,3 éveset kíváncsi vagyok az árakra. Köszönöm szépen a segítséget. -
GEPESZ66
veterán
válasz
joskamiska #264 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a BD, csak 200-250MB a RAM használata, míg az Eset csak 100MB-ot használ.
BD-nél 4GB RAM mellett kb 50-55% a RAM foglalásom. -
joskamiska
csendes tag
BIS 2019 egyszer csak magyar lett!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Devilstudio #262 üzenetére
Elégedett vagy a BD-vel?
Én eddig igen.
Nem veszem észre,hogy jobban fogná a gépet,mint az Eset.
Másik gépen az F-Secure-t próbálom. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Devilstudio #260 üzenetére
A 2019 is megkapta 1-2 héttel ezelőtt.
Le kell törölni,majd a fiókból letölteni,s feltelepíteni.
Telepítéskor lehet kiválasztani a magyar nyelvet is. -
Devilstudio
tag
A 2018 anno még magyar volt a 2019 nem kapta meg a magyar nyelvet?
Ha megkapta akkor hol tudom átállítani -
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #258 üzenetére
Ha otthon vagy angolban olvasd el a használati útmutatót.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#73959936 #255 üzenetére
Én a BTS-ben először elindítom a Safepay-t, s ebben nyitom meg a banki oldalt.
Ha nem indítom el, s így akarok bankolni, fel sem dobja.
Esetleg a Safepay beállításaiban nem lehet felvenni a banki oldalakat?
Az Eset-nél is ezt meg kellett tennem, mert csak úgy indult el a védett böngésző bankoláskor. -
törölt tag
Help kellene. Feltettem a legújabb bts-t a múlt héten jelenleg minden tökéletesen működik, de nem tudom beállítani a safepay-t. Szárbarágós segítség kellene.
Én úgy emlékszem, hogy ha mondjuk chrome-ban 1 fizetős oldalt indítok el, akkor meg kellene jelennie 1 olyan ablaknak, hogy elindítom-e a védett böngészős fizetést, vagyis a safepay-t vagy sem ? És amikor azt mondanám, hogy igen, akkor meg is kellene jegyeznie az egészet és legközelebb ugyanazon fizetési oldalon már automatikusan abban nyílna meg, ha azt állítottam be előzőleg-
ebből most az égvilágon semmi de semmi nincs, tehát írja már le legyen szives vki. privátban, hogy kell mondjuk megadni pl. az otp bankos fizetés esetén a safepay beállításait manuálisan
-
GEPESZ66
veterán
Érdekességképp írom, hogy a 2018-as terméket az Uninstaller Tool-al korábban eltudtam távolítani, a 2019-nél a végén hibát írt ki.
A Geek uninstallert használtam ezek után ami eddig is bevált.
Majd ezek után átnéztem a rendszermeghajtó Program fájl mappákat, ill. a Programdata-t, s töröltem, ha maradt valami.
Majd a Regedit-et futtatva a megfelelő két mappában a Szoftver almappában kerestem a maradványokat.
Ezeket évek óta átnézem ilyen törlések után.
Végén pedig következik a CCleaner, ami szintén sosem kavart be semmibe. -
GEPESZ66
veterán
Újratelepítettem, csináltam egy teljes rendszervizsgálatot, s 250MB volt a RAM használat.
Viszont egy idő elteltévek ismét ránéztem, s beállt 150MB-ra!
Ez így már szimpatikus.
Bár még mindig nem tudtam dönteni, BD TS fél éves kóddal, vagy Eset újságos kóddal, esetleg az F-Secure Safe a beszerzett egy éves kóddal?
Illetve még szóba jöhetne a McAfee jó áron beszerezhető szintén egyéves kóddal? -
GEPESZ66
veterán
A programablakon belül a frissítést nem lehet elindítani?
Csak a tálcán lévő ikonra kattantva jobb egérgombbal? -
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #248 üzenetére
Ha jól emlékszem a rendszervizsgálat megjegyzi az ellenőrzött teljes rendszert, így elméletileg gyorsabban be is kellene töltődnie...Attól kezdve már csak a változásokat nézi....
Csak tipp: az általad jelzett értéknek is kisebbnek kellene lenni...
Szerintem máshonnét kb. semmi esélyed nincs a letöltésre és az aktiválásra....
-
GEPESZ66
veterán
Szia!
A VPN nem volt aktiválva, viszont a Safepay-val megnyitottam egy banki oldalt.
A program ablakából indítottam el, s úgy írtam be a címet.
Viszont ezek után újraindítva volt a gép.
Teljes rendszervizsgálat még nem volt, lehet, hogy emiatt magas az érték?
Itt lehet olvasni egyébként erről, hogy másnál is létezik ez:
[link]
A programot a fiókomból telepítettem fel.
Esetleg letörlöm, s felrakom újra.
Ha nem a fiókomból telepítem fel, akkor honnan tudom letölteni a BD TS 2019-et. -
GEPESZ66
veterán
A WIN 10 Feladatkezelője azt mutatja, hogy a program összetevői kb. 450MB RAM-ot foglalnak.
A Security Service 438MB.
Nem sok ez egy kicsit?
Az Eset a másik gépen csak 50MB-ot mutat. -
Enkii86
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #242 üzenetére
Védelem fülön online fenyegetés megelőzés menüpont alatt tudod kikapcsolni az SSL szűrést és a Web védelem is itt állítható. Még korai gratulálnom, de esélyes, hogy mégiscsak találtál egy BUG-ot
Az Autopilot kikapcsolható volt az angol verzióban, a frissítést követően én sem találom. Idő hiányában jövő héten ellenőrzöm majd. -
GEPESZ66
veterán
Felraktam az F-Secure-t váltva.
Egyenlőre tetszik.
2019.04.08-ig van még érvényes licencem.
Majd látom, hogy működik.
Állítólag erősebb védelme van, mint az F-Secure-nak, de bonyolultabb is.
Pl. nem találom a webvédelmet, ill. az SSL szűrés kikapcsoláásának a lehetőségét?
Valamint az Autopilot kikapcsolását ?
Korábban olvastam, hogy kilehet, de el van dugva. -
Enkii86
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #239 üzenetére
Nem bug-os. A 2019-es verzió angolul hetek óta fut nagyobb hibák nélkül, a magyart tegnap óta tesztelem de semmi fennakadás és felhasználói visszajelzések sem érkeztek hibákról. Hogy áttérsz-e az úgy látom, hogy inkább hit kérdése, de Internet vagy Total Security-vel prémium terméket kapsz nagyon jó áron. (Figyeld az akciót a https.hu oldalon). Éves licencelés van, de bármikor hosszabbítható a meglévő újabb egy évvel.
-
GEPESZ66
veterán
Valahol olvastam, hogy ha lejár a fél éves licenc, lehet hosszabbítani.
Igaz-e? -
Enkii86
csendes tag
Sziasztok.
Mától Magyar nyelven is elérhető a Bitdefender 2019 termékcsalád (Antivirus, Internet Security, Total Security és Family Pack).
-
atyca
senior tag
válasz
GEPESZ66 #234 üzenetére
Nekem semmi gondom vele.
Elötte a KIS volt fent,de miután nem tudtam,hogy csak a defender szivat letöröltem.(#86477)
Valamit elszúrtam,mert bár volt még 130 napom volume liszensz problémára hivatkozva nem engedte újra aktiválni reinstall után.
Úgyhogy jött a Bitdefender.
Szóval,ha felteszem a magyar verziót elvileg beaktiválja? -
GEPESZ66
veterán
Szerintem nem telepíthető rá.
A promó lejártáig újratelepíthető.
A magyar verzió a Bitdefender Facebook szerint még 1-2 hét.
Gondolkoztam, hogy megveszem, de egyenlőre most az Eset IS van újságos kóddal.
Egyáltalán érdemes pénzt adni érte?
Mennyire bugmentes a 2019-es verzió?
A KIS megvételén gondolkoztam még. -
atyca
senior tag
Üdv!
A BIS 2019 magyar localizációt megjelenésekor rátelepíthetem az angol verzióra,vagy tiszta install kell?
Hat hónapos promó verzió van a gépen.Ez újra telepíthető egy esetleges törlés után? -
varek
csendes tag
Tegnap telepítettem a Bitdefender Internet Security programot magyarul, de ma reggelre átváltott angolra.
A programban nemtalálom a nyelv kiválasztást valaki mondja már meg, hogy hol van ? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
A BitDefender mai frissítése miatt a MEGŐRÜLÉS határán állok.
Minden weboldal Safepay módban indul el!Hogy állíthatom vissza a normál állapotot?
Csak az internetbank oldalát használom Safepay-en keresztül, a többi normál módban szeretném.
Ráadásul duplán nyílik minden oldal meg: normál és biztonságos ablakban egyszerre.Windows7 64 bit professional-t használok és a víruskeresőm egy Bitdefender Total Security 2019
Build: 23.0.10.31
Last product update: 2018.09.22Segítsetek, kérek. Köszi.
-
GEPESZ66
veterán
Tudtok arról valamit, hogy mikor jelennek meg magyarul a 2019-es Windows-os termékek?
-
Sziasztok.
Esetleg tudna valaki segíteni?
6 eszközön van a bitdefender total security. Ebből 1 eszközön a mobilomon nem tudom használni a vpn-t. (-711) hibát ír ki.
Másik mobilon tökéletesen működik. -
GEPESZ66
veterán
Kipróbáltam a 180 napos promos androidos mobil verziót.
Nem lehet megnézni a programon belül, hogy frissítette-e az adatbázist, mi a verziószáma.
A telefont újraindítva kiírta, hogy gond van a webvédelemmel, pedig zöld a pipa ennél a beállításnál.
A Bitdefender fiókba PC-n belépve nem határozta meg a telefon helyzetét, pedig a telefonon volt netkapcsolat, s a GPS-t is bekapcsoltam. -
net91
senior tag
Aktualitását veszítette.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A BitDefender Internet Security-ben hol lehet megadni, hogy milyen fájlokat, mappákat hagyjon ki a keresésből?
Tehát van e olyan lehetőség, hogy kizárjak dolgokat az automatikus kereséséből?Ha igen, hol melyik beállítási menüben tehetem meg?
Köszönöm
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Remélem kapok itt egy kis segítséget kifizettem egy a total securtyt és egy tune up-ot bank kártyával. A total secutityt azonnal fel is raktam és így a nano adblocker nano defender meg adwcleaner mellett valóba nem gondolom, hogy bármi bántana. Gépet használom kitűnően működik. A problémám az, hogy a tune up felrakása már nem egy egyszerű feladat legalábbis számomra. AVG vel irányították a gépemet remote controll ugye. Amhogy észrevettem itt is arra lesz szükség le is töltöttem egy team viewert van egy azonosítóm és egy jelszavam. kicsit szégyenlem magam de nem igazán tudok mihez kezdeni velük. Aki tudja, hogy megy a bitdefendernél ez a remote kontoll lenne olyan kedves és segítene nekem, hogy a megkapott azonosítót ás jelszót, hogy is használjam?
-
-
-
Tilos az Üzemeltető engedélye nélküli marketing vagy gazdasági tevékenység (tagok, vásárlók gyűjtése, szervezése, regisztrációra invitálása, ajánlattétel, felhívás, játék, kuponosztás, reflinkek elhelyezése, stb.), kérem ennek betartását, köszönöm!
-
válasz
#61199872 #216 üzenetére
Sajnos van ilyen! A webvédelemmel több probléma is van sajnos, de a románok nem nagyon csináltak még ezzel semmit!
Próbáld ki ezt a megoldást, hátha csak a késleltetett indulás okozza ezt a problémát:
Megnyitod a Klasszikus Vezérlőpultot azon belül a Felügyeleti Eszközök /Feladatütemező.Feladatütemező Könyvtar a bal oldalon. Jobb oldalsó ablakban 2 Bitdefender bejegyzést találtok:
Bitdefender Agen Watchdog
Bitdefende AgentTask.
Egyenkén jobb egérgomb a bejegyzésre/ Tulajdonságok/Indítás fül, majd alul Szerkesztés.
A Feladat Megkezdését átállítod: Indításkor és utána alul OK nyomsz.
Megcsinálod ugyan ezt a másik bejegyzéssel is. Restart a gépnek. Majd ezt az egészet megcsinálod megint csak átállítod a Feladat Megkezdésétejelentkezéskor opcióra. Mind a kettővel ezt megcsinálod, majd OK és Restart. És lásd a BD ikon a tálcán azonnal megjelenik és használható a GUI is azonnal!
-
törölt tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy nem működik rendesen a böngészővédelem?nekem a találatoknál nem jelennek meg ikonok.a beállított banknál sem nyílik meg védett böngésző.csak a vírusirtón belül.ez a böngésző hibája lehet?
-
-
GEPESZ66
veterán
Jelenleg milyen áron van az androidos verzió?
Mire jó a benne lévő VPN? -
GEPESZ66
veterán
BD hosszabbításakor (WIN verzió) van kedvezmény?
-
tpeter77
addikt
válasz
#73959936 #203 üzenetére
szia
hová lépjek be? Mert van ugye a my.bitdefender.com/dashboard és a central.bitdefender.com oldal.
A kettő nem azonos.
A Centrálban látszik mind a két gép amin fut a védelem, de a Dashboardon semmit sem látok?A kapott licensz kódot úgy látom a centrálon kell megadnom.
-
tpeter77
addikt
válasz
#73959936 #205 üzenetére
igen, szívtam is vele az elején
Mert ugye beregisztráltam a bitdefender oldalán, de kiderült, hogy az itteni, logout fórumon regisztrált emailcímemhez társították a kódot. De amire erre rájöttem....
A kódot ugyanis nem kérte a program, ha próbáltam megadni szólt, hogy ehhez a fiókhoz nem passzol a licensz.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, és tájékoztattak róla, hogy melyik emailcímemhez van a licensz kód hozzárendelve.
Beléptem azzal, és úgy is lett.Szóval, ha felrakom a PC-re és telefonra a vírusvédelmet, akkor mindig a regisztrált email fiókommal és jelszavammal kell belépnem?
Azaz a regisztrált névvel-jelszóval 5 gépre is enged a rendszer belépni? -
GEPESZ66
veterán
Androidon nem okoz az gondot, ha több biztonsági szoftvert kipróbálunk egymás után hard reset nélkül?
A Windows nem mindig szereti. -
törölt tag
válasz
tpeter77 #202 üzenetére
Nem igazán értem, amit írsz vagy kérdezel.
Vettél egy 5 eszközös liszenszet. A bitdefender regisztrációval létrehoztad a saját fiókod. Tök mindegy, hogy milyen klienst használsz levelezésre. Bejelentkezel a fiókodba és szépen kiválasztod azt, mire szeretnéd telepíteni a védelmet....
Ja: a fiókodban szépen aktiváltad a kódot amit kaptál ?
-
tpeter77
addikt
válasz
Mikulásbá #199 üzenetére
sziasztok,
TS verzióm van, ami ugye 5 gépes. Eddig 1 laptop és 1 telefon van felcsatlakoztatva ugyanazzal a gmail címmel használom mindkettőt, ez eddig tiszta.
De a két másik telefonra és a PC-re hogyan lehet telepíteni a mostani licenszemet? Azokhoz másik emailcímet használunk. Mintha nem fogadná el a BD a licence kódot csak egy gépről.
Dashboardon kell felvenni a többi címet, vagy hol lehet ezt beállítani rajta? Eddig mindig 1 gépes licenszeim voltak és ez még új számomra...
üdv -
GEPESZ66
veterán
Androidon nem okoz az gondot, ha több biztonsági szoftvert kipróbálunk.
A Windows nem mindig szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Marketing vagy gazdasági tevékenység folytatása tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged