- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AutoCAD
- Mozilla Firefox
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Adott egy X41-es Thinkpad Tablet és az alábbi linken elérhető bios:
http://forums.mydigitallife.info/threads/5866-LENOVO-(IBM)-Bioses-especially-Thinkpad./page218?p=344779#post344779
A kérdésem az lenne, hogy hogy a bús fenébe lehet bios flasht végrehajtani ezzel az ISO file-al USB-n keresztül? Egyszerűen akármivel nyitom meg, mindig csak egy readme-t látok, semmi mást nem.
-
zannor
tag
válasz Mr.Peter #1899 üzenetére
Próbáltam a Phoenix féle Wincris-el (Crisis Recovery), de valahogy akármit nyomok (Fn+B, Fn+S, Fn+F...) nem akar recovery-zni... Egszerűen nem kezdi el olvasni a pendrive-ot.
Nincs nagy kedvem végigpróbálni az összes billentyűkombinációt. Ha valaki tud valamit arról, hogy amilo L szériás lapőtopoknál mivel lehet bios recovery-t indítani az ne tartsa magában!Ha pedig nem jön össze, akkor bios újrachippelés lesz (vagyis bios újraírás szakértő kezek között).
-
zannor
tag
válasz Mr.Peter #1897 üzenetére
Hdd-t nem tudom sajna kiszedni, viszont próbáltam úgy, hogy kiszedtem a ramoökat, de sajna úgy sem megy Egyéb tanács? Valahogy meg lehet még javítani?
Vagy esetleg rendeljek bios chipet innen? :
http://www.biosflash.com/e/Bios-Chips-FUJITSU-SIEMENS-AMILO-L7320-2588.htm[ Szerkesztve ]
-
zannor
tag
Üdv!
Lenne egy kis Bios problémám:
Biost frissítettem egy Fujitsu-Siemens Amilo L7320GW notebookon. A program szépen felül is írta a biost és a végén jelezte, hogy minden rendben, azonban újraindítás után egyáltalán nem történik semmi sem. A gép megy, de nem bootol be, pedig már az alaplapon az elemet is kivettem, majd utána újraindítottam.
Mit tudok ilyenkor csinálni? Valahogy működésre tudom még bírni a gépet vagy csak olyan megoldás marad, hogy rendelek hozzá egy új bios chipet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...