- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
Ha barátnődnek az lesz, lehet pont arra a krémre gondolsz vagy fogod választani a drogériában. Ha reklámmal termék beelég a tudatalattidba.
Egy jó reklámkampány mindig ezért működik. Jó szlogen is.
100 éve fejlesztett tudomány, persze ha termék egyáltalán nem kell, biztos nem veszel, annak szólt az a reklám akinek gombaproblémája van. -
A Molyember
tag
Na, ezert nem lehetnek jo dolgaink. Konnyu bepalizni a sok ostoba fszt azzal, hogy valami occo. A szimpla ostobat meg azzal, hogy ilyen modon terelgetni lehet, hogy meg tobbet koltson a szemetre.
-
törölt tag
Rám az ilyen irritáló reklámok negatív hatást gyakorolnak. Heveny tapogatózás távkapcsoló után, elkapcsolni bárhová. Soha nem veszek kinder bármit és nem rendelek az alzáról, emagnál is rezeg a léc. Mindig van alternatíva és a kevésbé tolakodó termékeket választom.
Kár nem érhet, mert a kampány költség mutatói és a termék minősége, használhatósága között nincs összefüggés, soha. -
alratar
addikt
Amikor megjelent az Alza, megfogadtam, hogy sohasem vásárolok onnan. De annyit hallottam, hogy ha kell valami, ott nézem először.
A reklámoknak nem feltétlenül az azonnali bevétel növekedés előidézése a célja, hanem a sulykolás.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
TrollBalint
addikt
A reklám nem csak neked szól, hanem gyerekeknek is. Ők látják, jobban beléjük épül, és mikor felnőnek, tudatalatt is egy reklámozott terméket vesznek le esetleg a polcról.
És arról sem vagyok meggyőzödve, hogy felnőttekre nem hat így. Legalábbis egy bizonyos rétegre, aki lusta / képtelen utánanézni dolgoknak és megveszi, amit amit legutóbb / legtöbbet látott a reklámban.[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
himpike
aktív tag
A reklám akkor is hat ha azt hiszed hogy nem. Egyszerűen azért mert hallottál róla. Senki nem fog olyan terméket választani amiről nem hallott korábban. Ha meg tud kérdezni róla egy eladót akkor előfordul hogy elfogadja de akkor se könnyen.
Monitoroknál pl rendszeresen tapasztalom a Samsung/LG párosnál, SSD-nél meg a Kingston/Samsung/WD hármasra verik ki. RAM-ból nem is ismernek semmit a Kingstonon kívül.
Ha a termék ital vagy élelmiszer ezt szorozd fel még tízzel. -
totopad
senior tag
Nagyon-nagyon meeting vonalakban de egyszer jelen voltam egy prezin, ahol a marketinges csaj bemutatta, hogy mérik a reklám hatékonyságát 1-1 termékünknél és, hogy milyen forgalmat tud generálni. Konkrétan ki tudják számolni, hogy 1 fizetett reklámon mekkora haszon van az adott cégen belül. Én sem veszek semmit reklám alapján, de hidd el, működik. Saját szememmel láttam a számokat.
-
Nem értem hogyan lehet ilyen értéke a reklámhelyeknek. Már annyira immunisak rájuk az emberek, hogy nem többek fehér zajnál szerintem. Én egyet se tudnék megemlíteni, amit az elmúlt napokban láttam.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia