- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem megoldást arra, hogy a játék elmentse a beállításokat, és ne kelljen minden egyes alkalommal a kva intro pályát játszani meg a grafikát beallitani? Kezd a tököm tele lenni vele... Komolyan ez ilyen nehéz 2018 ban hogy első indítás után mentsen egy játék? És igen rendszergazdaként van indítva a játék mielőtt valaki megkérdezi.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Na sikerült megoldani,hogy mentsen. Csak az ékezetet kellett kiszedni a felhasználó névből. Átírni simán nem elég, az egész user témát át kell írni ( user mappa ne legyen ékezetes, ehhez registrybe kellett túrákálni, hogy azt is átírjam. Játszottam pár meccset, következők a tapasztalataim:
Játék szép, játékmenet kb mint bf1, de maga a játék egy programozási hulladék. Alapból már ez az ékezet van a névben nem mentek.... 2018 van Hello world.
Dx 12 szar ahogy van. Random fps droppok, ha meghalsz és csapattárs fal mögött van színesen jelzi, ez nálam állandóan ráég a kijelzőre. Random kilép/ megfagy... Van még rajta mit csiszolni. Még jó hogy nem vettem meg és csak accessre fizettem elő...
Link hogy hogyan csináltam meg,hogy mentsen :[link]Jah és kurva sokat tölt a játék ssd ről is... Még egy mínusz
Szerk 2: és az előbb megfagyott ez a szutyok gép ujraindul és láss csodát nincs mentés
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Hát nekem 860 evo van, és első meccs elég lassan tölt be. Meg mikor elindítom a játékot is sokat tölt. Összes többi játék repül ssd ről. Most meg robbanás után beragadt neki valami minden fenylett mintha felcsapta volna maxra a brightnesst... Remélem hamar rendbe rakják a gamet, mert amúgy tetszik de ez a minőség siralmas.
-
Anaren91
senior tag
Na én most adtam fel ezt a játékot.. Lehet már kiöregedtem ebből a műfajból, vagy csak szimplán béna vagyok, de ez a játék se a vérnyomásomnak se a billentyűzetnek nem tesz jót. Az oké,hogy jelen helyzetében hulladék a játék, mert sokszor kifagy stb. De hogy 80-100 fps között mozog a játék és mégis úgy érzik mintha 40 el menne azt már nem tudom hova tenni.. Rendesen megfajdul a fejem tőle. A másik,hogy akármennyire próbálok együtt mozogni a sqaddal, tök mindegy mit csinálok, mindíg van egy paraszt aki valahogy mögöttem van,vagy ezer méterről lőnek ki stannel, vagy sniper szed ki. Bezzeg mikor én 0 m ről mert belém szalad, lövöm fejbe sniperrel akkor annyit mond meh oszt lelő kpval...
Majd még talán a decemberi frissítés után ránézek, még úgyis élni fog az access, de addig hanyagolom mert csak szetbasz az ideg ettől. Nektek további jól játékot hozzá.MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Hát most nem akarok egyből hackereket kiáltani, de BF 1 et én is ps en toltam és élveztem, meg úgy ahogy jó is voltam benne, De most gépen feltűnően sokszor van olyan hogy fingom sincs honnan és ki szedett le, de van hogy megmozdulni sincs időm mert már halott vagyok. Így utólag már nem bánom hogy csak accesra fizettem elő, és nem dobtam ki 20k pénzt az ablakon. Számomra fps multi halott gépen, a sok gyökér miatt akik valamiért élvezik ha elcseszik mások szórakozását hackekkel. Tény én is béna vagyok, meg mostanába nem sokat fps multiztam, de ez már vicc néha , hogy sehol senkit nem látok, mégis meghalok. pedig egy 40 " os tévén játszom elég jól lehet rajta látni mindent...
# 8406 : tegnap rákötöttem a gépre a ds 4 et és úgy toltam egy meccset, hát sokkal jobban ment mint egérrel. Mondjuk hozzáteszem, hogy egy logitech vezeték nélküli kombóm van, nem a legpontosabb egérrel, de akkor se változtat azon, hogy nem is látom ki, honnan öl meg.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
válasz Pintim.... #8410 üzenetére
Nekem nem, mikro laggol, és az átlag fps is alacsonyabb. Bár olvastam neten,hogy kb tíz perc kell a gamenek dx 12 alatt míg feltölti a casht és utánna elmulik a mikrolagg. Újabb csodás megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest