Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Open Broadcaster Software OBS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #25148 üzenetére
Amennyire pörög ez a fórum(mint a játék), így ide is elfér legalább valaki ír valamit , és valamennyire a bf5-höz is tartozott
Júniusig úgyse történik semmi ha tényleg akkor jön az új pálya[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laraxior
titán
válasz nagybá #25082 üzenetére
Én plundert nyomom, nagyritkán megyek csak fel multiba. Az nekem nagyon pörgős, sokat kell futkározni. Jobban szeretek kóvályogni csak. Ez a pénzkeresős mód pont jó
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
smokiii1
aktív tag
válasz nagybá #24575 üzenetére
Igazad van persze, én sem hiányolom egyébként a premiumot, sőt előző részekhez se vettem meg soha. Pályák/fegyverek mennyisége nekem elég. Sőt anno még a Frontlines nevű játékban (ami nagyon hasonló mint a BF) kasztonként volt egy elsődleges fegyver, egy pisztoly, különbőző gadgetek, egy gránát és ennyi. És nem voltak balance problémák, meg akkora pályák voltak mint 3x Hamada.
Visszatérve a BF5 mikrotranzakciós sémájára. Szerintem az a baj ezzel hogy nem maga a rendszer szar, hanem egyszerűen túl kevés amit le tudnak tenni az asztalra. Kevés és gyenge minőségű skinek vannak ingyen is vagy épp feloldható formában a játékban, de a fizetős skinek is szarok. Sok meg csak tovább rombolja az amugy is gyenge ww2 feelinget.
Ezért sincs gondolom sok bevételük és ezért is jönnek olyan lassan a tartalmak, legyen szó akár skinekről akár pályákról vagy fegyverekről.
A legjobb egyébként azerintem az lenne most ha félretennék Battlefieldet és legközelebb egy Medal of Honor jönne, egy másik fejlesztő brigádtól, addig meg a Dice dolgozhatna párhuzamosan a BF5 kisebb tartalmain meg a következő részen. -
smokiii1
aktív tag
válasz nagybá #24064 üzenetére
Igazad van, főleg hogy már azzal is segited a csapatod hogy tizedeled az ellent. De ezt sokan nem látják be.
Mondjuk én eddig jobban mentem a többiekkel foglalni meg ilyenek, de ezzel a fegyver balansszal már ez nem lesz olyan könnyű.
Egyébként igy belegondolva azon kivül hogy többet sebez minden távolabbra is, a fegyverosztályok között továbbra sincs balansz. Na meg a másodlagos pisztolyok igy sokkal gyengébbek szóval már ez is csökkenti egy sniper esélyeit 1v1ben meg főleg ha elhagyatott zászlót foglal. -
bul07
nagyúr
válasz nagybá #23816 üzenetére
Van bajom vele, nem is kicsi, egy akkora retek ez a játék hogy még ez sincs benne
Még annyi sincs benne hogy kör kezdésnél kiegyenlítse a csapatokat, nem hinném hogy atomfizikusnak kell lenni hogy ennyit beletegyenekDe letudtam a heti küldetést így jövő hét csütörtökig nem igazán kell játszanom vele
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Astroboy
őstag
válasz nagybá #18523 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. akkor itt van gyorsan néhány kedvcsökkentő adalék:
Sajnos nem az utazás költséges igazán, hanem maga az ottlét. A világ negyedik legdrágább országáról beszélünk, ahol a gyümölcsöt szemekben, az élelmiszert pedig aranyárban mérik.
(1 Kg kenyér ~3-4 ezer, mekiben 2 sajtburesz ugyanennyi, 1 pohár(!) sör kocsmában 5 ezer, egyszóval kurvásul nem a mi pénztárcánkhoz vannak igazítva az árak.Amúgy igen fejlettek, dízelfüstöt pöfögő buszokat sehol sem látni, amik vannak azok is euro 36-os motorral szereltek és minimum félhibridek. Kötött pálya és elektromos hajtás majd' mindenhol.
Oslóban pl. Teslából több van mint bárhol a világon, minden utcában van legalább két darab kétállásos gyorstöltő-állomás. (Mondjuk filléres árammal nem is nehéz, Norvégia nagy vonalakban a vízerőművek országa.) Az elektromos járgányokatt is hugyé'caré' veszik, annyi támogatást kapnak akik átállnak elektromosra, hogy lassan csak a legtehetősebbek engedhetik meg maguknak a benyás Range Rover-t.A közlekedési morál példamutató, mindenki indexel, előzékeny és betart mindent, magyar szemmel nézve kicsit beteges módon, de ez meg is látszik a baleseti statisztikákon. Ha ott száguldozol vagy szabálytalankodsz, egy életre elveszik a kedved tőle ugyanis a gatyád rámegy.
A helyi "BKV-k" természetesen régóta mágneskártyás rendszerűek, papír alapú jegyeket ezek húsz éve nem nyomtatnak, nagyon környezetbarát ország. Amúgy egy úgymond "vonaljegy" ~3600 forintba kerül, ami soknak tűnhet, de semmi a bírsághoz képest, ami a helyszínen ~1 millió(!) forint.
Tippelhetsz, vajon mertem-e bliccelni.Királyuk van(ahogy nekünk is ) de velünk ellentétben fizut évek óta nem kap csak egy szigetet egy családi kastéllyal, oszt' tartsa el magát. Hétvégente egyébként bárki összefuthat vele az oslói piacon vásárlás közben, állítólag haláli jó a humora és nagyon közvetlen figura.
A norvégok amúgy alapjában véve barátságos népség, de ezt ne úgy képzeld el mint az ölelkezős amerikaiakat, ezek nem nyomják full kreténben a bratyizást. 50 évvel ezelőttig halászatból éltek, külföldieket szinte egyáltalán nem láttak, így elég különleges szokásaik vannak.
Mi pl. egy rénszarvas pásztor házát béreltük ki, vendégszeretete igaz határtalan volt, a tömött hűtője mellett lán még a feleségét is felajánlotta volna, de érdekes módon egy méterrel közelebb nem léphettél hozzá.
Ez utóbbi volt számomra a legfurcsább. Szerencsére viszonylag sok helyen megfordultam már a világban, de olyat én még sehol sem b@sztam, hogy valaki azért sértődik vérig egy közértben, mert amíg nyitott tejes hűtő előtt gondolkodik, addig én magyarosan kikapok egy tejet.
Az a hűtőt ugyanis MAGÁNAK nyitotta ki nem nekem, szóval eszméletlen fejlettségük ellenére bőven érezni rajtuk, hogy pár évtizede még javában lazacokkal beszélgettek.
-
Aventador91
őstag
válasz nagybá #18462 üzenetére
ezt itt a ph-n tanultam, nem én találtam ki
egyébként megnéztem pár hozzászólását. ez ütött: "Sosem szólt a járművekről a BF. Lásd BF2."
van még kérdés? azért játszunk még ezzel miközben sírunk, mert nincs más még csak hasonló játék sem. max az előző bf-ek, de na...
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz nagybá #17252 üzenetére
Én ilyeneket nem is tapasztalok... de mégsem élvezem annyira.
Rájöttem miért. Nincs a játéknak atmoszférája. Olyan semmilyen. Tudom, ez kb olyan kifejezés, mintha egy elvetemült audiofil ember mondaná... De nem tudok jobb szót kitalálni rá.
Nem is tudom, hogy a mapok vagy maga a motor miatt érzem ezt. Lehet az utóbbi...Tegnap elmentünk WW3-mal nyomni pár kört... hát ott ezzel nincs probléma. Úgy végig izgultam minden meccset, hogy ilyet régen éreztem. Pedig killcam sincs. One shotos halálok is valami istentudja hol leskelődő snipertől is előfordulnak párszor.
Mégis... szórakoztat és izgalmas. Van stílusa, noBocs az OFF-ért, persze néha még próbálkozunk a BF-el is.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #16678 üzenetére
Mi?
Miért ne vehetné meg bárki, még most simán
Télen már csak nagyon akciósan éri majd meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
bexinho23
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #15329 üzenetére
Nem valók semmire az ilyen kiragadott pillanatok
Aki sokat játszik annak előbb utóbb összejönnek az ilyen dolgok, csak ép nem veszi fel a játékot így nincs mit felrakni a megosztókra
Állítom az itt jelenlévőknél is megvoltak az ilyen pillanatok
-
dkess
őstag
válasz nagybá #13748 üzenetére
Pontosan. Még a gepigeny.hu -n is a 8-->16 GB RAM bővítésre adja a legnagyobb FPS növekményt. Kétszer akkorát, mint a CPU -ra - pedig azt is "szereti" a játék. Szerintem ez főleg a 64 játékosos módokban és itt is ahol kevés pont (2-3) körül tevékenykednek a népek és aránylag nagy a "csindatratta" (tankok, repülők, rakéták, összeomló emeletes házak stb.). Kb. 95% -ban 'Breakthrough' módban játszok ...
Csak javasolni szeretném, hogy az adatlapodat frissítsd esetleg, mert azon nemcsak 8GB van, hanem egy régebbi AMD -s konfig 1050 Ti -vel.
-
szepsy
senior tag
-
addikt
válasz nagybá #12493 üzenetére
Én is mindig nyomkodom a Q-t és olyanokat is spottolok pl. repülőről, akiket nem is látok, de hát ez nem a mi hibánk, ez egy feature a Battlefield 1-ben. Én amúgy szeretem, mert pilótaként jelentősen megkönnyíti a dolgom.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #12474 üzenetére
Hát nem
Ott a fegyverek páncélosok és repülők mellet még voltak vonatok, léghajók, csatahajó, Elit katona, és nem mellesleg 9 pályával nyitott ha jól emlékszekItt mi van
Gyalogos harc , gyalogos harc , gyalogos harc, egy kicsi repülős , és legvégül páncélosok egy sarokbanHát köszönöm
Persze hibája kezdéskor annak is volt, de volt tartalom ami megtartsa az embereket, legalább az első nyárig
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagybá #12249 üzenetére
Squadon múlik minden... mi is zsinórba nyertünk vagy 4-5-öt... arra jött egy vereség kb... aztán a következőt megint nyertük.
Amúgy tiszta domination 2... nem sok értelmét látom, főleg hogy gyakran mindenki szaldgál mint a mérgezett egér össze vissza mintha TDM lenne ezis.
Egy jó squad meg kb kis segítséggel a másik 4 embertől kvázi letarolja ez a módot.Nagyon kéne bele szerintem a zászló többségi ticket levonás... mert így csak ölésre vagy 3 zászlós pörgetésre eléggé visszás... egy jól ölő csapat 1 zászlóval is nyerhet.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
steele80
senior tag
válasz nagybá #12163 üzenetére
A véleményem 1 db vélemény és a saját gondolataimat tapasztalataimat tükrözi és nyilvánvalóan senkire nem akarom ráerőltetni. Amikor megjelent a játék 70-80 ezres nézettsége volt december közepéig, aztán valamiért bezuhant és azóta stagnál pár ezren. Na ez a valami lenne az ami megoldaná a kérdést. A Twitchen kajál a nép egy PUBG-t? Mitől Twitch konfortabb az, vagy a CS:GO mint a Bf? Szerintem attól, hogy ott a gyártók nem szívatták meg több sorjában a playereket. Na mindegy is, az idő úgy is eldönti majd, hogy ennek a játéknak hol lesz a helye.
-
Astroboy
őstag
válasz nagybá #12072 üzenetére
Ez nálam +1, szerintem fontosabb, hogy a véresszájú squadomnak leadjam a drótot a gyilkosom helyzetéről, minthogy udvariaskodjak, az ráér mikor élesztés után újra fedezéket találok...
Nálam sokkal smoothabb lett a játék amúgy, pedig nem nőtt DX12 alatt szignifikánsan az fps, inkább mintha gyorsabb lenne az egész.
-
blaca83
őstag
válasz nagybá #12077 üzenetére
Ugyan úgy használhatatlan és semmitérő mint eddig!
(#12079) propetya85
Ezt én is megfigyeltem, hogy hiába ugyan annyi a pingem mégis a szerverek között hatalmas különbségek vannak.
Néha tárakat lövök az ellenségbe és jelzi is, hogy találom mégsem dől el. A következő szerveren meg úgy halomra lövöm őket, mintha HC módban lennénk.
Ezt tényleg nem értem mitől van vagy mitől függ....
Mindig a legalacsonyabb pinggű szerverek közül választok a keresőben, úgyhogy részemről "X-akta" mi okozza ezt.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
jety91
őstag
válasz nagybá #11734 üzenetére
Nekem tegnap voltak az eddigi legjobb meccseim Volt 2 Last Stand az operation végén, illetve 2 breakthrough meccsen is oda-vissza ment a foglalás
Revive-ok tekintetében meg nagyon ingadozó az h a medic-ek mennyire értelmesek. Általában elmondható hogy teszik amit tenniük kell, de nagyon kevesen játszanak velük. Sokszor szólni kell, hogy igazán jöhetne még pár ember medic-el mert ki fogunk kapni.
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #11734 üzenetére
Ne hidd, ha megnézed már 10 másodperce megy a kör
És igen is ilyen kis idő is sokk, már ha tényleg a célra hajt a csapatHa már gyalogos játéknak szánják akkor azért ilyenek ne már
Hát engem nem, nem egyszer rajtam tapos a medic meg a "zöld" társam is és b@szik feléleszteni, de hányszor
Én érzésre 40-50% tenném az élesztéseim arányát ha jó a csapat, ha nem akkor még ennyi se
Amúgy irtó kevés a medic, vagy hogy vannak körülöttem 10-15-en és egy se medic, mondjuk így nem csoda ha nem élesztenekHa nem jön pár héten belül valami friss tartalom akkor szerintem irtó sokan fogják letenni, egyszerűen már unalmas a 8 pálya, pedig én nem is játszok sokat, még vagy 40-es a rangom, hát aki már pár héttel ezelőtt 50-es volt
[ Szerkesztve ]
-
Varga György
csendes tag
válasz nagybá #10817 üzenetére
hja csak felmegyek kb 3 mp és lelőttek azt újra meg újra, szerintem elbaszták ezzel a hard cores dologgal szerintem az 1 sokkal jobb persze a grafika sehol nincs az 5 höz, de ezen lehet vitázni bármeddig, nekem csalódás 16800 ft nem ér meg most nem venném meg ennyiért, basszák meg a 4 nálam vitt mindent,túl van gondolva az egész
-
bul07
nagyúr
Csapatmunka elősegítés, vágyálom, felesleges erőltetés
Néztem egy itteni tag közvetítését, nem egy alkalommal rajta taposott a medic de esze ágába se volt feléleszteni, ez ám a csapatmunka
Nyilvános játékba bármire is kényszeríteni a játékosokat, hát nem szimpatikusHa egy játékos ilyennel nem törődik semmi kényszer hatására nem fog
-
zzola
titán
Egy 1050Ti-től nem is értem, miért vársz csodát? Lényegtelen, hogy BF1 alatt hogyan fut a játék, ez nem az a játék! Tudomásul kell venni! Aki minőséget akar, az vegyen erős VGA-t, vagy irány a konzolos világ.
Egy közép kategóriás VGA áráért ott az XBOX ONE X és nagyon jól fut rajta a BF1, a V még jobban fog... -
Topikgazda
Szerintem nem tette tönkre, de hát szubjektív.
Szerintem pont jó volt hogy nem alakulhatott ki akkora állóháború és szívás a "bevehetetlen bunker" megoldásoknál mint később, hanem szépen le lehetett zúzni a célt... ha védeni akartad akkor nem kempelni kellett hanem aktívan védeni, kimenni és megakadályozni az ellent abban hogy lőhesse vagy odaférkőzhessen...
Pesze mégegyszer kinek mi, szerintem jobb volt úgy... igazi élvezet volt a Rush, többek között ezért is, amit azóta se tudtak visszahozni... legalábbis számomra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gery9112
őstag
És az ugye megvan neked is, hogy pl. a Rush módon csavart egy nagyot az a lehetőség, hogy kilőhetted az épület falát sőt ha elég rakétát lőttél az m-com állomásba akkor felrobbanthattad és nem kellett odamenni élesíteni a bombát?
Igen, részben hiányzik is ez a "feature" de másrészt meg nem, pontosan azért, amit te leírtál. Egy totál sík terepen 0 fedezéknél rohangálni nem nagy élmény. Viszont arról már nem én és nem a többi játékos tehet, hogy erre nagyban épített anno a DICE mikor a BF Bad Company 1-2-t reklámozta.... Sőt annyira szempont, mikor a BF 1-t bejelentették akkor a Bad Company 2-t hozták fel példának, hogy a rombolhatóságra ismét nagy hangsúlyt fektetnek.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Dtomka
veterán
Én sem értem.
Ott sem volt minden teljes mértékben rombolható.
Battlefield: Bad Company 2 Destruction MontageAz BF V -ben viszont "építeni" is lehet. + Ha olyan lesz mint az 1, hogy a kráterekben el lehet "bújni", akkor felőlem az összes ház = lehet a földdel
De nem hiszem, hogy így lesz. Biztos lesznek olyan elemek melyeket nem lehet elpusztítani.
De hiányolom a tüzet. FAR CRY ban már elég régóta megoldották a tűz terjedését....
Pl 1 "molotov koktélt" 1 házba bedobva azért ott lángra kapna pár dolog sőt a ház is simán leéghetne...nem gyorsan, szép lassan.
De +1 dolog lenne amivel ki lehetne üzni a kempereket\snipereket...+ látványos is lenne
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Részben, de technikai okai is voltak...
Mellesleg ez csak az ő véleményük és téves szerintem... én nem nagyon hallottam a BC2-nél erre panaszkodást... sőt épp hogy utána a 3 és 4 esetén inkább az volt a panasz miért nem rombolható most minden mégjobban.
De hát ez van, a DICE tudja a tutit és megmondta mi a jó nekünk...
Szerintem ebben sem lesz rombolhatóság annyira... "játékélmény" nem lenne jó, túl valóságos.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én azt írtam hogy sok marha van általánosságba, hülyét sehol nem írtam
Bár lehet hogy más állatott kellet volna írnom, birka jobb lett volna tényleg(#713) zzola
Komolyan kérdezed hogy miért sok pénz 20€ pár ruha festésért vagy fegyver festésért?
Kezdjük ott hogy nem tudod hogy miket ad, lehet olyan fegyverekre vagy olyan ruhát ami soha nem fogsz használni
Pár héttel a megjelenés után mikkor már tudod melyik fegyverrel szeretsz menni töredék áron megtudod venni a rá való festést, már ha ez a fétise valakinekNa meg persze ez részükről piac felmérés is, ha sok beeee megveszi a 25 valamit 20€-ért akkor adhatják horribilis áron a csili vili cuccaikat úgyis megveszik
Na de mindenki arra veri el a pénzét amire akarja de akkor a kritikát és más véleményét is viselje
-
Gery9112
őstag
Konkrétan totál más játékról számolt be mint, ami az előzetesből lejön. Az open beta lesz majd a mérvadó meg majd élesben. Részemről open béta kötelező és majd a megjelenés után pár hónapot várni fogok.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Snooker
senior tag
A beszélgetés nekem is tetszett a játékról. A trailer kevésbé. Jacksfrag videóját még nem volt időm megnézni. Sok újdonságot mond a showhoz képest?
ThorsHUN, téged zavart a sok fegyver? Ha csak olyan fegyverek lettek volna a játékban, amiket ténylegesen használtak, eléggé lecsökkent volna a választási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Time To Kill.
A szerkesztett részeddel viszont egy az egyben egyet értek. Én is pont ugyan így voltam. BF3-ban imádtam mindent, BF4-ben nem igazán. Ott is kb csak a metrot nyomtam, Bf1-ben pedig csak a Ballroom jön be.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés